Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Domácí lasagne nemusí vypadat, ale hlavně chutnat, tvrdí Pohlreich

Zdeněk Pohlreich zkouší z omáček. Žádná koprovka nebo rajská, ale základní omáčky, které jsou vstupem do kvalitní gastronomie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

lasagne populárný jídlo ,kde,tady

0 1
možnosti
LT

tenhle "blbeček" mě už začíná štvát, všichni z něj dělají superstar, ale, jehovýroky a názory mnohdy opravdu stojí za toRvRvRvRv

3 11
možnosti
VN

Má tam chybu! Červeného vina 1 litr :-P pul omáčka a půl kuchař.

1 3
možnosti
JS

No jo UHO (univerzální hnědá omáčka) to dobře známe.

A lasagne? Na to jak je to jídlo "poměrně" složitý, jak dlouho se to vaří, co se přitom ušpiní nádobí, tak výsledek je (pro mne) naprosto neadekvátně (pod)průměrný. Zlatý špagety s dobrou omáčkou.

3 7
možnosti

Nebo s kečupem, ca? :-P

5 0
možnosti
JM

Simtě Pohlreich takový snobský jídlo? Takhle vypadaj správný lasagne;-D;-D

http://www.youtube.com/watch?v=TRLr3gLNCyM

7 0
možnosti
MV

Ale předvařovat pláty těstoviny? To se nedělá, od toho je tam ten bešamel, kterým se provaří...což?

1 4
možnosti
DP

Vysvětlete to i Emanuelovi, jak to taky dělá blbě ;-)

3 0
možnosti
Foto

Počítám, že sponzorem dnešního pořadu budou hotové omáčky Uncle Bens. U prvního dílu, kde učil dělat majonézu, to byl Hellmans, u druhého dílu, kde učil dělat vývary, to byl zase "poctivé vývary od Knorru" a vždy se sloganem "Vařte jako šéf" ;-D

13 0
možnosti
KN

asi tak nějak, taky se mi to dosti ekluje...

3 0
možnosti
AK

Boha jeho, lasagne jsou jako pizza. Co tam dáte, to tam bude a vždy to bude dobré, pokud to byly dobré věci.

3 4
možnosti
JF

Njn, tak to vysvětlujte některým restauracím, kde do toho naházejí 5. přes 9. podle toho co jim zbyde a pak se to zapeče s nějakým sýrem. V jedné pražské restauraci mi po objednaní lasagní přinesli zapečenou směs penne a fusilli s kuřecím masem a posypané (snad) eidamem.

4 0
možnosti
  • Nejčtenější

Na začátku bych na vás nevsadil ani zlámaný pětník, hodnotil Pohlreich

21. května 2024

Semifinále soutěže Česko na grilu, která už se na Primě blíží k závěru, postavilo soutěžící před...

VIDEO: Na odpady jen jedlá soda a ocet. A můžete zapomenout na krtka

22. května 2024

Čištění zaneseného kuchyňského odpadu je jedním z nejčastějších problémů v domácnosti. Vůbec...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Chausie rozhodně nebude sedět v koutě, tato kočka nezapře divokou krev

22. května 2024

Kočičí plemeno chausie vzniklo křížením kočky bažinné (Felis chaus) s kočkou domácí. Chovatelé se...

KVÍZ: Kolíčky na prádlo, nebo posvátný gong? Poznejte produkty z e-shopů

28. května 2024

V internetových obchodech najdete tisíce drobnůstek, o kterých na první pohled ani nemusíte tušit,...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Snědl jsem i syrové kuře. Mistr japonské kuchyně nejen o tom, proč neumíme jíst sushi

23. května 2024

Premium Může se pyšnit titulem mistra světa v přípravě japonského jídla pro nejaponské kuchaře. Jakub Horák...

KVÍZ: Kolíčky na prádlo, nebo posvátný gong? Poznejte produkty z e-shopů

28. května 2024

V internetových obchodech najdete tisíce drobnůstek, o kterých na první pohled ani nemusíte tušit,...

Zařiďte si v zahradě vlastní koberec medvědího česneku pro příští jara

28. května 2024

Nemusíte drancovat parky či lesy, s košíkem a nůžkami si můžete příští jaro vyběhnout pro medvědí...

Osiřelý vnitroblok bytového domu ležel ladem, teď je to sdílený zelený ráj

27. května 2024

Soutěž S generační výměnou obyvatel bytového domu v centru Českých Budějovic přišla na konci první dekády...

Tvorové, kteří mají zázračné pohybové nadání. Běhají a skáčou lépe než atleti

27. května 2024

Letci nad savanou, běžci po vodě nebo lezci přes žiletky – nejrůznější tvorové předvádějí doslova...

7 tipů, jak na citlivé zuby v těhotenství
7 tipů, jak na citlivé zuby v těhotenství

Hladina hormonů v těle se v průběhu těhotenství mění stejně jako chutě a jídelníček. Mnoho těhotných také trápí časté nevolnosti. Následkem toho...