Finalisté SuperStar 2020 | foto: TV Nova

Na vítěze SuperStar už se sází, šance se dávají spíš Slovákům

  • 2
SuperStar vstupuje v neděli do živých přenosů – ovšem ve zkráceném režimu dvou večerů, bez přítomnosti diváků a za přísných opatření kvůli koronaviru včetně izolace soutěžících v hotelu. Na vítěze už jsou vypsané sázky.

Podle sázkové kanceláře Chance má největší šanci patnáctiletá Diana Kovaľová s kurzem 4,50:1. Na paty jí šlape další favorit porotců Giovanni Ricci, na jehož prvenství se sází v poměru 5:1. 

Naopak v poli outsiderů je třeba Esther Lubadika s kurzem 17:1 nebo Júlia Kramárová, která se do finálových večerů málem neprobojovala a pro jejíž úspěch platí pravděpodobnost 14:1. 

„Naši bookmakeři se kloní k závěru, že titul tentokrát poputuje na Slovensko. Kdo přesto věří, že u diváků zaboduje český soutěžící, může sázet v kurzu 2,20:1,“ sdělila mluvčí Chance Markéta Světlíková. 

Dosavadní díly SuperStar byly předtočené a třebaže patřily k nejúspěšnějším pořadům nedělních večerů zejména mezi mladšími diváky, jejich sledovanost nepřekročila milion, naposled se pohybovala mezi 850 až 890 tisíci fanoušků.