Pátek 23. října 2020, svátek má Teodor, Theodor
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pátek 23. října 2020 Teodor, Theodor

Diskuse k článku

RECENZE: Battlefield: Hardline je jak hollywoodská jízda od Michaela Baye

Mnoho fanoušků dlouholeté série Battlefield se dívalo na Hardline s despektem. Mohl za to nový vývojářský tým, upuštění od vojenské tematiky, technické problémy spojené s vydáním minulého dílu i nulový pokrok ve vizuálním zpracování. Obavy dále posílil i několikaměsíční odklad data vydání. Je tedy Hardline jenom módem pro Battlefield 4? Naštěstí není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J84a10n 24H11o36l98o38v47s54k23ý 6177749461

K čemu je dobrá grafika, když se lidi prolínají s texturama prostředí nebo jinejma lidma? A když nejsou vidět zranění asi aby se děti u těch drog, zabíjení a vulgarismů nezkazily? Kampaň je skvělá i když je to samej bug, člověk si prakticky nezahraje když nepočítám neustálé nudné hledání jakýchsi důkazů, hlavní postava s neomezenou zásobou želízek zatýká i když je mimo zákon nebo čerstvě utíká z vězení či zatýká pistolkou čtyři týpky s automatama? I když většinou furt musím někoho ohleduplně zatýkat a pak mám vyvraždit zlé rasistické vidláky leteckým kanónem? I když parťáci prakticky nikdy nepomůžou a jsou předmětem hromady bugů protože nejdou někam odkud se spouští skript? I když je AI tak blbá že jeden týpek si nevšimne když tři další zatýkám v tý samý místnosti nebo když u střílení jen stojí a nekryjí se? Tahle hra je tak debilní a odfláknutá, že si nezaslouží víc než 30%. Ano, hodnocení je vždy subjektivní, ale co je moc, to je moc.

0/0
4.4.2015 0:53
Foto

M36i19l84a96n 71H75a78n44u45s78k82a 7389478692621

"Kampaň je skvělá, ačkoliv od hráče vyžaduje značnou míru tolerance voblastiherních mechanismů."

Takže je vlastně skvělá pro slabomyslný ;-D;-D

+1/−2
25.3.2015 12:59
Foto

J87i52ř93í 35Č45e74l25k12o 1503219484490

Ale on ještě není apríl. Tyhle fóry si mohl pan recenzent odpustit.A teď vážně špičková ai co střílí do nepřítel 50x a on stále žije při zatýkaní hraje ten samej zvuk pořád dokola a ke všemu ta nuda málo obsahu a mohl bych pokračovat ještě hodinu ale víte co koukněte na Angry joe review tam máte vše a sami si udělejte obrázek jak "dokonalá" ta hra je.

+5/−1
24.3.2015 18:36
Foto

O32n73d24ř16e95j 96K33o70p60e96c62k74ý 6740915657198

Uuuuuu Angry Joe to je ale husťák! Má cool hlášky a supér look!!!

Jeho recenze je stejná jako recenze kohokoliv jinýho. To znamená - subjektivní. Ta hra se mu nelíbila, chtěl ji shodit a našel si k tomu důvody.

Jsi jen dalším dokladem toho jak z převážné části vypadá česká herní komunita, plná uřvanejch dětí bez vlastního názoru. Z dementního let's playe si nikdo vlastní obrázek o hře neudělá.

Možnosti jsou dvě. Být chlap, srovnat si koule, vytáhnout 1300, vyzkoušet v té hře totálně všechno a udělat si vlastní názor. A nebo jít lovískovat Angry Army na fakebook.

+3/−3
25.3.2015 8:32
Foto

M30i78r65o56s25l98a10v 83K59r29a32h52u10l72í19k 6817694354

hej vy musite byt ukrutnej miliardar, kdyz proste kupujete naslepo :-D delate to tak i u jinych veci? :-D

Muj nazor na hardline je takovy, ze kdo nema BF a chce to zkusit tak do toho jit muze. Kdo ma BF tak by musel byt na palici, aby si tohle kupoval. Je to jen predrazeny DLC. Realna hodnota hry je imho tak 400.

