Ondřej Rychlý zapózoval o přestávce během zkoušek karlínského muzikálu Anděl Páně, kde má hlavní roli anděla Petronela (16. října 2023) | foto: Petr Topič, MAFRA

Muzikálový Anděl Páně. Připadal jsem si jako v Pánu prstenů, láká herec Rychlý

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Měl jsem pocit, jako bych byl v Pánovi prstenů, popisuje Ondřej Rychlý scénu nového rodinného muzikálu Anděl Páně, ve kterém má titulní roli. Účinkování v očekávané novince jej natolik herecky naplnilo, že se těší, až se vrátí k divadelní režii. Naposledy takto vedl svého otce, známého herce Petra.

Populární filmová pohádka Anděl Páně, kterou Jiří Strach natočil v roce 2005, se dočkala muzikálové adaptace. Do pražského Hudebního divadla Karlín ji připravili skladatel a textař Ondřej Brzobohatý a scenáristka Lucie Konášová, autorka původního námětu. Novinka má v režii Martina Čičváka premiéru už tento čtvrtek. V ústřední roli anděla Petronela, který musel spolu s čertem Uriášem sestoupit mezi smrtelníky, se představí herec a muzikant Ondřej Rychlý. Čerta si zahraje Marek Lambora a dále se diváci mohou těšit na Jiřího Korna jako Boha, Veroniku Khek Kubařovou v úloze Panny Marie a ještě Annu Fialovou, Petra Vaňka, Kateřinu Marii Fialovou či třeba Romana Tomeše.

Nejúspěšnější býváme o půlnoci či v jednu v noci, když si brnkáme na pokraji sil zavření na zemi v šatně. Myslím, že je vzácné, když má pár takto nějakou společnou činnost mimo rodinné záležitosti.

Ondřej Rychlýherec

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se