Diskuze

Baldwin odmítl před soudem vinu za neúmyslné zabití při natáčení filmu

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Odpůrce zbraní a zabil? Levičáci jsou chytří, jen když nejde o ně, že? Troufám si říct, že střelnou zbraň od makety poznám budu li ji mít v ruce? Bubínkový revolver protočím, z pistole vytáhnu zásobník a potáhnu její tělo. Pokud bude náboj v hlavni, vyskočí. V některých státech USA je zakázáno užívat k filmování skutečné zbraně! A on byl šéfem, který najímal a platil lidi. Do lochu patří!

1 1
možnosti
PF

P96e39t97r 14F90u37k10a

1. 2. 2024 15:34

Je opravdu s podivem, kolik lidí tu obhajuje Baldwina, že je v pořádku, když si vzal zbraň od nekvalifikované osoby (zbrojířka tam v tu dobu vůbec nebyla), a jen uvěřil tvrzení této nekvalifikované osoby, že je zbraň bezpečná, a pak s ní mířil na lidi a mačkal spoušť.

Jak ho můžete obhajovat tím, že herec si má zbraň jen převzít od zbrojířky, která má za zbraň zodpovědnost, když on tu zbraň NEPŘEVZAL OD ZBROJÍŘKY.

1 2
možnosti
LP

Asi by bylo normální nemířit napoprvé na čověka! Vinen!

0 2
možnosti
JB

Někteří neznají české přísloví Dvakrát měř, jednou řež ,zadarmo

0 0
možnosti
JB

Řidíč auta je zodpovědný za auto , střelec je zodpovědný za zbraň

, má si ji zkontrolovat

0 4
možnosti
JK

Jenže herec by neměl být zodpovědný za filmovou rekvizitu. Existují takové ty dýky/meče, které mají ostří zasunovací do rukojeti, takže lze sehrát bodnutí oběti, kdyby to nefungovalo a herec zahrál svou roli a někoho probodl, taky není vrah.

3 0
možnosti
LK

"Soudní porota v americkém státě Nové Mexiko pětašedesátiletého herce obvinila kvůli incidentu, který"

Tahle věta mě zarazila - nerozhoduje soudní porota pouze, jestli je obžalovaný vinný či nikoliv? Nebo jak to je?

1 0
možnosti
ZW

V anglosaském právu v některých případech může porota i rozhodovat, zda vůbec došlo ke zločinu a zda z něj může státní zástupce někoho obvinit. V tomto případě tedy šlo nejspíš o rozhodnutí, zda to byla vyšší moc nebo nešťastná náhoda, anebo zda jde o čin, za který se dá někdo soudit.

1 0
možnosti
MU

Sice ho fakt nemam rad, ale tohle je jasna chyba zbrojirky.

Pokud tedy nema ve smlouve napsano, ze si u kazde zbrane musi zkontrolovat strelivo - o cemz dost pochybuji.

3 2
možnosti
TN

Zbrojirka tam ten den nebyla, protoze nemela byt scena ze zbrani. Navic ze sejfu si vzali zbran jini, ona je v pohode.

1 0
možnosti
ML

Jako dospělý měl vědět že zbrani se nikdy nemá měřit na nikoho i kdyby si myslel že je vybita. Proto že myslet je h... o vědet

1 6
možnosti
TV

To by mě zajímalo, jak by ve vašem podání vypadal takový film o souboji u O.K. Corralu.

7 0
možnosti
LS

Hon na čarodejnice aneb za každou cenu ho dostat před soud. Kecy, že jako producent tedy šéf byl zodpovědný jsou k smíchu. Uvedu názorný příklad. Jako šéf si najímám externího člověka, který mi předkládá nějaký certifikát například k revizi například plynu. Že je to lempl, který ten certifikát získal třeba přes tatínka nemohu vědět, protože stát mu tu certifikaci vydal. Když potom plyn bouchne a zabije lidi mám za to nést odpovědnost já nebo ten lepl který řekl, že je to bezpečné? U toho filmu dotyčná bezpečnostní expertka měla od státu vydanou licenci na svou činost. Jak jí získala by mělo být předmětem šetření a soudu.

0 2
možnosti
TN

Zbrojirka nebyla na setu, protoze ten den nebyla planovana scena se zbrani a oni si vytahli zbran ze sejfu sami. Jak je to jeji chyba presne?

1 0
možnosti
LP

Proč mají vůbec na place při natáčení ostré náboje mi je fakt záhadou.. Nějak mě nenapadá k čemu by měly být potřeba.

6 0
možnosti
ZW

... večer před tím prej chlastali a stříleli na plechovky. Podle všeho to bylo natáčení spojené se solidním mejdanem, kde se dlouhodobě kašlalo na bezpečnost. No a Baldwin, jako producent, za to přinejmenším částečně zodpovídá.

4 1
možnosti
RK

Stejného názoru (Baldwin),jsem i já

0 0
možnosti