Jinak angry joe je seriozni zdroj. Nemusi se vam to libit, ale je bran i mezi vyvojari viz reakce z EA/DICE primo na jeho BF4 "rant" :-)

Kdyz uz jim stoji za to tam reagovat, tak to asi neco znamena ne?

Ne, ze bych byl jeho fanda, ale par recenzi jsem videl a skutecne to hodnoti docela dobre.

0/0
25.3.2015 9:05
Foto

O66n95d94ř56e19j 24K40o73p64e63c80k42ý 6380825107508

Třináct stovek a miliardář?;-D To rozhodně ne, hry kupuji jako lístky do kina. Ani tam není jistota, že se film bude líbit. Recenze si přečtu a přečtu si jich hned několik, ale klást na ně nějaký větší význam nemá smysl.

Tohle není tak docela o Angry Joeovi. Navíc můj názor na něj je naprosto irelevantní. Tohle je o žvástech člověka, který shodí jednoho recenzenta, nahradí ho jiným recenzentem a pak mele cosi o objektivitě a utvoření si vlastního názoru? Jako co to má být?

Mimochodem, mám všechny BF a koupil jsem si i Hardline. Máte pocit, že jsem na palici?

+4/0
25.3.2015 9:57
Foto

T19o83m12á27š 69V65e27s97e17l94ý

Jo jsi. Stačí ti to takto?

+1/0
25.3.2015 14:25
Foto

T22o72m51á38š 53V61e11s64e20l95ý

1300 je předražené, ať se ti to líbí nebo ne.

0/0
25.3.2015 14:26
Foto

O83n63d82ř69e98j 16K84o69p20e93c64k50ý 6190715897188

To je směšný. Předražené v jakém smyslu?

0/0
25.3.2015 14:49
Foto

T40o59m50á63š 78V34e89s90e25l33ý

Jak v jakém? Je to obyčejné "DLC". Přeskinovaný BF4. Tohle dělá jenom EA, že prodává takové zmetky.

+1/0
25.3.2015 19:32
Foto

P77a51v90e39l 14D83i30n98k84o98v 5861285626866

,,Grafika se od dob Battlefield 4 prakticky nezměnila, je tedy stále na hodně vysoké úrovni - 900p na Playstation 4, 720p na Xbox One při 60 snímcích za sekundu." Při tomto rozlišení rozhodně nemůže jít o vysokou uroveň grafik... v době kdy 1080p je naprostý standard a přechazí se na 4K. Nehleďe na to že každá hra na PS 4/XOne je hodně graficky ponížena oproti PC.

+1/0
24.3.2015 16:09
Foto

J95a27k91u31b 35Ž12e77ž86u86l44e 1887202567781

Máte pravdu, je to ale myšleno v rámci konzolí, hra je recenzovaná na PS4. Tam je takováhle grafika při 60fps stále špičková. Bohužel.

0/0
24.3.2015 17:17
Foto

P46a42v98e13l 45D18i24n68k45o41v 5511735216146

Ano, bohužel a PCčkáři musí trpět s konzolisty... Bohužel...

0/0
24.3.2015 17:32
Foto

P87e68t19r 55S60l62o45v25á46k 9935735337119

pc cry baby.. tak hraj lol a netrp s konzolistami :)

0/−10
24.3.2015 18:07
Foto

T51o49m22á51š 27V49e41s87e37l29ý

To je argument jak od dvouletého dítěte....

