Diskuse k článku

RECENZE: Letošní FIFA sází na Ligu mistrů, jinak je vše při starém

Zase o trochu lepší fotbal než v minulém roce, ale opět jistá pachuť z toho, že musíme platit plnou cenu za hrstku vylepšení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V73o49j74t23ě89c96h 11D48u31š26á16k 1681433531409

Zahrajte si DEMO 2019 a pak si zahrajte znova 2018 a už se Vám nebude ta 2018 chtít hrát. Za mě hodně velký posun. Autor článku má asi blbé rozlišení televize, nebo monitoru.

+2/0
26.9.2018 15:42

A18d33a67m 38Š22p22i78l23l39a28r 8839237802326

trefné

0/0
27.9.2018 1:02

J86a46n 35O90n54d13ř57e52j 6349688534570

Ve FIFĚ se už leta nekoná žádný obr posun dopředu aby to stálo za takové peníze navíc. Vždyť update změn by měl kolik ? 5 GB ?

0/0
29.9.2018 19:23

D62a78n28i28e78l 44M18o80l76n89á73r 7875665246610

Škoda, že nikdo nehraje kariéru za hráče, ale opravdu nikdo. Žádný rok, v žádné recenzi se na to nikdo nezaměřuje. Vypadá to, že jsem asi tak 1 z těch 30M hráčů, co to hraje a zajímá ho to ;-D ...takže jako každý rok, si to budu muset koupit a zjistit sám, jestli proběhl nějaký upgrade jako např.: že když hraju dobře, tak nabídka do lepšího klubu přijde sama, že nemusím žádat sám o přestup, nebo že se můžu stát kapitánem, nebo že úprava hráče bude mít i aspekty jako v Journey, čili special účesy, tetování apod., pozvánky do nároďáku budou chodit opravdu za výkon apod. Míst pro zlepšení je spousta, ale jelikož jsem asi fakt jediný, co to hraje, tak tam se v žádném ročníku FIFY nic nového neděje. :-P :-/

+6/0
26.9.2018 8:44

P69a60v82e70l 23K86a66f98k39a 8694433511975

Nejste jediný. Ve Fifě 17 jsem to taky tak hrál, ale 18ku jsem vynechal, o 19tce přemýšlím :).

+3/0
26.9.2018 10:49

F36e59r79d42i68n67a63n25d 44S21l98a14v78í71k 1515202562619

Ja hraju za hráče. Ale v PES. Nabidky chodí sami. Kapitanem se stát můžu. Kerky tam myslim nejsou. Do narodaku pozvanka přišla az kdyz jsem držel stabilní vykony přes pul sezony.

+1/0
26.9.2018 10:51

Z12d87e87n95ě82k 73T84a81m43c75h21y29n88a 5195100669815

Jsem předplatitel Origin Premium a FIFU19 hraju již týden a právě kariéru za hráče, která je prostě zklamání... Již několik ročníků prakticky to samé. Tréner staví dokola stejné sestavy a v průběhu zápasu témeř na minutu stejná střídání. Nikdy nezačínáte na střídačce. Buď od začátku v základní sestavě nebo vůbec a zápas se simuluje. Ale co je největší zklamání tak je to (ne)vyváženost obtížnosti pokud hrajete za jednoho hráče. Hraju za tým 4. Anglické ligy a porazil jsem v poháru Manchester United 3:0. V réalu by tento tým dostal minimálně "bůra". Bohužel mě jiné mody typu Ultimate Team absolutně nebaví a mrzí mě, že na kariérní mód za hráče se každým rokem zapomíná. Jak je vidno, nikomu to nevadí :(

+3/0
27.9.2018 10:20

J49a39n 92P55o96l55á96k 3531253718717

Žádné informace ke kariéře, škoda

+2/0
26.9.2018 8:21

J18o18s94e56f 28N23o81v49á20k 2482621952

Ja budu kupovat hlavne kvuli Lize mistru a ceskym tymum.

+2/0
26.9.2018 7:52

P68a83v84e29l 49K33a91f20k94a 8774153681705

To právě zvažuju jestli nepočkám až na příští rok, tam by mohla být celá liga.

+1/−1
26.9.2018 10:50

D26a67v56i89d 41Č98e39r57n22ý 8204359661250

ta už neni jak dlouho v základu? 10 let? Osobně ale taky počkám až na příští rok

0/0
27.9.2018 15:34

R71o69m94a27n 27M71a11z75á95l85e23k 4699768137907

Minuly rok vysla velmi podobna recenze a tam jsem psal,ze nechapu proc je tak usita horkou jehlou, ale mily autore toto je opravdu vrchol. V podstate o hre jste absolutne nic nenapsal,je to zkopirovane z marketingovych kecu od EA, ale nerozumim tu kdy online cast,at uz UT,clubs nebo proste jen online zapasy jsou vesmes nejhranejsi a vy si medate ani praci abyste si ten UT aspon vyzkousel.

Jaka je hodnota takoveto recenze? Ti co neznaji tak se stejne nic nedozvedi, ti co treba nekdy hrali malo tak vlastne nevi co muzou cekat protoze byt zmen muze byt malo,tak jste si nedali praci ani abyste popsali napr dynamicke taktiky.

Myslim,ze recenze by mela informovat o vsech aspektech a zhodnotit je,tak proc nereknete neco o UT,co to je, ze gp je jiny nez v beznem modu trenera( ten jste vlaatne ani nezminil). Nebo treba se aspon zamerit na dalsi veci.

Aby bylo jasno,fifu neobhajuji,ale to co jste prezentoval je vysledkem 10 min prace po zahrani odhadem tak pul hodky. Taky bych chtel za takovy vystupy brat penize.

