Quentin Tarantino

Quentin Tarantino | foto: Profimedia.cz

Tarantino plánuje erotický krvák s Britney

  • 3
Režisér Quentin Tarantino je buď blázen, nebo génius. Co si může fanoušek myslet o chystaném remaku kultovního snímku Faster, Pussycat! Kill! Kill!, do kterého by rád obsadil zpěvačku Britney Spearsovou.

Příběh filmu je prostý - tři striptérky se vydají na výlet a cestou vezmou mladý pár stopařů. Muže zabijí, ženu si vezmou jako rukojmí, svážou ji a mučí. Nakonec dorazí na ranč, kde hospodaří postarší invalidní muž se svými dvěma syny.

Synové vědí, kde má jejich otec schovány peníze, a striptérky se rozhodnou použít všechny své bujné "zbraně", aby z nich úkryt vymámily.

Tarantino označil toto kultovní "béčko" Russe Meyera z roku 1965, často označované za soft-porno, za jeden ze svých nejoblíbenějších filmů.

A teď si pohrává s myšlenkou natočit jeho remake. Což Tarantinovy fanoušky nemůže překvapit - už jen kvůli tomu, že podobnou zápletku použil i ve své části projektu Grindhouse Auto zabiják.

Co ale překvapí, je výběr hereček, které by Tarantino rád viděl v rolích tří ústředních hrdinek. První z nich má být kráska Eva Mendesová, kterou filmoví fandové mohli vidět po boku Nicolase Cagea v komiksové adaptaci Ghost Rider.

Druhou striptérku by pak měla hrát Kim Kardashianová, modelka "proslulá" domácím videem, na kterém se rozhodně neukazuje jako zručná kuchařka či zahradnice, ale ukazuje velmi neslušné věci.

Trojlístek by měla doplnit - a to bude pro filmového fandu asi rána největší - Britney Spearsová, kamarádka Kim a popová hvězda v současné době zmítaná osobními skandály živícími bulvár.

Tarantino se nechal slyšet, že pokud k natáčení nakonec dojde, udělá vše pro to, aby byl film mnohem násilnější a krvavější než originál. To samé by mělo platit i o erotických scénách - rozhodně mají být odvážnější.

Quentin Tarantino poprvé zabodoval s filmem Gangsteři na festivalu v Sundance. Jméno u široké divácké veřejnosti mu ale udělalo až kultovní Pulp Fiction: Historky z podsvětí, oceněné i na festivalu v Cannes.

Zabodoval i dvoudílnou krvárnou Kill Bill s Umou Thurmanovou v hlavní roli, dramatem Jackie Brownová, režijně se podílel na adaptaci komiksu Sin City - Město hříchu nebo na seriálu Kriminálka Las Vegas.

Z jeho produkce vzešly například tři díly upírské vyvražďovačky Od soumraku do úsvitu nebo oba Hostely Eliho Rotha. S režisérem Robertem Rodriguezem stvořil projekt Grindhouse, jehož zmíněnou část Auto zabiják také režíroval.