Herečka Tereza Kostková

Herečka Tereza Kostková | foto: KORZO

Kostková šla kvůli novému seriálu do plavek

  • 8
Česká televize chystá nový seriál o partě vodáků. Roli dostala i herečka Tereza Kostková. Na konkurzu se styděla - musela totiž do plavek.

"Byl to můj první konkurz v plavkách v životě a já jsem až tam zjistila, že se šíleně stydím! Dělala jsem, co se dalo, aby to nebylo vidět," řekla iDNES Tereza Kostková.

Seriál by měl točil režisér Petr Nikolajev. "Zaujalo mě to kvůli panu režisérovi a hlavně kvůli tomu tématu vodáctví, a mohlo by to být zajímavé zase se vrátil zpátky do minulosti," míní herečka.

Nyní je seriál, který vzniká podle legendární knihy Zdeňka Šmída Proč bychom se netopili, teprve ve fázi příprav. Hledají se vhodné lokace a dělají se časové rozvrhy. Tvůrci vybrali na konkurzu celkem deset herců, pět holek a pět kluků.

"Pádlovat umím, a plavat konec konců taky a vody se nebojím, k přírodě mám dost blízko. Ale tím klady končí. Netrampuji, nestanuji, bojím se klíšťat, tak si říkám, nemohli vybrat líp," podotkla herečka.

"Myslím, že natáčení bude zajímavé a zažiji při něm hodně nového. A taky nepochybuji, že párkrát pořádně vymáchám. Ale když se točí, dá se to vystříhat, ne?" neskrývá optimismus Kostková.

,