Pátek 7. května 2021, svátek má Stanislav
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pátek 7. května 2021 Stanislav

Diskuse k článku

RECENZE: Letošní FIFA sází na Ligu mistrů, jinak je vše při starém

Zase o trochu lepší fotbal než v minulém roce, ale opět jistá pachuť z toho, že musíme platit plnou cenu za hrstku vylepšení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

V78o80j67t67ě89c96h 72D90u41š64á54k 1681173881109

Zahrajte si DEMO 2019 a pak si zahrajte znova 2018 a už se Vám nebude ta 2018 chtít hrát. Za mě hodně velký posun. Autor článku má asi blbé rozlišení televize, nebo monitoru.

+2/0
26.9.2018 15:42
Foto

A26d90a71m 11Š81p57i56l44l63a64r 8859927462446

trefné

0/0
27.9.2018 1:02
Foto

J43a20n 68O40n65d16ř93e75j 6129178764770

Ve FIFĚ se už leta nekoná žádný obr posun dopředu aby to stálo za takové peníze navíc. Vždyť update změn by měl kolik ? 5 GB ?

0/0
29.9.2018 19:23
Foto

D74a81n31i85e33l 33M91o13l16n57á86r 7615645316320

Škoda, že nikdo nehraje kariéru za hráče, ale opravdu nikdo. Žádný rok, v žádné recenzi se na to nikdo nezaměřuje. Vypadá to, že jsem asi tak 1 z těch 30M hráčů, co to hraje a zajímá ho to ;-D ...takže jako každý rok, si to budu muset koupit a zjistit sám, jestli proběhl nějaký upgrade jako např.: že když hraju dobře, tak nabídka do lepšího klubu přijde sama, že nemusím žádat sám o přestup, nebo že se můžu stát kapitánem, nebo že úprava hráče bude mít i aspekty jako v Journey, čili special účesy, tetování apod., pozvánky do nároďáku budou chodit opravdu za výkon apod. Míst pro zlepšení je spousta, ale jelikož jsem asi fakt jediný, co to hraje, tak tam se v žádném ročníku FIFY nic nového neděje. :-P :-/

+6/0
26.9.2018 8:44
Foto

P45a14v12e14l 13K35a55f97k54a 9854387511818

Nejste jediný. Ve Fifě 17 jsem to taky tak hrál, ale 18ku jsem vynechal, o 19tce přemýšlím :).

+3/0
26.9.2018 10:49
Foto

F15e50r87d64i34n14a82n73d 23S77l41a61v11í42k 1375842332169

Ja hraju za hráče. Ale v PES. Nabidky chodí sami. Kapitanem se stát můžu. Kerky tam myslim nejsou. Do narodaku pozvanka přišla az kdyz jsem držel stabilní vykony přes pul sezony.

+1/0
26.9.2018 10:51
Foto

Z74d43e82n58ě71k 10T13a72m52c28h82y76n98a 5935810199975

Jsem předplatitel Origin Premium a FIFU19 hraju již týden a právě kariéru za hráče, která je prostě zklamání... Již několik ročníků prakticky to samé. Tréner staví dokola stejné sestavy a v průběhu zápasu témeř na minutu stejná střídání. Nikdy nezačínáte na střídačce. Buď od začátku v základní sestavě nebo vůbec a zápas se simuluje. Ale co je největší zklamání tak je to (ne)vyváženost obtížnosti pokud hrajete za jednoho hráče. Hraju za tým 4. Anglické ligy a porazil jsem v poháru Manchester United 3:0. V réalu by tento tým dostal minimálně "bůra". Bohužel mě jiné mody typu Ultimate Team absolutně nebaví a mrzí mě, že na kariérní mód za hráče se každým rokem zapomíná. Jak je vidno, nikomu to nevadí :(

+3/0
27.9.2018 10:20
Foto

J65a69n 31P37o60l48á57k 3321353698517

Žádné informace ke kariéře, škoda

+2/0
26.9.2018 8:21
Foto

J12o91s27e23f 31N79o62v17á97k 2562781872

Ja budu kupovat hlavne kvuli Lize mistru a ceskym tymum.

