Premium

Získejte všechny články
jen za 49  Kč / 1. měsíc

Timothy Hutton

Na co dojeli proradní špióni. Příběhy tajných agentů, kteří zradili

Premium

Zrada bolí, ale když jde o zradu vlastního národa, nekončí to jinak než tragicky. Manželé Rosenbergovi. Dmitrij Poljakov i Aldrich Ames na první pohled nebudili žádné podezření, všichni ale byli...

1. ledna 2024

RECENZE: Všechny prachy světa? Kevin Spacey může být rád, že ho vystřihli

40 %

Záhada je vyřešena. Kevin Spacey záměrně zveřejnil své sexuální hříchy jen proto, aby ho z okatě špatného filmu Všechny prachy světa raději vystřihli. Teď se může smát.

26. ledna 2018  11:46

Politický thriller Polanského uvidí i čeští diváci. S půlročním zpožděním

Pozdě, ale přece: nejnovější snímek režiséra Romana Polanského Ghost Writer, který zaujal na letošním Berlinale, nakonec bude uveden i u nás. Pod názvem Muž ve stínu vstoupí do kin 10. června.

5. června 2010  16:41

Shaye vsadil na Pána prstenů kvůli nadšení

Spoléhám na svůj nos, přiznává úspěšný hollywoodský producent Bob Shaye, který v Karlových Varech převzal cenu za přínos kinematografii.

10. července 2006

MFF ozdobí hrdina Dannyho parťáků

Andy García, který se chystá již na třetí pokračování Dannyho parťáků, přiveze na karlovarský festival film Lost City, jejž také režíroval.

14. června 2006

De Niro bude režírovat film o CIA

Americký herec Robert De Niro natočí svůj druhý film jako režisér. Tentokrát půjde o špionážní snímek s názvem Dobrý pastýř a kromě De Nira si v něm zahrají další hvězdy včetně Matta Damona, který...

19. srpna 2005  19:58