Neděle 26. ledna 2020, svátek má Zora
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 26. ledna 2020 Zora

Diskuse k článku

RECENZE: Letošní FIFA sází na Ligu mistrů, jinak je vše při starém

Zase o trochu lepší fotbal než v minulém roce, ale opět jistá pachuť z toho, že musíme platit plnou cenu za hrstku vylepšení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V60o42j79t52ě67c81h 27D18u54š76á58k 1871393721289

Zahrajte si DEMO 2019 a pak si zahrajte znova 2018 a už se Vám nebude ta 2018 chtít hrát. Za mě hodně velký posun. Autor článku má asi blbé rozlišení televize, nebo monitoru.

+2/0
26.9.2018 15:42

A54d37a81m 61Š23p16i80l29l13a12r 8459737442656

trefné

0/0
27.9.2018 1:02

J52a95n 20O35n84d32ř65e56j 6279358564630

Ve FIFĚ se už leta nekoná žádný obr posun dopředu aby to stálo za takové peníze navíc. Vždyť update změn by měl kolik ? 5 GB ?

0/0
29.9.2018 19:23

D73a32n80i49e24l 81M54o73l46n30á63r 7735745696410

Škoda, že nikdo nehraje kariéru za hráče, ale opravdu nikdo. Žádný rok, v žádné recenzi se na to nikdo nezaměřuje. Vypadá to, že jsem asi tak 1 z těch 30M hráčů, co to hraje a zajímá ho to ;-D ...takže jako každý rok, si to budu muset koupit a zjistit sám, jestli proběhl nějaký upgrade jako např.: že když hraju dobře, tak nabídka do lepšího klubu přijde sama, že nemusím žádat sám o přestup, nebo že se můžu stát kapitánem, nebo že úprava hráče bude mít i aspekty jako v Journey, čili special účesy, tetování apod., pozvánky do nároďáku budou chodit opravdu za výkon apod. Míst pro zlepšení je spousta, ale jelikož jsem asi fakt jediný, co to hraje, tak tam se v žádném ročníku FIFY nic nového neděje. :-P :-/

+6/0
26.9.2018 8:44

P39a77v17e93l 47K61a64f58k66a 9324127171168

Nejste jediný. Ve Fifě 17 jsem to taky tak hrál, ale 18ku jsem vynechal, o 19tce přemýšlím :).

+3/0
26.9.2018 10:49

F71e36r11d34i96n49a83n98d 79S88l29a90v10í96k 1445872312449

Ja hraju za hráče. Ale v PES. Nabidky chodí sami. Kapitanem se stát můžu. Kerky tam myslim nejsou. Do narodaku pozvanka přišla az kdyz jsem držel stabilní vykony přes pul sezony.

+1/0
26.9.2018 10:51

Z65d53e92n86ě49k 32T87a94m98c25h64y58n46a 5175740819465

Jsem předplatitel Origin Premium a FIFU19 hraju již týden a právě kariéru za hráče, která je prostě zklamání... Již několik ročníků prakticky to samé. Tréner staví dokola stejné sestavy a v průběhu zápasu témeř na minutu stejná střídání. Nikdy nezačínáte na střídačce. Buď od začátku v základní sestavě nebo vůbec a zápas se simuluje. Ale co je největší zklamání tak je to (ne)vyváženost obtížnosti pokud hrajete za jednoho hráče. Hraju za tým 4. Anglické ligy a porazil jsem v poháru Manchester United 3:0. V réalu by tento tým dostal minimálně "bůra". Bohužel mě jiné mody typu Ultimate Team absolutně nebaví a mrzí mě, že na kariérní mód za hráče se každým rokem zapomíná. Jak je vidno, nikomu to nevadí :(

+3/0
27.9.2018 10:20

J44a94n 66P34o89l69á60k 3491573258937

Žádné informace ke kariéře, škoda

+2/0
26.9.2018 8:21

J49o26s76e37f 31N65o57v23á29k 2312131232

Ja budu kupovat hlavne kvuli Lize mistru a ceskym tymum.

