Diskuse k článku

RECENZE: Letošní FIFA sází na Ligu mistrů, jinak je vše při starém

Zase o trochu lepší fotbal než v minulém roce, ale opět jistá pachuť z toho, že musíme platit plnou cenu za hrstku vylepšení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V64o33j32t65ě32c95h 70D12u37š77á66k 1741613541249

Zahrajte si DEMO 2019 a pak si zahrajte znova 2018 a už se Vám nebude ta 2018 chtít hrát. Za mě hodně velký posun. Autor článku má asi blbé rozlišení televize, nebo monitoru.

+2/0
26.9.2018 15:42

A64d67a39m 51Š62p58i82l95l93a20r 8269377482536

trefné

0/0
27.9.2018 1:02

J36a18n 63O66n14d76ř51e73j 6109608224550

Ve FIFĚ se už leta nekoná žádný obr posun dopředu aby to stálo za takové peníze navíc. Vždyť update změn by měl kolik ? 5 GB ?

0/0
29.9.2018 19:23

D44a20n53i16e20l 91M26o75l85n22á80r 7215615566800

Škoda, že nikdo nehraje kariéru za hráče, ale opravdu nikdo. Žádný rok, v žádné recenzi se na to nikdo nezaměřuje. Vypadá to, že jsem asi tak 1 z těch 30M hráčů, co to hraje a zajímá ho to ;-D ...takže jako každý rok, si to budu muset koupit a zjistit sám, jestli proběhl nějaký upgrade jako např.: že když hraju dobře, tak nabídka do lepšího klubu přijde sama, že nemusím žádat sám o přestup, nebo že se můžu stát kapitánem, nebo že úprava hráče bude mít i aspekty jako v Journey, čili special účesy, tetování apod., pozvánky do nároďáku budou chodit opravdu za výkon apod. Míst pro zlepšení je spousta, ale jelikož jsem asi fakt jediný, co to hraje, tak tam se v žádném ročníku FIFY nic nového neděje. :-P :-/

+6/0
26.9.2018 8:44

P36a37v55e15l 67K31a58f10k68a 9134177561778

Nejste jediný. Ve Fifě 17 jsem to taky tak hrál, ale 18ku jsem vynechal, o 19tce přemýšlím :).

+3/0
26.9.2018 10:49

F71e89r66d77i39n17a23n72d 52S86l10a33v20í72k 1665242362519

Ja hraju za hráče. Ale v PES. Nabidky chodí sami. Kapitanem se stát můžu. Kerky tam myslim nejsou. Do narodaku pozvanka přišla az kdyz jsem držel stabilní vykony přes pul sezony.

+1/0
26.9.2018 10:51

Z94d24e45n53ě55k 53T34a85m20c83h13y12n44a 5485130949545

Jsem předplatitel Origin Premium a FIFU19 hraju již týden a právě kariéru za hráče, která je prostě zklamání... Již několik ročníků prakticky to samé. Tréner staví dokola stejné sestavy a v průběhu zápasu témeř na minutu stejná střídání. Nikdy nezačínáte na střídačce. Buď od začátku v základní sestavě nebo vůbec a zápas se simuluje. Ale co je největší zklamání tak je to (ne)vyváženost obtížnosti pokud hrajete za jednoho hráče. Hraju za tým 4. Anglické ligy a porazil jsem v poháru Manchester United 3:0. V réalu by tento tým dostal minimálně "bůra". Bohužel mě jiné mody typu Ultimate Team absolutně nebaví a mrzí mě, že na kariérní mód za hráče se každým rokem zapomíná. Jak je vidno, nikomu to nevadí :(

+3/0
27.9.2018 10:20

J23a32n 84P82o37l62á68k 3821963878717

Žádné informace ke kariéře, škoda

+2/0
26.9.2018 8:21

J68o70s68e33f 69N59o25v85á40k 2952971722

Ja budu kupovat hlavne kvuli Lize mistru a ceskym tymum.

+2/0
26.9.2018 7:52

P95a75v94e34l 51K52a10f44k65a 9564517411798

To právě zvažuju jestli nepočkám až na příští rok, tam by mohla být celá liga.

+1/−1
26.9.2018 10:50

D95a70v15i55d 25Č65e58r92n84ý 8874299251180

ta už neni jak dlouho v základu? 10 let? Osobně ale taky počkám až na příští rok

0/0
27.9.2018 15:34

R90o51m83a95n 26M57a24z58á87l16e41k 4379268407957

Minuly rok vysla velmi podobna recenze a tam jsem psal,ze nechapu proc je tak usita horkou jehlou, ale mily autore toto je opravdu vrchol. V podstate o hre jste absolutne nic nenapsal,je to zkopirovane z marketingovych kecu od EA, ale nerozumim tu kdy online cast,at uz UT,clubs nebo proste jen online zapasy jsou vesmes nejhranejsi a vy si medate ani praci abyste si ten UT aspon vyzkousel.

Jaka je hodnota takoveto recenze? Ti co neznaji tak se stejne nic nedozvedi, ti co treba nekdy hrali malo tak vlastne nevi co muzou cekat protoze byt zmen muze byt malo,tak jste si nedali praci ani abyste popsali napr dynamicke taktiky.

Myslim,ze recenze by mela informovat o vsech aspektech a zhodnotit je,tak proc nereknete neco o UT,co to je, ze gp je jiny nez v beznem modu trenera( ten jste vlaatne ani nezminil). Nebo treba se aspon zamerit na dalsi veci.

Aby bylo jasno,fifu neobhajuji,ale to co jste prezentoval je vysledkem 10 min prace po zahrani odhadem tak pul hodky. Taky bych chtel za takovy vystupy brat penize.

