Sedm tipů na snídani:
1. Bílý jogurt se 2 lžícemi nasekaných oříšků a šálkem lesních plodů.
2. Omeleta ze 3 vaječných bílků s krůtí biošunkou.
3. Míchané vaječné bílky na cibulce, salsa a 1/4 avokáda
4. 3/4 šálku cereálií s rýžovým, mandlovým či ovesným mlékem a 2 lžíce sekaných oříšků.
5. Povařte půlku jablka doměkka a dejte ho do bílého jogurtu, dodejte skořici a 2 lžíce sekaných oříšků.
6. Ovesná kaše se skořicí, dvěma lžícemi vlašských ořechů a 1/2 šálku hrušek na kostičky.
7. Koktejl (2 dl) z ovoce připravený v mixéru s mandlovým mlékem, k tomu buď 2 lžíce oříšků či 1 vejce natvrdo.
Sedm tipů na oběd:
1. Krůtí prsa osmahnutá s chilli, 1/4 avokáda, půl sladké brambory jako příloha.
2. Zelné závitky se 100 g kuřecích prsou, jablko.
3. 100 g obřích krevet na olivovém oleji a česneku, salátové listy, rajčatový salát.
4. 100 g čerstvého dušeného tuňáka s 1/2 šálku hrášku, listový salát a citron.
5. Tabouleh (doměkka uvařená špalda, petržel a citronová šťáva], 100 g restovaných kuřecích prsou.
6. Zelený salát, 2 lžíce vlašských ořechů, vinný ocet, 100 g dušeného lososa, 1 nakrájená vyzrálá hruška.
7. 3/4 šálku doměkka uvařených obřích bílých fazolí s čerstvým koriandrem a cibulkou, 1/2 šálku celozrnné rýže, rajče.
Sedm tipů na večeři:
1. 100 g halibuta na olivovém oleji se zelenými fazolkami.
2. 100 g kuřecího prsa s vařenou kukuřicí, salátem, citronovou šťávou a vinným octem.
3. 100 g mořských plodů na česneku, podušený špenát.
4. Menší pečené kuřecí stehno na olivovém oleji, rukola.
5. 3 míchané vaječné bílky na paprice, mrkvi a cibulce, salát.
6. Polévka z 1 šálku červené čočky osmahnuté na cibulce na sezamovém oleji s kokosovým mlékem.
7. Zeleninové rizoto s uzeným tofu.
Sedn tipů na svačinu:
1. Jablko se lžičkou arašídového másla.
2. Mrkev a dýně hokkaido nakrájené na nudličky a pečené na olivovém oleji v troubě.
3. Rozvařené hrušky se skořicí.
4., 5., 6. Oříšky, ovoce nebo kousek hořké 75 procentní čokolády.
7. 2 lžíce hummusu s čerstvou karotkou.