Čtvrtek 26. listopadu 2020, svátek má Artur
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 26. listopadu 2020 Artur

Diskuse k článku

RECENZE: Chcete vážnou sci-fi pro dospělé? Observation se vám bude líbit

Píše se rok 2026. Na Mezinárodní vesmírné stanici se stala nehoda, přeživším dochází čas a okolnosti jsou čím dál záhadnější. Vítejte v Observation, jedné z nejlepších sci-fi her poslední doby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

T41o40m95á71š 22N53e47u69m72a15i28e49r 9929670778537

Tak jsem tedy po recenzi vyzkoušel. Je to fajn jednohubka, za 9E v akci na Epicu stravitelná. Mrzí mě těžce lineární průchod, zde by se větvení příběhu velmi hodilo. I kdyby šlo jenom o způsob omylného zabití všech. Ale za tu cenu proč ne.

0/0
28.5.2019 21:52
Foto

J84i26ř63í 25V14a45c78e61k 9238468936915

Je mi to líto, ale hru budu muset upirátit. Epic store je špatné řešení, ale byl bych ochotný ho nainstalovat. Bohužel na mém PC je to nemožné. Kdysi jsem ho zprovoznil, protože děti chtěly Fortnite. Epic store vydržel fungovat asi 14 dní a po nějakém updatu fungovat přestal. Okno otevřít jde, ale nenačte obchod ani knihovnu her... Zkoušel jsem snad vše včetně odinstalování a opětovné instalace, bohužel bez úspěchu... Nezbývá mi tedy jiná možnost...

+1/−3
28.5.2019 15:05
Foto

V94á34c75l25a83v 77S51v50o29b58o83d33a 3951359240760

Tak tohle mi dělal steam. Okno s hrami bylo ok, ale všechna ostatní byla jen černá... bohužel už nevim jak jsem to odstranil, byl to celkem opruz než se mi to povedlo, nakonec jsem našel někde na netu řešení... nějak tam blba aktualizace jedné dll

0/0
28.5.2019 15:47
Foto

F64r73a38n54t80i88š59e70k 24S71t27r19a93k25o27š 8889110411336

Bohuzel uz si nepamatuju co presne, ale museli se stahnout nejake pridavky Microsoftu. Pak to bylo ok. Delal mi to jak Epic, tak naposledy Steam pri Kingdom Come.

Myslim ze toto https://support.microsoft.com/en-us/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads

0/0
28.5.2019 20:58
Foto

V37á59c32l91a84v 56S38v17o38b50o73d63a 3321959390280

Nevím proč se furt hejtuje epic store, to máte se steamem nějaký milostný vztah? Tak budu mít další launcher no, stejně to má i ubi, bliz nebo ea a další. Steam si za to může sám, kdyby nebyl nenažraný, tak od něj nepřecházejí tvůrci k epicu.

+6/−4
28.5.2019 14:38
Foto

J97i71ř91í 40V18a16c59e64k 9888158616655

Když nefunguje, tak ho máme vychvalovat?

+1/−4
28.5.2019 15:06
Foto

V20á72c23l69a84v 28S88v60o97b82o98d36a 3491169940650

A co nefunguje? Mě normálně funguje. Vychvalovat ho nikdo nemusí, ale proč ten hejt a blahořečení steamu? Bych to potřeboval vysvětlit, o co jako jde.

+6/−1
28.5.2019 15:45
Foto

T20r13u87n66g 60D32u72o70n19g 62T63h44a58n35h 5348485524117

Taky to nechápu. A co se týče potřeby používat více klientů na jednou, tak hry z Epic storu by snad měli jít "spustit" i ze steamu.

Do steamu jen přidáte umístění zástupce té hry a pak lze vše spouštět z jednoho místa.

Ja si takhle spoustim přes steam Apexy a fungue mi to bez problémů.

0/0
28.5.2019 21:01
Foto

P25a16v16e93l 67H87o97r69á69k 1669915708197

Protože exklizivity.. Protože jsme "nuceni" k němu přejít.. Pokud by nabídl ty samé hry, jako Steam, jen za nižší cenu o rozdíl mezi svými poplatky a poplatky Steamu, možná bych si tam i ty hry koupil. Ale exklizivita je nucení, to je prostě něco, na čem se odmítám podílet..

+2/−2
28.5.2019 19:54
Foto

V58á34c38l19a86v 52S93v37o32b91o47d77a 3141189300770

Tak to je zvláštní důvod... mě je teda uplně jedno kde si to koupim. Když jsou hry jen na uplay, battlenetu nebo originu to ti nevadí? Tohle je takové dětské vztekání bez důvodu, sorry no...

+1/−1
29.5.2019 9:30
Foto

L62u61b13o13m27í91r 53J85a34n96o24t61a 5986164586765

RvRv;-Dtak to byla videoukazka jak fiikRvRv;-€

0/0
28.5.2019 13:51
Foto

S37t47a51n79l53e43y 33S14i24m21u22n88e23k 9500808

To bych si zahral, ale v cestine

+1/−2
28.5.2019 13:42
Foto

R63a10d55i18m 67B85u21r41i30a85n 2851390432199

Včera v tom pořadu jak to uvádí ti dva borci, game page, tam to sepsuli jako úplnou blbost a dali tomu 6/10.. Sem rád za tuto objektivní recenzi. V té televizi už vycházejí jenom recenze na ruku kdo ví komu

0/0
28.5.2019 11:33
Foto

M70a33r17e80k 35L88u89č67i49n 2241618165944

A jak víš, která recenze je objektivní? Hru jsem hrál, je velmi zajímavá, ale myslím si, že těch 6/10 to klidně může být.