+7/0
24.3.2015 19:51
Foto

O50n84d63ř83e59j 18S76u62k 9891706357236

Lol.... prej že se přechází na 4k.... to je ještě hudba hodně vzdálené budoucnosti :-)

0/0
25.3.2015 13:52
Foto

O74n39d11ř51e47j 32M85a78r63e87k 2972237502455

Takze je to DLC k bf4 a ne ze ne a chtit za to 13 stovek je prasarna. Bohuzel se najdou taci co to koupi a ostatnim budou nadavat do socek

+3/−1
24.3.2015 15:43
Foto

M44i88l12a61n 69H86a47n37u31s28k40a 7229598612621

A ještě jste zapomněl na Premium ;-D;-D Bez toho by to EA nevydali...

+1/0
25.3.2015 13:00
Foto

S43t64a55n48i61s77l85a38v 51N19o40v45a89k 7958639153103

Hral jsem Betu a nejak me to neoslovilo, nejsem zadnej recenzent a nebudu do toho ani fusovat. Mam vlastni nazor a nema smysl psat je to "HNUS" nebo je to "SUPER", kazdy ma svou hlavu a svuj nazor... Mozna si to koupim za rok ve vyprodeji na Originu, ta hra totiz nema takovou cenu co za to chteji... Nejlepsi BF byl podle me Battlefield: Bad Company 2 tomu se zatim nic nevyrovnalo... A jak tady uz nekdo napsal, poud chcete hru typu Policie vs. Kriminalnici dejte si CS:GO

+2/0
24.3.2015 12:10
Foto

O94d61s93t36r26a54n80ě33n61ý 15U52ž62i24v26a14t54e66l

Uživatel požádal o vymazání
0/0
24.3.2015 11:39
Foto

A13n35t45o78n84í89n 94H37o33l74í40k 8447383964840

Tak ta hra neni dobra. Ale zase je draha. Tak aspon neco ..

+6/−2
24.3.2015 11:11
Foto

T44o57m53á60š 66V81e69s28e31l16ý

80%? To jako vážně? SP je naprosto tragické, nelogické, stupidní a stealth pasáže jsou jedny z nejhorších, co jsem kdy hrál. A filmy Michaela Baye za posledních 5 let jsou odpad, kdy točil vizuální porno bez porna, ale tak stupidní, že už se na to nedalo dívat. A MP? O nic lepší. Přeskinované BF4 a těch pár módů navíc se hraje strašně blbě. CS:GO či Payday 2 jsou jasným výběrem pro ty, co si chtějí hrát na zločince a policisty. BF Hadrline by se měl člověk vyhnou obloukem....

+5/−2
24.3.2015 10:33
Foto

O96n62d76ř46e65j 76K31o72p91e18c48k95ý 6690255247508

Hardline se mi nesmírně líbil už v betě. To hodnocení čtenářů nechápu. Každopádně super recenze.

+4/−4
24.3.2015 10:03
Foto

J18a33n 27R41o75z20k18o58š 3730778961241

Nechápu proč někoho ještě zajímá názor jednoho člověka. Když v recenzi sjedete dolů, máte tam vedle hodnocení redakce také hodnocení čtenářů. Z toho jde jasně poznat kvalita hry...

0/−2
24.3.2015 9:42
Foto

O70n72d30ř36e22j 63Z97a71c29h 3623640513482

Jenže to, že někdo hlasuje, ještě neznamená, že tu hru hrál :-). Na http://www.metacritic.com/game/playstation-4/battlefield-hardline se alespoň člověk může přiklonit k názoru, se kterým souhlasí a vesměs pozná, kdo tu hru hrál (mluvím o názorech čtenářů).

+1/0
24.3.2015 9:48
Foto

T15o64m96á65š 54V76e94s57e53l62ý

Proč sem dáváš příklad PS4 a ne třeba XOne nebo PC? To se nehodí? Takový KingG84, co tomu dal 10/10 je evidentně děcko. Následně při rozkliknutí profilu je to ještě zajímavější. Napsat, že je to kombinace GTA a Pay Day 2, to už jsem smíchy spadl ze židle. Dávat příklad Meta, to je vážně na pováženou viz Diablo III například.