+2/0
26.9.2018 7:52
Foto

P61a61v60e63l 90K46a77f46k79a 9904447711248

To právě zvažuju jestli nepočkám až na příští rok, tam by mohla být celá liga.

+1/−1
26.9.2018 10:50
Foto

D11a77v24i93d 35Č35e45r39n60ý 8694599101680

ta už neni jak dlouho v základu? 10 let? Osobně ale taky počkám až na příští rok

0/0
27.9.2018 15:34
Foto

R29o41m73a20n 51M86a81z69á75l98e84k 4669858577327

Minuly rok vysla velmi podobna recenze a tam jsem psal,ze nechapu proc je tak usita horkou jehlou, ale mily autore toto je opravdu vrchol. V podstate o hre jste absolutne nic nenapsal,je to zkopirovane z marketingovych kecu od EA, ale nerozumim tu kdy online cast,at uz UT,clubs nebo proste jen online zapasy jsou vesmes nejhranejsi a vy si medate ani praci abyste si ten UT aspon vyzkousel.

Jaka je hodnota takoveto recenze? Ti co neznaji tak se stejne nic nedozvedi, ti co treba nekdy hrali malo tak vlastne nevi co muzou cekat protoze byt zmen muze byt malo,tak jste si nedali praci ani abyste popsali napr dynamicke taktiky.

Myslim,ze recenze by mela informovat o vsech aspektech a zhodnotit je,tak proc nereknete neco o UT,co to je, ze gp je jiny nez v beznem modu trenera( ten jste vlaatne ani nezminil). Nebo treba se aspon zamerit na dalsi veci.

Aby bylo jasno,fifu neobhajuji,ale to co jste prezentoval je vysledkem 10 min prace po zahrani odhadem tak pul hodky. Taky bych chtel za takovy vystupy brat penize.

+3/−1
26.9.2018 5:25
Foto

H11o62n31z90a 58S15r15p 9794913842428

Upřímně řečeno recenzovat sportovní hry je asi to vůbec nejtěžší co jde. Jsou to hry, u kterých člověk klidně stráví stovky hodin a v podstatě nemusí hrát celý rok nic jiného a stejně se bude bavit. Nabídka modů je nepřeberná a každý, kdo má rád fotbal si ve hře něco najde. Bohužel řada drobných detailů vyplave na povrch až časem v interakci s širokou hráčskou základnou. Nehledě na to, že stejně přijdou patche atd.. Vaší minulou připomínku jsem si letos četl znovu a souhlasím - hlavní těžiště FIFA je online, proto jsem napsal poslední odstavec tak jak jsem ho napsal. Na druhou stranu hru jsme dostali s velikým předstihem a strávil jsem v ní spoustu času a ještě strávím, za vším co jsme napsal si stojím.

+3/0
26.9.2018 7:55
Foto

R41o12m25a18n 68M49a87z16á87l58e11k 4549708357277

Dobry den, predne dekuji za reakci, ani jsem to necekal. Me samozrejme nejde o to abyste absolutne prosel celou hru a napsal obsahlou super recenzi, protoze stejne jak rikate, se to meni v case a co je receno v zari nemusi v listopadu platit. A ano, souhlasim, ze vesmes hry ktere se vydavaji kazdy rok jsou opravdu podobne. Na druhou stranu si myslim, ze je aspon fer zminit vice online stranku hry, ktera je vesmes odbyta tim ze tam je jako UT, a ze pokud ji clovek hraje tak uz to stejne ma - a co lidi co treba chteji zacit? Co se tyce gameplaye, tak jste trosku i zapomel na celkem podstatnou zmenu a to je prace s balonem, ktera hlavne v UT je docela dost velka zmena a otevira pozitivni i negativni moznosti. Dale pak by stalo za to rict, ze sice do single playeru a kariery zadny zasadni novinky nejsou, ale pro online komunitu jsou, nerikam ze moc, ale proste jsou. Prijde mi to proste rychle splacnuty ve smyslu at to mame prvni, ale informativni hodnota je nula..rict ze neni zmena oproti lonsku, je taky informace, zaroven pro lidi kteri zacinaji je tato recenze vesmes nulova, nevi co je spatne a co dobre na te hre jako takove. Mozna by stalo za to se aspon trosku zamerit i na ostatni veci nez si zahrat par zapasu a rict: stejny sup to na papir a ukol splnen. Je to podobne jako kdybyste recenzoval datadisk na wowko a k tomu napsal: no je tam nova postava, par questu, ale jinak je to stejne, takze kdo ma predchozi uz ho ma, kdo nema tak je to na vas. a tim to hasne.

