Zpěvačka Cher

Zpěvačka Cher | foto: Profimedia.cz

Batman si pro nový film vyhlédl „záporáka“ Deppa a „kočičku“ Cher

  • 10
Už na začátku příštího roku by mělo začít natáčení dalšího filmu o Batmanovi. Režisér Christopher Nolan pro něj chce získat do rolí "záporáků" Johnnyho Deppa a zpěvačku Cher.

O Johnnym Deppovi se v souvislosti s novým Batmanem spekuluje už delší dobu, podle zákulisních zpráv se s ním počítá pro roli Hádankáře. Spolu s ním by proti Batmanovi měl stát ještě Tučňák s tváří Philipa Seymoura Hoffmana.

Poměrně často se také skloňuje jméno Angeliny Jolie, která by měla být příští Catwoman, tedy Kočičí ženou. Herečka údajně dokonce začala trénovat a držet diety, aby byla ve své vysněné roli co nejdokonalejší.

. TEMNÝ RYTÍŘ? STOPROCENTNÍ FILM

Recenze iDNES.cz jednoho z nejúspěšnějších filmů roku

Jenže jak říká jedno z přísloví: Nechval dne před večerem. Angelina Jolie by podle nejnovějších informací seriozního britského deníku The Daily Telegraph mohla ostrouhat.

S odvoláním na filmová studia Warner Bros. list přinesl informaci, že by se v latexovém kostýmku mohla nakonec objevit dvaašedesátiletá popová zpěvačka Cher.

"Kočičí ženu by podle Nolana měla hrát právě Cher. Chce ji znázornit jako ženu-vampa v pokročilých letech," uvedl zástupce Warner Bros. Nová Catwoman tak podle něj má být absolutním opakem dřívějších kočičích žen, tedy Michelle Pfeifferové a Halle Berryové.

. VRÁTÍ SE I HARVEY DENT?

Pozor, spoilery! Nečtěte, pokud jste neviděli Temného rytíře

Od premiéry Temného rytíře se internetové diskuze plní spekulacemi nad tím, zda se ve třetím díle objeví i Aaron Eckhart jako právník Harvey Dent, ze kterého se na konci fimu stal padouch zvaný Two-Face. Producenti sice sem tam upustí informaci ve stylu "nic není nemožné", jenže pokud by měli tvůrci postupovat podle základních principů logiky, tak se Two-Face nevrátí. Stačí nahlédnout do scénáře k Temnému rytíři, kde se prý v poznámkách k jedné ze závěrečných scén píše: "Dent leží, má zlomený vaz. Je mrtvý."

Cher není žádnou filmovou novickou - hrála v ceněném, třiadvacet let starém dramatu Maska, po boku Jacka Nicholsona v Čarodějkách z Eastwicku či v romantické komedii Mořské panny.

Na scéně se zpěvačka, textařka, herečka, producentka, filmová producentka, hudebnice, módní návrhářka, tanečnice a spisovatelka Cherilyn Sarkisian LaPierre pohybuje od svých osmnácti let.

Za tu dobu stihla účinkovat ve více než padesátce celovečerních, televizních, dokumentárních i video filmů a seriálů, natočila pětadvacet alb, šestadvacáté je ohlášeno na přelom roku 2008 a 2009.

V posledních dnech na sebe Cher upozornila hlavně díky údajné svatbě s o hodně mladším, osmatřicetiletým Timem Medvetzem. Čtěte Zpěvačka Cher se potřetí provdá, tentokrát za zajíčka

CHER - IF I COULD TURN BACK TIME