Úterý 10. prosince 2019, svátek má Julie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Úterý 10. prosince 2019 Julie

Diskuse k článku

RECENZE: Need for Speed se vrací k největší slávě. Jako trefa do černého

Letošní Need for Speed jsou jako hudební kompilace toho nejlepšího, které umělcům mnohdy vycházejí až po jejich smrti. Chybí výraznější nové prvky, ale většinu skvělých konceptů z minulosti autoři zpracovali výborně. Menší mírou inovace tak paradoxně vdechli nový život do pozvolna skomírající série.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J11a36n 45C76h39l35á37d33e58k 8514671178125

"není člověk ten, aby se zavděčil všem" ... viz níže kecálci co jen kecají a brblají ;-D.

Já se na tyhle NFS rozhodně těším a rád si je zahraju - jako vždy, bez detailů, stínů, rozmazávání a jinejch kravin. ;-) Snad nezklamou jako poslední tituly - ty stály opravdu za hov**.

0/0
4.1.2016 17:08

V22o11j37t41ě33c51h 19H48o60r34s11k57ý 7847987221542

84% za co? že je to lepší než předchozí díly, co byly tak na 25%?

To ani náhodou. Prostě EA předvedla to co předvádí už pár let....

A to vydávat hry s neuvěřitelnym potenciálem, kterého ovšem nedosahují ani z daleka. Tomuhle dávám tak :-/30%

0/0
8.11.2015 13:07

L47e19o96š 37V93e74r28n67e89r 4954770526283

Pro mě Best Of díly celé série: 1, 3, 4, 5 (Porsche), Hot Pursuit 2.

0/0
8.11.2015 9:13

T23o31m39á13š 90V35o70c41h96t31a 8387500969618

Dá se to hrát ve dvou u jednoho PS? ^^

0/0
4.11.2015 8:10

A75n21d74r81e49j 37B21r13a14b57e20c 4732271367184

Myslim, ze ne.

0/0
4.11.2015 11:28
Foto

Z72d43e54n 41T95o41m20a79n 7272819185

a na PS4 nemožnost bazarově prodat - kód byl již použit Rv

0/0
1.3.2016 21:50

D85a83n15i21e74l 98K53r76o66n91e77r 7304954126897

Heh...po 7 letech vedeni EA dospelo ke stejnemu zaveru, co jsem jim vzdycky rikal. Bylo to silene, vyvojari skoncili praci na NFS a ihned pracovali na dalsim dile.

0/0
3.11.2015 20:09

K11a27r35e55l 80M61á52c15h88a 5570944948652

prej Grafika hry je na konzoli PlayStation 4 parádní,,, pán pisalek má přehled , škoda že žádná konzole pořádnou grafiku (uhd) rendrovat ve hrách neumí

0/0
3.11.2015 18:13

A65n43d10r94e63j 67B29r35a29b97e45c 4442741737584

Haters gonna hate. Jsem PC hrac. Vubec poprve jsem neco recenzoval na konzoli. Ale i tak to vypadalo dobre. Rozhodne lepe nez spousta her na me postarsi PC sestave a horsim nastaveni.

+3/0
3.11.2015 18:23

T50o80m64á33š 44K92u51l19h61á90n36e37k 2335402108325

Jaký renderování uhd? Co to prosimvás melete? To jste si právě přečetl leták ElektroWordu a budete nám sem psát postupně zkratky co jste se naučil?

+5/−1
3.11.2015 20:59

J26a13n 57P21r11o57k76o34p 2413446705746

Ačkoliv jsem PC hráč musím souhlasit s panem Brabcem. Je pravdou, že díky pokročilým technologiím a neustále se rozvíjejícím trhem s grafickými kartami jsou hry na PC na tom graficky o poznání lépe, ale základem každé hry je optimalizace a ta u mnohých bývá na PC problémová. Je vcelku nanic, pokud spustíte hru na nejvyšší detaily, když se hra trhá a nejde ani pořádně hrát. Konzole tímto neduhem  (přecenění sil :) netrpí. A grafika dnešních konzolí je dle mého názoru na dobré úrovni.. Nicméně já raději dávám přednost zábavě před top grafikou (snad i proto vlastní konzoli WII a mohu říci, že Super mario world je jednou z mých nejoblíbenějších her i přes starou grafiku :) a díky indie scéně volím raději PC než konzoli. A předem říkám všem zatvrzelím PC hráčům a konzolistům, že vše má své klady i zápory a mělo by se nejdřív zkusit jedno i druhý, a až pak hanit :)

+1/0
3.11.2015 23:54

R97a37d19e45k 85H78o55r47a75k 4407717306715

Naprosto nejhorsim vysledkem je kdyz si arkada zacne hrat na simulaci. Dobry PR dokaze prodat prakticky cokoliv. Do doby nez si to budeme moci vyzkouset na vlastni ovladac jsem skepticky. Snad se plety a EA si sve penize zaslouzi. Nutnost byt online bude hlavne z duvodu kontroly licence. Warez scena bude muset tentokrat zamakat.

