ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Petr Lemberk, MAFRA

Nezletilou dívku napadl v trolejbusu chlapec, po pádu skončila v nemocnici

  • 5
Jihlavští policisté hledají svědky pondělního útoku na nezletilou dívku v jihlavském trolejbusu. Dívka, kterou slovně a pak i fyzicky napadl chlapec, skončila v nemocnici. Napadená cestovala vozem číslo 73 na trase mezi zastávkami Brněnský kopec a Demlova po 7:30.

Dívka po útoku upadla na zem. „Chlapec poté vystoupil a spolu s ním odešel také starší muž. Dívka vystoupila na zastávce Demlova a místo poté opustila. Zranění, které utrpěla, si ale následně vyžádalo převezení do jihlavské nemocnice, kde byla hospitalizována,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté chtějí zjistit totožnost chlapce a jeho dospělého doprovodu. Nezletilý útočník byl hubený, měl na sobě tmavou bundu, modrou čepici a tmavý batoh.

„Žádáme cestující z trolejbusu, kteří napadení zaznamenali nebo by mohli poskytnout informace k chlapci a jeho doprovodu, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Policisté také uvítají, pokud se přihlásí žena, která dívce na zastávce po vystoupení pomáhala, a jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ doplnila Kroutilová.

,