Cannes 2006 - Jean Reno s manželkou Nathálií

Cannes 2006 - Jean Reno s manželkou Nathálií - Jean Reno s manželkou Nathálií - 59. filmový festival v Cannes (květen 2006) | foto: Reuters

Herec Jean Reno musel do nemocnice, ale dlouho v ní nepobyl

Francouzský herec Jean Reno byl hospitalizován na karibském ostrově Martinik. Lékaři nejprve uvedli, že měl srdeční záchvat. Renova mluvčí Christina Papadopoulosová později agentuře AP řekla, že byl v nemocnici kvůli pálení žáhy a gastroenteritidě. Herce propustili ve čtvrtek večer.

Francouzský herec Jean Reno si v sobotu vzal modelku a herečku Zofii BoruckouVrtulník záchranné služby přepravil šedesátiletého Rena do nemocnice v metropoli Martiniku Fort-de-France z ostrova St. Barts, kde pobýval v domě svého přítele, francouzského zpěváka Johnnyho Hallydaye. Hallyday byl společně s francouzským prezidentem Nicolasem Sarkozym předloni herci za svědka na svatbě.

. DAN BROWN PSAL PODLE MĚ

V Šifře mistra Leonarda hraje Jean Reno francouzského policistu. Muže přezdívaného Býk, možná arogantního, mrzutého, ale v každém případě poctivého. Přečtěte si, co říká v rozhovoru pro MF DNES o autorovi literární předlohy Danu Brownovi.

Lékaři o Renově stavu nijak podrobně neinformovali, pouze uvedli, že utrpěl "velmi vážný srdeční záchvat". Hercova mluvčí spekulace později ukončila. Agentura AP píše, že lékaři Renovi doporučili odpočinek.

Šifra mistra Leonarda - Jean RenoJean Reno, hvězda filmů Leon, Purpurové řeky, komedie Návštěvníci či Šifry mistra Leonarda, se narodil v marocké Casablance španělským emigrantům. Do Francie se rodina stěhovala, když mu bylo 12 let. V současnosti se pohybuje mezi svými rezidencemi v Paříži a v kalifornském Los Angeles.

TRAILER K FILMU LEON