+3/−1
26.9.2018 5:25
Foto

H79o60n23z39a 89S87r57p 9954243912308

Upřímně řečeno recenzovat sportovní hry je asi to vůbec nejtěžší co jde. Jsou to hry, u kterých člověk klidně stráví stovky hodin a v podstatě nemusí hrát celý rok nic jiného a stejně se bude bavit. Nabídka modů je nepřeberná a každý, kdo má rád fotbal si ve hře něco najde. Bohužel řada drobných detailů vyplave na povrch až časem v interakci s širokou hráčskou základnou. Nehledě na to, že stejně přijdou patche atd.. Vaší minulou připomínku jsem si letos četl znovu a souhlasím - hlavní těžiště FIFA je online, proto jsem napsal poslední odstavec tak jak jsem ho napsal. Na druhou stranu hru jsme dostali s velikým předstihem a strávil jsem v ní spoustu času a ještě strávím, za vším co jsme napsal si stojím.

+3/0
26.9.2018 7:55

R16o63m66a20n 70M74a93z81á17l29e50k 4989598877967

Dobry den, predne dekuji za reakci, ani jsem to necekal. Me samozrejme nejde o to abyste absolutne prosel celou hru a napsal obsahlou super recenzi, protoze stejne jak rikate, se to meni v case a co je receno v zari nemusi v listopadu platit. A ano, souhlasim, ze vesmes hry ktere se vydavaji kazdy rok jsou opravdu podobne. Na druhou stranu si myslim, ze je aspon fer zminit vice online stranku hry, ktera je vesmes odbyta tim ze tam je jako UT, a ze pokud ji clovek hraje tak uz to stejne ma - a co lidi co treba chteji zacit? Co se tyce gameplaye, tak jste trosku i zapomel na celkem podstatnou zmenu a to je prace s balonem, ktera hlavne v UT je docela dost velka zmena a otevira pozitivni i negativni moznosti. Dale pak by stalo za to rict, ze sice do single playeru a kariery zadny zasadni novinky nejsou, ale pro online komunitu jsou, nerikam ze moc, ale proste jsou. Prijde mi to proste rychle splacnuty ve smyslu at to mame prvni, ale informativni hodnota je nula..rict ze neni zmena oproti lonsku, je taky informace, zaroven pro lidi kteri zacinaji je tato recenze vesmes nulova, nevi co je spatne a co dobre na te hre jako takove. Mozna by stalo za to se aspon trosku zamerit i na ostatni veci nez si zahrat par zapasu a rict: stejny sup to na papir a ukol splnen. Je to podobne jako kdybyste recenzoval datadisk na wowko a k tomu napsal: no je tam nova postava, par questu, ale jinak je to stejne, takze kdo ma predchozi uz ho ma, kdo nema tak je to na vas. a tim to hasne.

0/0
26.9.2018 8:12

F68e50r70d69i75n70a31n35d 65S42l59a21v37í35k 1835212972139

Tak ono co o tom chceš psát, když je to furt stejný...

+6/0
26.9.2018 8:04

R34o50m93a22n 39M75a52z94á82l30e82k 4599198237797

tak kdyz uz mi tykas, tak souhlasim ze zmeny v kariere nejsou, stejne tak v pro clubs, coz tvori odhadem tak 30% obsahu, v tom ostatnim zmeny jsou, ale je jednodussi popsat 30% co se nezmenilo nez 70% kde urcite zmeny jsou.

0/−4
26.9.2018 8:15

J12a89n 87B55ř52e31z54i44n41a 9409532384244

S trochou nadsázky je ta recenze vlastně jako FIFA 19. Pan redaktor vzal recenzi z minulého roku, lehce ji upravil, tj. vyměnil číslo ročníku atd., vydal ji za novou a určitě za ní bude chtít stejné peníze jako za tu předchozí :-)

+6/0
26.9.2018 8:33

R81o54m81a45n 38M10a56z62á55l74e38k 4419938337757

Na tom neco je :-)

+2/0
26.9.2018 12:06

A48d15a81m 81Š50p97i56l32l92a33r 8529597132956

Jenze ono je tam toho fakt jineho celkem hodne :) Uprimne se ta hra hraje jinak nez 18ka. Vedeni mice, strely, animace. Proste ta hra pusobi pro cloveka co ji ovlada opravdu zcela jinak.

0/0
27.9.2018 6:47

M59o79j97m31í23r 80H10l74o11u24š79e22k 1337486438234

U obrazku mate misto Viktorie Plzen napsano Vitorie Zizkov. :)

+1/0
26.9.2018 0:41

T27o21m37á30š 68C92h35r71a56s73t83n96ý 2581514151573

Viktorka jako Viktorka

+3/0
26.9.2018 0:42

J95i59ř59í 24J58u43ř71i19c93a 2478393801

Hmm, ne. Ta Plzeňská víc korumpuje. ;-)

0/−1
26.9.2018 13:10

M67o69j85m33í83r 59H19l35o48u75š74e90k 1857716598664

No kdyz si vzpomenu na tu zizkovskou za hornika. :) Mara Kincl jak dosel ve tricate do vapna, tak to byla tutovka!!! :D

+1/0
26.9.2018 14:59
Foto

H17o26n77z51a 71S73r64p 9364883832988

díky :-P

0/0
26.9.2018 1:08

M68o77j64m21í73r 54H95l89o87u13š96e73k 1747916958314

Ja nerypal, jen mne to pobavilo. :)

0/0
26.9.2018 1:10

Najdete na iDNES.cz