Středa 21. října 2020, svátek má Brigita
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Středa 21. října 2020 Brigita

Diskuse k článku

RECENZE: Need for Speed se vrací k největší slávě. Jako trefa do černého

Letošní Need for Speed jsou jako hudební kompilace toho nejlepšího, které umělcům mnohdy vycházejí až po jejich smrti. Chybí výraznější nové prvky, ale většinu skvělých konceptů z minulosti autoři zpracovali výborně. Menší mírou inovace tak paradoxně vdechli nový život do pozvolna skomírající série.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J24a34n 16C96h77l83á46d90e75k 8664571388145

"není člověk ten, aby se zavděčil všem" ... viz níže kecálci co jen kecají a brblají ;-D.

Já se na tyhle NFS rozhodně těším a rád si je zahraju - jako vždy, bez detailů, stínů, rozmazávání a jinejch kravin. ;-) Snad nezklamou jako poslední tituly - ty stály opravdu za hov**.

0/0
4.1.2016 17:08
Foto

V13o65j65t88ě49c61h 27H82o80r95s79k90ý 7277317981532

84% za co? že je to lepší než předchozí díly, co byly tak na 25%?

To ani náhodou. Prostě EA předvedla to co předvádí už pár let....

A to vydávat hry s neuvěřitelnym potenciálem, kterého ovšem nedosahují ani z daleka. Tomuhle dávám tak :-/30%

0/0
8.11.2015 13:07
Foto

L22e13o97š 56V58e74r14n53e42r 4814590256923

Pro mě Best Of díly celé série: 1, 3, 4, 5 (Porsche), Hot Pursuit 2.

0/0
8.11.2015 9:13
Foto

T40o86m78á14š 48V45o84c74h69t76a 8367850359438

Dá se to hrát ve dvou u jednoho PS? ^^

0/0
4.11.2015 8:10
Foto

A38n36d16r59e62j 47B46r62a62b59e80c 4542371607224

Myslim, ze ne.

0/0
4.11.2015 11:28
Foto

Z55d66e12n 11T89o50m18a11n 7852779845

a na PS4 nemožnost bazarově prodat - kód byl již použit Rv

0/0
1.3.2016 21:50
Foto

D24a78n51i36e70l 69K33r41o75n27e36r 7314964776567

Heh...po 7 letech vedeni EA dospelo ke stejnemu zaveru, co jsem jim vzdycky rikal. Bylo to silene, vyvojari skoncili praci na NFS a ihned pracovali na dalsim dile.

0/0
3.11.2015 20:09
Foto

K76a33r29e32l 92M17á33c62h23a 5190344838452

prej Grafika hry je na konzoli PlayStation 4 parádní,,, pán pisalek má přehled , škoda že žádná konzole pořádnou grafiku (uhd) rendrovat ve hrách neumí

0/0
3.11.2015 18:13
Foto

A34n29d81r76e32j 66B20r35a87b21e31c 4952841947284

Haters gonna hate. Jsem PC hrac. Vubec poprve jsem neco recenzoval na konzoli. Ale i tak to vypadalo dobre. Rozhodne lepe nez spousta her na me postarsi PC sestave a horsim nastaveni.

+3/0
3.11.2015 18:23
Foto

T44o14m32á43š 73K84u81l62h84á77n90e26k 2375262468845

Jaký renderování uhd? Co to prosimvás melete? To jste si právě přečetl leták ElektroWordu a budete nám sem psát postupně zkratky co jste se naučil?

+5/−1
3.11.2015 20:59
Foto

J87a49n 55P91r17o49k30o54p 2883656975416

Ačkoliv jsem PC hráč musím souhlasit s panem Brabcem. Je pravdou, že díky pokročilým technologiím a neustále se rozvíjejícím trhem s grafickými kartami jsou hry na PC na tom graficky o poznání lépe, ale základem každé hry je optimalizace a ta u mnohých bývá na PC problémová. Je vcelku nanic, pokud spustíte hru na nejvyšší detaily, když se hra trhá a nejde ani pořádně hrát. Konzole tímto neduhem  (přecenění sil :) netrpí. A grafika dnešních konzolí je dle mého názoru na dobré úrovni.. Nicméně já raději dávám přednost zábavě před top grafikou (snad i proto vlastní konzoli WII a mohu říci, že Super mario world je jednou z mých nejoblíbenějších her i přes starou grafiku :) a díky indie scéně volím raději PC než konzoli. A předem říkám všem zatvrzelím PC hráčům a konzolistům, že vše má své klady i zápory a mělo by se nejdřív zkusit jedno i druhý, a až pak hanit :)

