VIDEO: Ty seš pořád kanec! Polívka hraje mistra světa, co padne na dno

  • 0
Hokejového mistra světa, kterého fyzický kolaps náhle připraví o slibnou kariéru, milenky i peníze, si Vladimír Polívka zahraje v nové české komedii Sladký život. Ve filmu od tvůrců komedií Ženy v běhu či Účastníci zájezdu se dále objeví Petra Hřebíčková či Vojtěch Kotek.

Hokejový reprezentant Rosťa Beran si jako mistr světa užívá zájem žen i vydělaných peněz. Pro náhlou zdravotní příhodu ale prodělá transplantaci srdce, což s jeho slibnou kariérou učiní rychlý konec. Najednou začíná úplně od začátku, v čemž mu má pomoci neoblíbenec Jindřich v podání Jana Ciny. „Ztrácím své chlapství!“ bojí se Polívkův hrdina. „Rosťo, ty seš pořád kanec,“ odpovídá mu jeho bývalý manažer v podání Vojtěcha Kotka.

Nový snímek, který do našich kin zamíří 14. března, natočil Tomáš Hoffman. Tedy filmař, který produkčně stojí za úspěšnými komediemi Ženy v běhu, Účastníci zájezdu či Ženy v pokušení. „Komediální zápletkou a hvězdným obsazením vynikajících herců chceme navázat na nejlepší tradice klasických a českých komedií,“ slibuje Hoffman.

Vedle zmíněných herců Vladimíra Polívky, Petry Hřebíčkové, Vojtěcha Kotka či Jana Ciny se diváci mohou těšit i na další známé tváře. Ve filmu se objeví Zlata Adamovská, Hynek Čermák, Tereza Kostková, Bohumil Klepl, Eva Leinweberová, Miroslav Táborský či Jenovéfa Boková.