+1/0
3.11.2015 17:01

J91a90k43u72b 41V90e11s87e96l23ý 9274710267475

Tak tak, online jen kvůli licenci :-)

0/0
4.11.2015 13:11

J32a86k97u13b 58S79v43o63b62o26d91a 1462617541835

NFS uz mi nesmi pres prah je to kazdy rok horsi a horsi.  Cekam na GT!

0/0
3.11.2015 15:46

T49o72m85á89š 39J65a84r90e68š 4132794730

Dá se to přenastavit na ps4 z kloboučků na šipky nebo mám raději počkat na PC verzi ?

0/0
3.11.2015 13:46

M19i40c94h27a24l 61P17a97v53l52á72t 9263223214579

S tim "na pomezi arkady a simulatoru" si delate doufam legraci, ne?NFS byly vzdy ryzi arkadou s velmi veselym jizdnim modelem z jine planety. Ale byvala to sranda.

Jenze postupne se AI chovala divneji a divneji, pribyvaly otravne cutsceny, objevovaly se stale uchylnejsi a uchylnejsi herni rezimy (a mizely stare zname oblibene), kladl se vetsi a vetsi duraz na tuzing (naproste vizualni kraviny zamerene snad jen na nejmensi deti), technicka stranka vcetne grafiky se zlepsovala mezi dily mene a mene, objevil se stale vetsi a vetsi input lag.. No a jsme tam kde jsme. :o(

+2/0
3.11.2015 13:43

M79i19c24h98a63l 36P52a39v77l97á40t 9563203654119

PS: Ale pro deti, idealne na konzoli, je to stale zabavna blbina s auty.

0/0
3.11.2015 13:45
Foto

J17i44r55k10a 69K54ř32a31p73á32č98e46k 1848956305224

Každýho baví něco jinýho, asi budu vyjímka, ale mě třeba díl The Run přišel jako jeden z nejlepších, mělo to béčkovej příběh, písečný bouře, lavina, námraza, hlavní hrdina mluvil a nebyla to jen silueta za volantem a pasáže mimo auto měli dobrej náboj...ale k NFS, ty filmečky mě nudily už v Betě, grafika pěkná ale oproti videím nižší, na jízdní model jsem si zvykal nejdýl v rámci NFS, každopádně plus za tuning a za celkem chytrý a odolný policajty. A ten online ach jo, nechci si číst příspěvky z twitteru a furt něco sdílet.

0/0
3.11.2015 11:56

A72n26d53r37e20j 58B87r79a19b81e87c 4652491257314

Ty pseudoprispevky z Twitteru jsou vazne opruz, s tim souhlasim.

0/0
3.11.2015 12:10

J60i87r86i 50H64u81b65k21a 1873356864925

Hm...Remake Porsche Unleashed by nebylo? To byla snad poslední věc u které jsem se bavil:)

+8/0
3.11.2015 11:45

J34i41r36i 15B53e80c77v27a83r 7922229736

Přesně, Porsche považuji za vrchol celé série -s přihlédnutím k možnostem daným dobou vydání! R^

+4/0
3.11.2015 11:55

M95a85r67t29i60n 71C43u64m34p16e77l85i96k 7191780573902

evoluce, tovarni jezdec, super AI, uzasne trate, skvele hratelne na volantu...snad nejvic nfs a snad nej zavodni hra...pak uz to slo jen dolu a dolu

+2/0
3.11.2015 11:57

M60a42r48t84i70n 94C54u76m54p81e21l67i46k 7131750933742

FanBoy recenze...online paskvil pro maly deti, ktery nema nic spolecneho s koreny serie...grafika strasna, hratelnost strasna, online prvky nechutne a ke vsemu nefunkci...a jestli je nejvetsi plus hry prave grafika a filmecky (milion snad), tak to je dost smutny...proste NFS je uz deset let odpad...a pro me vzdy zrejme uz bude, protoze se serie uchylila k tomu, aby bavila maly fakany ovladajici vznasedla a sdileli si vysledky mezi sebou...a jestli tohle jsou udajny koreny serie, tak beze me...ja mel koreny serie trochu jinde...no nic, doba prvnich peti nfs se nevrati (a pro ea to ani nejsou koreny serie)

0/0
3.11.2015 11:14

A76n67d94r97e90j 37B62r52a37b10e35c 4582291567704

Clovek, ktereho nebavilo poslednich pet dilu, neni fanboy.