+1/0
3.11.2015 23:54
Foto

R21a70d21e47k 66H94o74r29a60k 4117277446525

Naprosto nejhorsim vysledkem je kdyz si arkada zacne hrat na simulaci. Dobry PR dokaze prodat prakticky cokoliv. Do doby nez si to budeme moci vyzkouset na vlastni ovladac jsem skepticky. Snad se plety a EA si sve penize zaslouzi. Nutnost byt online bude hlavne z duvodu kontroly licence. Warez scena bude muset tentokrat zamakat.

+1/0
3.11.2015 17:01
Foto

J65a95k98u41b 50V82e18s50e35l43ý 9554390127215

Tak tak, online jen kvůli licenci :-)

0/0
4.11.2015 13:11
Foto

J93a83k77u54b 17S85v50o51b24o65d52a 1582427511275

NFS uz mi nesmi pres prah je to kazdy rok horsi a horsi.  Cekam na GT!

0/0
3.11.2015 15:46
Foto

T34o85m31á21š 49J50a53r30e23š 4472824880

Dá se to přenastavit na ps4 z kloboučků na šipky nebo mám raději počkat na PC verzi ?

0/0
3.11.2015 13:46
Foto

M89i85c36h65a18l 64P82a80v44l82á56t 9203573124249

S tim "na pomezi arkady a simulatoru" si delate doufam legraci, ne?NFS byly vzdy ryzi arkadou s velmi veselym jizdnim modelem z jine planety. Ale byvala to sranda.

Jenze postupne se AI chovala divneji a divneji, pribyvaly otravne cutsceny, objevovaly se stale uchylnejsi a uchylnejsi herni rezimy (a mizely stare zname oblibene), kladl se vetsi a vetsi duraz na tuzing (naproste vizualni kraviny zamerene snad jen na nejmensi deti), technicka stranka vcetne grafiky se zlepsovala mezi dily mene a mene, objevil se stale vetsi a vetsi input lag.. No a jsme tam kde jsme. :o(

+2/0
3.11.2015 13:43
Foto

M81i42c87h91a49l 66P33a11v57l33á27t 9623693494639

PS: Ale pro deti, idealne na konzoli, je to stale zabavna blbina s auty.

0/0
3.11.2015 13:45
Foto

J64i16r34k96a 59K64ř86a10p44á93č58e69k 1818506385214

Každýho baví něco jinýho, asi budu vyjímka, ale mě třeba díl The Run přišel jako jeden z nejlepších, mělo to béčkovej příběh, písečný bouře, lavina, námraza, hlavní hrdina mluvil a nebyla to jen silueta za volantem a pasáže mimo auto měli dobrej náboj...ale k NFS, ty filmečky mě nudily už v Betě, grafika pěkná ale oproti videím nižší, na jízdní model jsem si zvykal nejdýl v rámci NFS, každopádně plus za tuning a za celkem chytrý a odolný policajty. A ten online ach jo, nechci si číst příspěvky z twitteru a furt něco sdílet.

0/0
3.11.2015 11:56
Foto

A63n47d36r71e87j 34B55r43a31b66e84c 4782411897114

Ty pseudoprispevky z Twitteru jsou vazne opruz, s tim souhlasim.

0/0
3.11.2015 12:10
Foto

J23i40r80i 28H50u84b59k51a 1583936424535

Hm...Remake Porsche Unleashed by nebylo? To byla snad poslední věc u které jsem se bavil:)

+8/0
3.11.2015 11:45
Foto

J97i89r95i 50B59e29c22v62a25r 7422779746

Přesně, Porsche považuji za vrchol celé série -s přihlédnutím k možnostem daným dobou vydání! R^

+4/0
3.11.2015 11:55
Foto

M39a60r90t75i92n 79C17u67m53p91e45l39i11k 7311860353142

evoluce, tovarni jezdec, super AI, uzasne trate, skvele hratelne na volantu...snad nejvic nfs a snad nej zavodni hra...pak uz to slo jen dolu a dolu

