Záběr z filmu Jurský svět: Zánik říše

Záběr z filmu Jurský svět: Zánik říše | foto: CinemArt

Laura Dernová, Sam Neill a Jeff Goldblum se vrátí v Jurském světě 3

  • 0
Hrdinové původního Jurského parku, které ztvárnili Laura Dernová, Sam Neill a Jeff Goldblum, se objeví ve třetím dílu odvozené série Jurský svět. Režisér Colin Trevorrow potvrdil, že herci si své role zopakují.

Ve snímku Stevena Spielberga Jurský park, který vznikl v roce 1993, představovali Dernová, Neill a Goldblum trojici vědců na ostrově plném pravěké fauny. Všichni společně se vrátí do svých rolí poprvé.

Sám Goldblum účinkoval v pokračování z roku 1997 Jurský park: Ztracený svět a loni se mihl v malé roli snímku Jurský svět: Zánik říše, zatímco Dernová a Neill zase v roce 2001 oživili své postavy ve filmu Jurský park 3.

Jurský svět 3 znamená návrat i pro režiséra Trevorrowa, který natočil první Jurský svět, kdežto druhý díl  režíroval J. A. Bayona. Zároveň se Trevorrow podílí na scénáři i na produkci „trojky“.

 Film Jurský svět 3 vstoupí do kin 10. června 2021 a společně se svými předchůdci z Jurského parku se v něm objeví rovněž hrdinové nynější odvozené trilogie, které hrají Bryce Dallas Howardová a Chris Pratt.