0/0
26.9.2018 8:12
Foto

F92e60r46d31i53n33a68n84d 96S32l44a94v97í27k 1655402642709

Tak ono co o tom chceš psát, když je to furt stejný...

+6/0
26.9.2018 8:04
Foto

R65o87m98a32n 14M14a79z54á50l21e41k 4109188607657

tak kdyz uz mi tykas, tak souhlasim ze zmeny v kariere nejsou, stejne tak v pro clubs, coz tvori odhadem tak 30% obsahu, v tom ostatnim zmeny jsou, ale je jednodussi popsat 30% co se nezmenilo nez 70% kde urcite zmeny jsou.

0/−4
26.9.2018 8:15
Foto

J40a21n 54B42ř70e40z18i71n27a 9279852334544

S trochou nadsázky je ta recenze vlastně jako FIFA 19. Pan redaktor vzal recenzi z minulého roku, lehce ji upravil, tj. vyměnil číslo ročníku atd., vydal ji za novou a určitě za ní bude chtít stejné peníze jako za tu předchozí :-)

+6/0
26.9.2018 8:33
Foto

R88o88m32a28n 45M82a15z46á28l70e55k 4429508977827

Na tom neco je :-)

+2/0
26.9.2018 12:06
Foto

A56d52a96m 24Š82p38i67l16l21a96r 8939397562256

Jenze ono je tam toho fakt jineho celkem hodne :) Uprimne se ta hra hraje jinak nez 18ka. Vedeni mice, strely, animace. Proste ta hra pusobi pro cloveka co ji ovlada opravdu zcela jinak.

0/0
27.9.2018 6:47
Foto

M81o15j28m79í35r 64H61l88o23u64š34e55k 1287216508974

U obrazku mate misto Viktorie Plzen napsano Vitorie Zizkov. :)

+1/0
26.9.2018 0:41
Foto

T10o30m42á35š 24C73h30r71a49s25t30n81ý 2201304511523

Viktorka jako Viktorka

+3/0
26.9.2018 0:42
Foto

J57i30ř46í 64J37u61ř25i42c30a 2668383411

Hmm, ne. Ta Plzeňská víc korumpuje. ;-)

0/−1
26.9.2018 13:10
Foto

M88o37j20m55í65r 22H95l72o96u30š10e17k 1837556398194

No kdyz si vzpomenu na tu zizkovskou za hornika. :) Mara Kincl jak dosel ve tricate do vapna, tak to byla tutovka!!! :D

+1/0
26.9.2018 14:59
Foto

H44o79n78z91a 23S81r96p 9974743842708

díky :-P

0/0
26.9.2018 1:08
Foto

M47o15j98m15í57r 44H87l82o22u15š73e26k 1977346778544

Ja nerypal, jen mne to pobavilo. :)

0/0
26.9.2018 1:10

Pochvaly bych výrazně omezil, víc berou než dávají, vysvětluje psycholog

Premium Stále více čelíme nezdravému tlaku, abychom byli úspěšnější a výkonnější. Jak budovat zdravé sebevědomí? Jak správně...

Opakovaný výstup na osmitisícovku může urychlit demenci, říká neurochirurg Beneš

Premium Špičkový neurochirurg Vladimír Beneš, už třetí v řadě slavné neurochirurgické dynastie, o šťourátku v mozku, hezkých...

Pohodlnější to nikdy nebylo. Velký přehled služeb televize přes internet

Premium Otestovali jsme devět služeb televize přes internet. Vybrali jsme ty, které můžete používat s libovolným poskytovatelem...