+1/0
24.3.2015 13:23
Foto

O71n57d52ř14e41j 25Z97a39c47h 3943470273362

Dávám sem PS4, protože jsme recenzovali PS4 verzi. K jakému názoru se přikloníte, je čistě na vás.

0/0
24.3.2015 13:33
Foto

T64o84m32á72š 72V20e19s61e96l77ý

Jistě. Ale pokud vidím 60% Alien, 75% poslední Wolf a tomuto 80%, tak asi chápete, kam se přikloním i po odehraných cca 12 hodinách v této hře. A prosím, neargumentujte jako minule, že různí recenzenti=různé hodnocení atd. Celkově by mělo být hodnocení sladěné i když je od různých autorů;)

0/0
24.3.2015 13:42
Foto

O20n67d68ř53e19j 80Z40a68c93h 3773720813582

Nesmysl. Hodnocení nemohou být sladěná, pokud nehodnotí stejný člověk.

+1/0
24.3.2015 13:54
Foto

T71o35m23á75š 57V32e36s50e74l26ý

To nesmysl není. Buďto máte redakční systém hodnocení a člověk se podle toho může orientovat nebo to raději zrušte, když si to u Vás každý hodnotí, jak se mu zlíbí. Je zvláštní, že ostatní média to sjednocené mít mohou.

0/0
25.3.2015 19:33
Foto

H12o28n37z50a 40S71r31p 9894273602478

Jako že se v jiných médiích nenadává na hodnocení?

0/0
26.3.2015 7:40
Foto

A90l17e63x15a39n69d92r 84C66h86y66t70i17l 2594892235471

Kazdy ma pravo na nazor a recenze je vec subjektivni, nikoliv objektivni. Vy, co nesouhlasite, nemate patent na spravne hodnoceni, jelikoz to vase je taktez subjekvitni. Ackoliv si Hardlines asi nekoupim, Betu jsem si opravdu uzil vice jak BF4 a tech 80 bych tomu dal taky.

+7/−4
24.3.2015 8:56
Foto

K83a47t31k29a 87B41o28š78k91o77v21á 8419527463114

sto lidí, sto chutí. Mně se Hardline líbí :-) ano, pár věcí bych vytkla, ale když hru zhodnotím celkově, líbí se mi mnohem víc než předchozí BF3 a 4.

+3/−3
24.3.2015 8:52
Foto

D60a68n 54H73e74l83e50k68a31l 6206147332279

Myslím, že celkem přesně to ve svém videu "první dojmy" vysihl TotalBiscuit...

https://www.youtube.com/watch?v=WEaOBQkh7PI

+3/0
24.3.2015 8:50
Foto

M61i49c83h69a63l 70T98a13r22n63a53j 2845434261963

Wow... dát 80% tomuto "kousku" chce opravdu odvahu. 8-o

+3/−3
24.3.2015 8:14
Foto

L51u24b91o87m74í34r 27S70l58o39b54o92d19a 9715464773295

80% za tuto slataninu?!? V tom pripade ma Solitaire pro Windows nejmene 95%.

Zvazuji zda jste to psal sam, nebo Vam to nadiktovalo primo marketingovane oddeleni zdejsiho distributora ...

+17/−6
24.3.2015 6:04
Foto

P20e17t74r 68S60l59o91v68á76k 9465885687509

asi tak nejak, doporucujem recenziu od Angry Joea, ta vam o tomto super kusku povie viac:)

+2/−3
24.3.2015 8:50
Foto

O60d21s40t64r34a14n23ě61n19ý 34U73ž73i59v51a91t22e69l

Uživatel požádal o vymazání
+3/−1
24.3.2015 12:11
Foto

T58o29m53á80š 48V64e96s86e43l48ý

Rozhodně se jeho recenze dají brát mnohem lépe, protože se většinou trefí spolu s komunitou. Tady tato recenze je recenze synka, co asi nehrál nic ze série BF.