+2/0
26.9.2018 7:52

P39a97v33e28l 49K42a81f54k18a 9624627491318

To právě zvažuju jestli nepočkám až na příští rok, tam by mohla být celá liga.

+1/−1
26.9.2018 10:50

D95a53v94i91d 52Č38e33r38n47ý 8774329871420

ta už neni jak dlouho v základu? 10 let? Osobně ale taky počkám až na příští rok

0/0
27.9.2018 15:34

R92o87m92a55n 60M42a30z64á67l10e70k 4309288667137

Minuly rok vysla velmi podobna recenze a tam jsem psal,ze nechapu proc je tak usita horkou jehlou, ale mily autore toto je opravdu vrchol. V podstate o hre jste absolutne nic nenapsal,je to zkopirovane z marketingovych kecu od EA, ale nerozumim tu kdy online cast,at uz UT,clubs nebo proste jen online zapasy jsou vesmes nejhranejsi a vy si medate ani praci abyste si ten UT aspon vyzkousel.

Jaka je hodnota takoveto recenze? Ti co neznaji tak se stejne nic nedozvedi, ti co treba nekdy hrali malo tak vlastne nevi co muzou cekat protoze byt zmen muze byt malo,tak jste si nedali praci ani abyste popsali napr dynamicke taktiky.

Myslim,ze recenze by mela informovat o vsech aspektech a zhodnotit je,tak proc nereknete neco o UT,co to je, ze gp je jiny nez v beznem modu trenera( ten jste vlaatne ani nezminil). Nebo treba se aspon zamerit na dalsi veci.

Aby bylo jasno,fifu neobhajuji,ale to co jste prezentoval je vysledkem 10 min prace po zahrani odhadem tak pul hodky. Taky bych chtel za takovy vystupy brat penize.

+3/−1
26.9.2018 5:25
Foto

H17o40n86z75a 54S40r77p 9694653702898

Upřímně řečeno recenzovat sportovní hry je asi to vůbec nejtěžší co jde. Jsou to hry, u kterých člověk klidně stráví stovky hodin a v podstatě nemusí hrát celý rok nic jiného a stejně se bude bavit. Nabídka modů je nepřeberná a každý, kdo má rád fotbal si ve hře něco najde. Bohužel řada drobných detailů vyplave na povrch až časem v interakci s širokou hráčskou základnou. Nehledě na to, že stejně přijdou patche atd.. Vaší minulou připomínku jsem si letos četl znovu a souhlasím - hlavní těžiště FIFA je online, proto jsem napsal poslední odstavec tak jak jsem ho napsal. Na druhou stranu hru jsme dostali s velikým předstihem a strávil jsem v ní spoustu času a ještě strávím, za vším co jsme napsal si stojím.

+3/0
26.9.2018 7:55

R97o74m75a60n 75M45a85z56á53l88e97k 4579308417837

Dobry den, predne dekuji za reakci, ani jsem to necekal. Me samozrejme nejde o to abyste absolutne prosel celou hru a napsal obsahlou super recenzi, protoze stejne jak rikate, se to meni v case a co je receno v zari nemusi v listopadu platit. A ano, souhlasim, ze vesmes hry ktere se vydavaji kazdy rok jsou opravdu podobne. Na druhou stranu si myslim, ze je aspon fer zminit vice online stranku hry, ktera je vesmes odbyta tim ze tam je jako UT, a ze pokud ji clovek hraje tak uz to stejne ma - a co lidi co treba chteji zacit? Co se tyce gameplaye, tak jste trosku i zapomel na celkem podstatnou zmenu a to je prace s balonem, ktera hlavne v UT je docela dost velka zmena a otevira pozitivni i negativni moznosti. Dale pak by stalo za to rict, ze sice do single playeru a kariery zadny zasadni novinky nejsou, ale pro online komunitu jsou, nerikam ze moc, ale proste jsou. Prijde mi to proste rychle splacnuty ve smyslu at to mame prvni, ale informativni hodnota je nula..rict ze neni zmena oproti lonsku, je taky informace, zaroven pro lidi kteri zacinaji je tato recenze vesmes nulova, nevi co je spatne a co dobre na te hre jako takove. Mozna by stalo za to se aspon trosku zamerit i na ostatni veci nez si zahrat par zapasu a rict: stejny sup to na papir a ukol splnen. Je to podobne jako kdybyste recenzoval datadisk na wowko a k tomu napsal: no je tam nova postava, par questu, ale jinak je to stejne, takze kdo ma predchozi uz ho ma, kdo nema tak je to na vas. a tim to hasne.