0/0
28.5.2019 12:31
Foto

L45u40k79á21š 64N48o20v84o27t89n45ý 6356687568228

A? 6/10 je pořád nadprůměr.

0/0
28.5.2019 15:15
Foto

R62a88d84i93m 19B51u17r26i75a57n 2431380262259

V kontextu s textrm který četli, to mělo být něco ve smyslu, že to hodnocení je podle nich špatné. Která recenze je objektivní nevím, stejně vždy záleží na subjektivním pocitu.

0/0
28.5.2019 18:07
Foto

J89a69n 89M77r49k85v71i73č73k33a 9493576255608

Je tam sex? Když je to "pro dospělý"...

0/0
28.5.2019 8:50
Foto

T80o98m64á58š 40C56h39r33a97s71t46n14ý 2671894931493

Je. Pokud Vas bere tentacle

0/0
28.5.2019 8:53
Foto

J90a73n 85M45r69k73v83i53č68k91a 9623316425558

moc nebere

0/0
28.5.2019 9:08
Foto

R70o20b79i70n 21D18o66l49e87č34e50k 3136343304138

Tak to nemáte vkus ;-D

0/0
28.5.2019 9:12
Foto

T65o41m12á80š 20C11h16r12a53s49t11n38ý 2521504721173

Milionkrat lepsi a atmosfericke nez vsechny ty BF, CoD, Assasini atd.

Grafika vs. cena jsou nebe a dudy. Pribeh Vas nenecha se odtrhnout. Absence bugu je do nebe volajici vuci AAA hr. Fyzika vesmiru funguje na jednicku.

Za me Hra roku.

Change my mind:))

+2/−5
28.5.2019 8:19
Foto

J50a97n 57P67a21n83e64k 5342616466190

Buy on Epic store? Děkuji, nechci. Když někdo moje peníze nechce, cpát mu je nebudu.

+9/−14
28.5.2019 7:36
Foto

O63n83d38ř66e30j 43M52a40r48e21k 2572357142715

to už je nemoc tahle epicfobie anebo umíněnost malého dítěte ;-D

+14/−8
28.5.2019 8:08
Foto

P62a21v58e37l 52V42a86l51e24n86t28a 7941621817313

taky tomu nějak nerozumím, to mají akcie steamu bo co? Bojují takhle i za albert že by do kauflandu nikdy nešli a to co tam mají si nekoupí a hotovo?

+5/−5
28.5.2019 8:15
Foto

M88a71r42t97i53n 80P96o81c86h88m78a25n 6978409292

Navic to pak jeste bude borec, co toho 90% stejne upirati...

+6/−4
28.5.2019 8:22
Foto

R97o82b69i49n 25D30o81l12e71č73e76k 3646403574698

Já už si to stahuju z IGG Games, kupovat na Epicu nic nebudu :-)

+3/−4
28.5.2019 8:53
Foto

P47a56v63e60l 33K23a26f16k15a 9874927711428

Jasně, takže to raději ukradnete, než aby z toho měl něco málo Epic a většinu pak tvůrci té hry.

+2/0
28.5.2019 13:34
Foto

P16e70t39r 25K76e46t32n86e47r 6921449747354

Az to bude na GOG.com tak dejte vedet...

0/0
28.5.2019 13:53
Foto

N20o19l83e 36F73r90a92n92k 6263462193

Neni to zdaleka tak dobre jako alien isolation, tech 6-8h, nevim presne, bylo super. Jen Skoda ze se neda udelat chyba. Rad bych se na chvilku stal halem a pozabijel posadku :)

+3/0
28.5.2019 2:33
Foto

M37a11r14i30a45n 47B61e77n37č47a37t 4468631675794

Hra stojí aktuální 9 éček na Epic Storu ;-) tedy nejakych asi 240kč.

+1/0
28.5.2019 0:53
Foto

K14a82r77e54l 62N47o24v23o85t25n12y 2841515549200

Sakra, to zni hdone nadejne... R^

0/0
28.5.2019 0:49
Foto

O64n77d32ř12e77j 23S78e51k82e64r24a 1887216876959

Zní to velmi nadějně. Jen malá poznámka - pokud hra stojí 500 korun, nelze brát ne zcela dokonalé zobrazení obličejů jako mínus.

+4/0
28.5.2019 0:37
Foto

M94a97r20i71a16n 50B48e15n81č40a14t 4978351165664

stojí to 240kč ;-)

0/0
28.5.2019 0:54
Foto

M95i77c23h22a58l 25P58i66n72d81j92a20k 5713144247417

Proc? Pokud je auto hnusne a stoji 200 tisic tak nelze o nem napsat, ze je hnusne?

0/0
28.5.2019 22:10

Proč je Eva Burešová tak hubená? Promluvit ji donutila Prachařová s anorexií

Premium Herečka Eva Burešová (27) se zastala Mariany Prachařové (26), která přiznala anorexii. Hvězda Slunečné je ale sama kost...

Měli lepší stroje Sověti, nebo Američané? O jednom neobyčejném souboji

Premium Když autu dojde palivo těsně před čerpací stanicí, můžete ho k ní dotlačit. Ale co dělat, když se totéž stane letadlu...

Manažer postavil srub uprostřed chráněné oblasti. Tvrdí, že to je posed

Premium Nejprve tvrdil lidem, že je to seník. Když se o jeho stavbu začaly zajímat úřady, prezentoval ji jako posed. Ve...