+2/0
3.11.2015 11:57
Foto

M94a76r76t54i80n 57C52u34m25p34e59l29i36k 7851790623152

FanBoy recenze...online paskvil pro maly deti, ktery nema nic spolecneho s koreny serie...grafika strasna, hratelnost strasna, online prvky nechutne a ke vsemu nefunkci...a jestli je nejvetsi plus hry prave grafika a filmecky (milion snad), tak to je dost smutny...proste NFS je uz deset let odpad...a pro me vzdy zrejme uz bude, protoze se serie uchylila k tomu, aby bavila maly fakany ovladajici vznasedla a sdileli si vysledky mezi sebou...a jestli tohle jsou udajny koreny serie, tak beze me...ja mel koreny serie trochu jinde...no nic, doba prvnich peti nfs se nevrati (a pro ea to ani nejsou koreny serie)

0/0
3.11.2015 11:14
Foto

A87n89d93r82e58j 78B85r73a98b16e53c 4662491377414

Clovek, ktereho nebavilo poslednich pet dilu, neni fanboy.

0/0
3.11.2015 11:27
Foto

M85a58r29t64i10n 30C58u13m47p51e76l54i57k 7481260153652

ja vim, trochu prehnana reakce..ale me ta serie tak hazi zluci a hra mi proste prijde brakovka...btw. ten navrat ke korenum tam snad taky nevidite, ne?

0/0
3.11.2015 11:56
Foto

A75n94d43r96e41j 30B46r97a89b79e80c 4512971667754

Tezko rict. Ja mam se serii NFS spojene prave ty Underground, Hot Pursuit a Most Wanted. Moc me bavilo i Porsche Unleashed a jako dite jsem hral i ty uplne prvni dily. Na ty uz mam ale jen matne vzpominky a pro realistictejsi zavodeni existuje hned nekolik kvalitnich alternativ. Tak je otazka, proc se nad stavajicim smerovanim NFS rozcilovat.

0/0
3.11.2015 11:58
Foto

M95a27r42t76i65n 24C61u84m38p85e56l41i80k 7331380353812

dam priklad: Kdyby autori nove vznikajiciho dooma ohlasili, ze pujde o navrat ke korenum a predstavili by nam taktickou tymovku, asi bychom nevericine kroutili hlavou, pro me je to to same...me prijde barbarske ignorovat opravdove koreny a vydavat ze ne vlastne uz jeden restart (prvni U pro me po nudnem HP2 restart predstavoval) ... jinak prvni nfs nikdy nepredstavovali realistictejsi zavodeni, byla to cistokrevna arkada, ale clovek mel pocit, ze ridi auto...po nfs bych nechci simulaci, ale rozhodne se mi nelibi to zesocialneni hry a dalsi zdementneni hry, kdy uz clovek ani nemuze rucne radit, neni videt, jakou rychlost ma zarazenou a kazdou chvili kouka na nejaky video

0/0
3.11.2015 13:00
Foto

A10n87d89r53e93j 43B53r38a82b66e19c 4492771617484

Rozumim vam. Ale od NFS chcete neco, cim uz to nejspis nikdy nebude. A pokud ano, tak spise jako nejaka odbocka. Treba jako byl Shift.

+3/0
3.11.2015 15:13
Foto

M83a11r57e39k 15S48e48l50i24n20g14e21r 8841874643732

Andreji, moc rad vidim, jak reagujete na prispevky v diskuzi. To nebyva na iDnesu zvykem, takze za me R^

+3/0
4.11.2015 0:21
Foto

A61n54d97r50e19j 75B32r12a83b88e48c 4822571517444

Diky. :)

0/0
4.11.2015 11:28
Foto

D60a34v17i57d 79S74v97o29b42o60d47a 2755428884321

Kdy to bude na PC ?? Víme ???

0/0
3.11.2015 8:12
Foto

T68r49u28n91g 57D93u78o20n38g 17T77h55a55n26h 5108655924717

Začátek roku nebo jaro 2016. Jen buďte trpělivý a nechte ty beta testery teda konzolisty opravovat bugy

+7/−1
3.11.2015 8:41
Foto

J75i53r85k76a 40K83ř97a63p35á65č88e71k 1988886225614

A hele, PC Master Race...

0/0
3.11.2015 10:49
Foto

P29e97t64r 64S93l49o81v24á77k 9495115297529

:D jo jo, a snad zase tak kvalitne jako batman, nech PC cry babies zas vyplakavaju vsade :D

0/0
3.11.2015 16:11

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...