0/0
3.11.2015 11:27

M98a69r91t42i78n 34C20u24m71p74e82l26i61k 7531650683732

ja vim, trochu prehnana reakce..ale me ta serie tak hazi zluci a hra mi proste prijde brakovka...btw. ten navrat ke korenum tam snad taky nevidite, ne?

0/0
3.11.2015 11:56

A19n12d44r12e88j 94B61r50a21b32e28c 4672541517954

Tezko rict. Ja mam se serii NFS spojene prave ty Underground, Hot Pursuit a Most Wanted. Moc me bavilo i Porsche Unleashed a jako dite jsem hral i ty uplne prvni dily. Na ty uz mam ale jen matne vzpominky a pro realistictejsi zavodeni existuje hned nekolik kvalitnich alternativ. Tak je otazka, proc se nad stavajicim smerovanim NFS rozcilovat.

0/0
3.11.2015 11:58

M61a64r96t47i43n 83C61u94m51p57e80l36i26k 7531450893822

dam priklad: Kdyby autori nove vznikajiciho dooma ohlasili, ze pujde o navrat ke korenum a predstavili by nam taktickou tymovku, asi bychom nevericine kroutili hlavou, pro me je to to same...me prijde barbarske ignorovat opravdove koreny a vydavat ze ne vlastne uz jeden restart (prvni U pro me po nudnem HP2 restart predstavoval) ... jinak prvni nfs nikdy nepredstavovali realistictejsi zavodeni, byla to cistokrevna arkada, ale clovek mel pocit, ze ridi auto...po nfs bych nechci simulaci, ale rozhodne se mi nelibi to zesocialneni hry a dalsi zdementneni hry, kdy uz clovek ani nemuze rucne radit, neni videt, jakou rychlost ma zarazenou a kazdou chvili kouka na nejaky video

0/0
3.11.2015 13:00

A43n65d84r20e53j 36B95r79a95b79e38c 4222871947144

Rozumim vam. Ale od NFS chcete neco, cim uz to nejspis nikdy nebude. A pokud ano, tak spise jako nejaka odbocka. Treba jako byl Shift.

+3/0
3.11.2015 15:13

M30a41r30e10k 87S68e30l39i34n49g48e59r 8411234353342

Andreji, moc rad vidim, jak reagujete na prispevky v diskuzi. To nebyva na iDnesu zvykem, takze za me R^

+3/0
4.11.2015 0:21

A67n85d37r83e20j 84B21r51a21b69e50c 4632861817654

Diky. :)

0/0
4.11.2015 11:28

D38a68v85i31d 94S21v24o89b94o73d45a 2545848134861

Kdy to bude na PC ?? Víme ???

0/0
3.11.2015 8:12

T45r48u82n53g 14D54u11o66n29g 19T56h19a58n76h 5988785754477

Začátek roku nebo jaro 2016. Jen buďte trpělivý a nechte ty beta testery teda konzolisty opravovat bugy

+7/−1
3.11.2015 8:41
Foto

J67i82r31k71a 37K13ř38a55p70á47č88e46k 1498656655174

A hele, PC Master Race...

0/0
3.11.2015 10:49

P81e15t24r 14S37l61o83v66á28k 9125845637159

:D jo jo, a snad zase tak kvalitne jako batman, nech PC cry babies zas vyplakavaju vsade :D

0/0
3.11.2015 16:11

Premium

Cítím hořkost. Bývalý šéf mordparty poprvé promluvil o svém odchodu

Nejznámější český kriminalista Josef Mareš sloužil u policie téměř třicet let, stál za objasněním řady vražd a...

Premium

Zalepili matce prsa, aby nemohla kojit. Při příbězích z Osvětimi pláče i průvodce

Lukáš Lev provází v koncentračních táborech a popisuje nacistická zvěrstva. Jeho babička si však stála za tím, že za...

Premium

Hořký čaj? Nesmysl! Pediatr v knize vyvrací mýty o domácím léčení dětí

Hradecký dětský lékař Ladislav Hanousek vydal knihu Maminko, není mi dobře, která má rodičům pomoci s léčbou i výchovou...

Najdete na iDNES.cz