+3/−1
26.9.2018 5:25
Foto

H52o16n22z29a 37S52r72p 9874193402258

Upřímně řečeno recenzovat sportovní hry je asi to vůbec nejtěžší co jde. Jsou to hry, u kterých člověk klidně stráví stovky hodin a v podstatě nemusí hrát celý rok nic jiného a stejně se bude bavit. Nabídka modů je nepřeberná a každý, kdo má rád fotbal si ve hře něco najde. Bohužel řada drobných detailů vyplave na povrch až časem v interakci s širokou hráčskou základnou. Nehledě na to, že stejně přijdou patche atd.. Vaší minulou připomínku jsem si letos četl znovu a souhlasím - hlavní těžiště FIFA je online, proto jsem napsal poslední odstavec tak jak jsem ho napsal. Na druhou stranu hru jsme dostali s velikým předstihem a strávil jsem v ní spoustu času a ještě strávím, za vším co jsme napsal si stojím.

+3/0
26.9.2018 7:55

R39o49m79a21n 87M75a19z43á61l58e60k 4689408927267

Dobry den, predne dekuji za reakci, ani jsem to necekal. Me samozrejme nejde o to abyste absolutne prosel celou hru a napsal obsahlou super recenzi, protoze stejne jak rikate, se to meni v case a co je receno v zari nemusi v listopadu platit. A ano, souhlasim, ze vesmes hry ktere se vydavaji kazdy rok jsou opravdu podobne. Na druhou stranu si myslim, ze je aspon fer zminit vice online stranku hry, ktera je vesmes odbyta tim ze tam je jako UT, a ze pokud ji clovek hraje tak uz to stejne ma - a co lidi co treba chteji zacit? Co se tyce gameplaye, tak jste trosku i zapomel na celkem podstatnou zmenu a to je prace s balonem, ktera hlavne v UT je docela dost velka zmena a otevira pozitivni i negativni moznosti. Dale pak by stalo za to rict, ze sice do single playeru a kariery zadny zasadni novinky nejsou, ale pro online komunitu jsou, nerikam ze moc, ale proste jsou. Prijde mi to proste rychle splacnuty ve smyslu at to mame prvni, ale informativni hodnota je nula..rict ze neni zmena oproti lonsku, je taky informace, zaroven pro lidi kteri zacinaji je tato recenze vesmes nulova, nevi co je spatne a co dobre na te hre jako takove. Mozna by stalo za to se aspon trosku zamerit i na ostatni veci nez si zahrat par zapasu a rict: stejny sup to na papir a ukol splnen. Je to podobne jako kdybyste recenzoval datadisk na wowko a k tomu napsal: no je tam nova postava, par questu, ale jinak je to stejne, takze kdo ma predchozi uz ho ma, kdo nema tak je to na vas. a tim to hasne.

0/0
26.9.2018 8:12

F31e18r64d72i28n97a35n61d 49S78l74a98v87í64k 1285622732659

Tak ono co o tom chceš psát, když je to furt stejný...

+6/0
26.9.2018 8:04

R10o28m74a78n 76M28a65z28á82l78e47k 4919468817367

tak kdyz uz mi tykas, tak souhlasim ze zmeny v kariere nejsou, stejne tak v pro clubs, coz tvori odhadem tak 30% obsahu, v tom ostatnim zmeny jsou, ale je jednodussi popsat 30% co se nezmenilo nez 70% kde urcite zmeny jsou.

0/−4
26.9.2018 8:15

J20a31n 64B33ř46e21z26i13n86a 9409422224754

S trochou nadsázky je ta recenze vlastně jako FIFA 19. Pan redaktor vzal recenzi z minulého roku, lehce ji upravil, tj. vyměnil číslo ročníku atd., vydal ji za novou a určitě za ní bude chtít stejné peníze jako za tu předchozí :-)

+6/0
26.9.2018 8:33

R31o78m43a94n 85M13a39z73á51l52e40k 4459178987247

Na tom neco je :-)

+2/0
26.9.2018 12:06

A56d24a56m 42Š92p72i76l42l63a39r 8379537822256

Jenze ono je tam toho fakt jineho celkem hodne :) Uprimne se ta hra hraje jinak nez 18ka. Vedeni mice, strely, animace. Proste ta hra pusobi pro cloveka co ji ovlada opravdu zcela jinak.

0/0
27.9.2018 6:47

M86o47j44m16í89r 96H14l45o51u16š42e52k 1617686788334

U obrazku mate misto Viktorie Plzen napsano Vitorie Zizkov. :)

+1/0
26.9.2018 0:41

T86o39m22á11š 56C72h82r98a29s12t53n45ý 2781654581583

Viktorka jako Viktorka

+3/0
26.9.2018 0:42

J55i58ř63í 14J95u39ř26i12c20a 2218713501

Hmm, ne. Ta Plzeňská víc korumpuje. ;-)

0/−1
26.9.2018 13:10

M98o49j20m17í62r 39H51l97o41u80š68e24k 1647446858864

No kdyz si vzpomenu na tu zizkovskou za hornika. :) Mara Kincl jak dosel ve tricate do vapna, tak to byla tutovka!!! :D

+1/0
26.9.2018 14:59
Foto

H52o67n65z85a 57S82r95p 9134153742368

díky :-P

0/0
26.9.2018 1:08

M56o22j19m90í45r 10H41l10o78u90š46e82k 1497236598274

Ja nerypal, jen mne to pobavilo. :)

0/0
26.9.2018 1:10

Najdete na iDNES.cz