0/0
26.9.2018 8:12

F62e94r81d74i73n85a35n26d 97S59l11a76v56í64k 1325322312659

Tak ono co o tom chceš psát, když je to furt stejný...

+6/0
26.9.2018 8:04

R61o67m54a13n 91M63a84z72á73l77e14k 4589208547917

tak kdyz uz mi tykas, tak souhlasim ze zmeny v kariere nejsou, stejne tak v pro clubs, coz tvori odhadem tak 30% obsahu, v tom ostatnim zmeny jsou, ale je jednodussi popsat 30% co se nezmenilo nez 70% kde urcite zmeny jsou.

0/−4
26.9.2018 8:15

J90a45n 94B94ř90e84z63i80n76a 9259592984884

S trochou nadsázky je ta recenze vlastně jako FIFA 19. Pan redaktor vzal recenzi z minulého roku, lehce ji upravil, tj. vyměnil číslo ročníku atd., vydal ji za novou a určitě za ní bude chtít stejné peníze jako za tu předchozí :-)

+6/0
26.9.2018 8:33

R30o34m30a66n 42M94a62z86á80l70e40k 4959118107177

Na tom neco je :-)

+2/0
26.9.2018 12:06

A30d66a86m 14Š19p84i21l68l37a41r 8469117802896

Jenze ono je tam toho fakt jineho celkem hodne :) Uprimne se ta hra hraje jinak nez 18ka. Vedeni mice, strely, animace. Proste ta hra pusobi pro cloveka co ji ovlada opravdu zcela jinak.

0/0
27.9.2018 6:47

M38o53j91m74í64r 48H52l20o71u62š56e67k 1207306148984

U obrazku mate misto Viktorie Plzen napsano Vitorie Zizkov. :)

+1/0
26.9.2018 0:41

T92o90m76á43š 23C88h20r49a23s77t61n96ý 2881294411243

Viktorka jako Viktorka

+3/0
26.9.2018 0:42

J71i58ř36í 77J65u41ř62i56c96a 2588133401

Hmm, ne. Ta Plzeňská víc korumpuje. ;-)

0/−1
26.9.2018 13:10

M46o97j64m16í69r 43H50l69o67u66š11e27k 1137786968124

No kdyz si vzpomenu na tu zizkovskou za hornika. :) Mara Kincl jak dosel ve tricate do vapna, tak to byla tutovka!!! :D

+1/0
26.9.2018 14:59
Foto

H51o63n90z39a 48S84r19p 9834513482668

díky :-P

0/0
26.9.2018 1:08

M40o44j79m83í20r 58H73l50o58u70š90e62k 1487586738574

Ja nerypal, jen mne to pobavilo. :)

0/0
26.9.2018 1:10

Premium

Do dvou let se ukáže neudržitelnost elektroaut, říká bývalý šéf Škoda Auto

Vadili jsme hlavně značce Volkswagen, když jsme postavili Octavii proti Golfu, říká v rozhovoru pro LN Vratislav...

Premium

Parkování zadarmo díky fíglu. Stačí si připlatit za vlastní espézetku

Češi parkující v centru Prahy na takzvaných modrých zónách zkoušejí fígl, jak nezaplatit za parkovné svého auta ani...

Premium

Proč vyhraje vodík. Vynálezce Tůma má o budoucnosti automobilů jasno

Už před dvaceti lety se projel vodíkovým autem, kterým chtějí Japonci na letošní olympiádě v Tokiu propagovat...

Najdete na iDNES.cz