JH

Pokud bych šel do divadla a někdo tam na začátku neohlášeně četl politický projev tak by se mi to také nelíbilo a bylo by mi jedno o čem ten projev je a jestli s tím souhlasím nebo ne.

MP

Jak jako "prostě odejdu"? Divák si zaplatil operu, ne politické školení. Bučení a pískání bylo na místě.

TP

A čeho tím dosáhli? Asi chtěli ukázat světu, jak moc pochází z opic.

AJ

"Ovšem existuje něco jako společenská smlouva, která se dá stručně shrnout slovy: Vím, kam jdu, a podle toho se chovám" Tak se ptám , kdo prvý tu smlouvu porušil? Asi organizátoři, kteří prý neohlášeně zařadili před program politické školení mužstva PŠM dobře známé z minulosti . Takže, diváci šli na Hubičku a dostali facku v podobě nastavované kaše nudných projevu a na závěr bonbonek. To kdyby se stalo v Itálii v zemi temperamentních fanoušku opery, tak by tu místní La Scalu asi zdemolovali.

JM

v článku padla dobrá otázka : Co když někteří chtěli dotyčný text slyšet?

Odpověď se nabízí sama.

Paní Spáčilová. Ukažte aspoň jednoho diváka, který jde do divadla, protože je nadržený na politickou agitku.

KF

K57a51r43e62l 56F88a27j64t

7. 5. 2024 11:38

Ne paní Spáčilová, když mi někdo cpe jako agitku něco co neočekávám (a to ani nemluvě o tom zda bych s tím souhlasil) a kam jsem si na rozdíl od burana co to dělá koupil vstupenku, tak nemám nic proti tomu, že se někdo takto ozve. Odcházet by měl někdo jiný! Schválně, měla byste stejný názor pokud by to byl čistý politický projev (byť on to byl), a nemusel by být ani komunistický, či jeho obdoba na jiné společenské téma se kterým byste nesouhlasila? Asi ne, že?

JS

Tak jak divadlo si dělá politickou agitaci, na kterou jsem nepřišel, tak zase já mohu vyjádřit bučením svůj nesouhlas, nevím proč bych měl odcházet, když ještě to, za co jsem si zaplatil a na co jsem přišel ani nezačalo, ať si dá divadlo do programu tu svou agitaci a uvidíme kolik lidí na ni přijde a nebo ať ji dělá až po představení, pak by požadavek odchodu místo bučení byl na místě a proč to tak divadlo neudělá protože by to četli prázdnému hledišti.

....... nakonec mohli odejít ti, kterým se bučení nelíbilo.

PP

Proč bučet a pískat v divadle? Když mi vadí projevy, prostě odejdu...

... prostě ZAPLATÍM a ODEJDU.

Kdo tohle dokáže vymyslet?

:)))

Paní Spáčilová. Skoro vždy s Vámi a Vašim náhledem souhlasím. Tentokrát však opravdu ne. Diváci přišli na něco jiného něž jim bylo vnuceno. Je to stejné, jakoby jste šla nakoupit do Teska, ale předtím byla donucena proběhnout nenáviděný Kaufland.

RK

Vše bylo oznámeno dopředu!!! Asi takto o této dokola opakované lži! Vše bylo předem oznámeno! To, že nedám na program podrobný popis akce, je snad jasné.

https://www.saldovo-divadlo.cz/IS/pu_data/send_files/File/saldovo_divadlo_cz/Msiaky/mesicak_A1_05-24_05_vzor-12-web.jpg

Dobrý den,

bylo to i na webové stránce Hubičky, že dne 1.5. oslavíme 20 let.... Ale to už je pryč, protože neaktuální.

Jinak všichni obyvatelé Liberce a Libereckého kraje, co chodí kolem výlepových ploch a mrknou na květnový program, to uvidí černé na bílém. Plánované to bylo opravdu dopředu, aby to prošlo i tiskem. Takže u každé informace o Hubičce 1.5. byla zmínka o výročí s tím, že v programu nemáme víc místa na další info.

Děkuji, hezký den

Ing. Eleonora Kočí

vedoucí marketingu

Foto

A19v31i 72B91a19b17i90c

7. 5. 2024 12:34

Proč odcházet při projevu z divadla? Stačilo vystoupit na podium s oznámením "Kdo má zájem o politickou desetiminutovku s texty Havla, ať se dostaví do foyer" a ostatní, kteří mají zájem o kulturu, mohou zůstat na svém místě.

LU

Aha, takže drzé divadlo zahájilo představení ke 20. výročí vstupu do EU jakousi politickou agitací, což Milovníci Opery nečekali a nemohli čekat a svou oprávněnou nelibost dali mírnými prostředky najevo (nic nedomolovali, nikoho nezlynčovali).

Ještě že ty diskuse jsou, tohle se člověk s mejnstrýmových médií nedoví.