+1/−1
24.3.2015 12:59
Foto

P32e36t25r 42S58l93o21v50á85k 9525585607159

wait, angry joe vs idnes? hm... angry joe:)

+1/−1
24.3.2015 16:01
Foto

O23n93d16ř93e22j 59Z35a84c27h 3193340543762

Už zase ta ohraná písnička? Nesouhlasím, takže to určitě musí být zaplacené. Zkuste respektovat, že ne každý jiný názor je hned zaplacený. Mimochodem, jak dlouho jste Hardline hrál a co se vám na hře tak nelíbilo?

+9/0
24.3.2015 9:28
Foto

T97o90m41á66š 59V26e69s16e35l28ý

Pravda. Kdo by to tady taky platil. Ale mohl by sem někdy jít i někdo jiný kromě Vás. Neustálá obhajoba od Vás mi přijde, že ostatní redaktoři jsou nesvéprávní. Bohužel argumentujete pořád stejně. Stejně jako jste to dělal například u naprosto zprasené recenze na posledního Aliena:) Navíc tato recenze je plná nadšení. Fakt by mě zajímalo, kde ho autor vzal. A pokud SP v téhle debilitě považuje za kvalitní, tak se nedivte, že to někdo považuje za podmáznuté. SP v téhle hře je totiž ještě debilnější než byl BF4 a to už byla solidní sračka.

+1/−2
24.3.2015 13:19
Foto

O69n11d47ř57e27j 92Z97a11c29h 3723750943292

Proč bych na stejná obvinění měl argumentovat jinak, to nedává smysl :). Dál už mě jen přesvědčujete o své pravdě. Co se týče diskuzí, zapojuji se s kolegou Andrejem asi nejčastěji, snažím se přibližovat, jak k některým věcem či tématům přistupujeme. Netvrdím, že máme vždycky pravdu. Ještě poslední poznámka k recenzím: nesnažíme se trefovat do vkusu většiny, apeluji na autory, aby psali, jak je hra baví. Nejvíc mě štvou takové ty nijaké beznázorové recenze typu "není to pro každého, ale někdo v tom třeba možná najde zalíbení".

+1/0
24.3.2015 13:52
Foto

T43o51m13á80š 49G36r72e10š40š24o 8493690

Tvrzení "...není to pro každého, ale fanoušky série (či jiného zmíněného titulu) hra potěší" snad není úplně "beznázorové". :D

0/0
24.3.2015 19:07
Foto

H66o73n86z60a 26S92r54p 9954343982678

Vždy mě pobaví člověk, který hru spláchne slovy "Debilnější než sračka" ale v recenzi s 10 000+ znaky postrádá argumenty ;-)

+4/−1
24.3.2015 14:29
Foto

J93a88k34u47b 68Ž91e40ž55u74l78e 1287642717401

Internetových diskuzí se neúčastním, pod svými články reaguji maximálně na věcné dotazy a poznámky. Připadá mi zbytečné pod recenzí čímkoliv argumentovat, napsal jsem toho o hře v textu dost. Ale abych v tom kolegy nenechal samotné tak alespoň pro tentokrát: Z "velkých" BF her jsem nehrál pouze díl 2142. Z článku je celkem patrné, že jsem předchozí díly hrál (odkazů na Bad Company 2 není v textu málo) a přirovnání k ostatním hrám používám obecně dost často. Recenze zohledňující ve výsledném skóre jiné recenze jiných autorů by nefungovaly, stačí to domyslet - nebudu dávat své hře hodnocení na základě jiného, s kterým třeba nesouhlasím. Osobně jsem recenzoval poslední CoD (80%) a Destiny (75%) a plus mínus souhlasím i s hodnocením Andreje, který dal BF 4 ve své době 82. Devadesátky a více jsou pro mě  Borderlands 1 i 2 nebo Bioshock, příp FC3 (nerecenzoval jsem). Nějakých 50-60 by měl MoH, Homefront, sedmdesátka třeba poslední Killzone.  Všechny osmdesátkové hry mě bavily, ale z jiných důvodů. CoD podle mě třeba neměl nikdy lépe vybalancovaný MP, ale kampaň je stále to samé. Plus má kooperaci. Destiny mi sice pije krev (např. endgame), ale ke hře se stále vracím, což o něčem svědčí. Na Hardline je mi sympatická hlavně snaha tvůrců přijít konečně s něčím novým než s milionkrát opakovaným příběhem o válce velmocí která skončila předtím než ještě začala nebo o zbraních hromadného ničení ve špatných rukou. A MP cílí na nové módy. V konečném výsledku jsem se prostě rozhodně nebavil o nic méně než v předchozích BF hrách. Nevolalo se v BF sérii po něčem novém?

