Sedm tipů na večeři:
1. 100 g halibuta na olivovém oleji se zelenými fazolkami.
2. 100 g kuřecího prsa s vařenou kukuřicí, salátem, citronovou šťávou a vinným octem.
3. 100 g mořských plodů na česneku, podušený špenát.
4. Menší pečené kuřecí stehno na olivovém oleji, rukola.
5. 3 míchané vaječné bílky na paprice, mrkvi a cibulce, salát.
6. Polévka z 1 šálku červené čočky osmahnuté na cibulce na sezamovém oleji s kokosovým mlékem.
7. Zeleninové rizoto s uzeným tofu.
Sedn tipů na svačinu:
1. Jablko se lžičkou arašídového másla.
2. Mrkev a dýně hokkaido nakrájené na nudličky a pečené na olivovém oleji v troubě.
3. Rozvařené hrušky se skořicí.
4., 5., 6. Oříšky, ovoce nebo kousek hořké 75 procentní čokolády.
7. 2 lžíce hummusu s čerstvou karotkou.