Jiří Lábus a Oldřich Kaiser v silvestrovském pořadu Největší flám s Jiřinou Bohdalovou (2021) | foto: © Česká televize / Pavla Černá

Silvestr s Bohdalovou vidělo 1,6 milionu lidí, hymnu skoro dva miliony

  • 105
Hymna a přípitek, které viděly bezmála dva miliony lidí, vévodily sledovanosti posledního večera roku 2021. Z pořadů vyhrály Silvestrovské Televizní noviny na Nově těsně před Největším flámem s Jiřinou Bohdalovou na ČT1; oba tituly si našlo přes 1,6 milionu diváků.

Největší flám s Jiřinou Bohdalovou si vybralo přes 43 procent všech, kdo právě seděli u obrazovky. Za hereččinou oslavou devadesátin se umístila talk show Karla Šípa Všechnopárty s 1,5 milionem diváků. 

Přes milion diváků si připsaly ještě další dva pořady ČT, Zázraky přírody a popůlnoční veselice U muziky na Silvestra. Nabídku ČT1 od 19 hodin do půlnoci zvolila třetina lidí u televize.

U všech programů ČT  dohromady se pak sešlo přes 43,5 procent silvestrovského publika, což je nejvyšší podíl od roku 2011 a  třetí nejvyšší v historii měření od roku 1997.

Za Novu kromě zpravodajských relací bodoval i silvestrovský pořad založený na výstupech ze soutěže Tvoje tvář má známý hlas, který si vybralo 767 tisíc lidí. 

Na Primě se největšímu zájmu těšilo 7 silvestrovských pádů Honzy Dědka, na avizovanou nekorektní zábavu v podání hereckého uskupení Tři tygři se podívalo 572 tisíc diváků.