Aneta Langerová

Aneta Langerová - Zpěvačka Aneta Langerová | foto: Michal Sváček, MF DNES

Aneta přidává další koncerty

  • 5
První turné Anety Langerové se teprve rozbíhá a zpěvačka už vyprodala pražskou Lucernu. V legendárním stánku české kultury, kde dosud vystupovala s ostatními kapelami, zahraje poprvé "na vlastní triko" 8. dubna. Navíc přidává další koncerty po celé zemi.

"O tento koncert byl velký zájem, a tak jsme se dohodli na dalším vystoupení, které se uskuteční 9. dubna," řekl manažer zpěvačky Nikola Langer. Vstupenky jsou již v předprodeji v síti Ticketpro.

Turné Anety Langerové, která dnes vystoupí na ceremoniálu Anděl 2004, má mocný rozjezd. Pořadatelé hledají větší sály a přidávají se koncerty.

Například v Opavě, kde zpěvačka vystupovala 14. března, si ji přišlo poslechnout 2600 lidí. Také v Brně pořadatelé přidali termín, takže Langerová zde zazpívá 21. a 22. března.

V Plzni, kde bude 29. března, se podařilo vystoupení přesunout do místního Domu kultury Inwest, který pojme asi dva tisíce lidí. Turné pak pokračuje přes Pardubice, Ústí nad Labem a Liberec do Prahy.

Anetu Langerovou doprovází kapela s kytaristy Maťo Mišíkem, Alešem Březinou, bubeníkem Janem Jaškem a baskytaristou Markem Zeleným.

"Potřebuju se opřít o kamarádské prostředí, které mi tahle sestava vytváří," řekla zpěvačka, která chce s těmito muzikanty spolupracovat na dalších písních. Měli by také vystoupit na letních festivalech.