0/0
24.3.2015 17:55
Foto

T82o27m13á54š 77V43e38s46e27l12ý

Děkuji. Ale přesto. "Vychvalování" SP části, která je tragická a hloupá, to je ale úlet. A volalo se o návratu hratelnosti a zničitelného modelu. Ne to, že se z toho udělá paskvil, který nedosahuje kvalit CoD v SP části ( a to je co říct) a v MP části je lepší sáhnout po BF3 Premium/BF4 Premium, kdy obě vyjdou do 700 stovek (BF3 jsem viděl dokonce za 300) a nabídnout toho mnohem více na zábavu než tady tahle sranda, kdy tvůrci viděli policejní akci asi jenom v seriálu Miami Vice a ve filmech Mizerové. Kdyby toto byl datadisk, nikdo nic nenamítne. Bylo by to příjemné. Ale za cenu na Originu 60 euro za přeskinovanou BF4, to je vážně na palici.

+2/0
24.3.2015 19:55
Foto

T53o38m43á55š 84J24a77r35e87š 4542774800

Taky mě zjímá co se vám nezdálo podle recenze bych si to šel pořídit až to vyjde na pc.... 4 pro mě propadák, 3 díky spoustě peněz za datadisky taky (singl v 3 byl moc pěkný jak film ale krátký) tudíž pro mě poslední dobrý BF byla 2. napište prosím proč si tuto kupovat nemám co je na ní špatné? Zajímá mě hl. singl. Multak hraju u jinych her. Sice chapu že ta hra má být hl. o multaku ale pochybuju že to bude pro esport neco jako cs:go nebo cod.....

0/0
24.3.2015 9:43
Foto

J80i42r83k75a 91S55t56r38e20b97e18l 8429613312

Zkuste si najít recenze na jiných herních webech a podle nich a po zvážení všech pro a proti pak popřemýšlejte, zda si hru koupit či ne. Pořízovat si hry za 1300,- na základě jedný přečtený recenze by vás mohlo později mrzet.

0/0
24.3.2015 11:45
Foto

T24o23m16á94š 23V25e55s94e10l50ý

Pořizovat si kvůli SP něco ze série BF to je také dost na pováženou. Poslední "SP" hra v BF sérii je Bad Company.

0/0
24.3.2015 11:56

Po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas, říká lékař David Sedmera

Premium Lidské tělo je velmi přesný a dokonalý mechanismus. V některých směrech až zázračný. Proč je však uspořádání těla...

Jak vyležet ‚lehký covid‘. Praktičtí lékaři radí, jak na samoléčbu

Premium Tak jako jiné virózy i obávaný covid-19, pokud zaútočí jen v mírné či střední síle, se musí doma prostě a jednoduše...

Shromáždění vlastníků jsou kvůli pandemii v ohrožení. Právník radí, co dělat

Premium Vyhlášení nouzového stavu komplikuje situaci společenstvím vlastníků bytových jednotek. Do konce roku musí totiž výbory...