- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
tenhle "blbeček" mě už začíná štvát, všichni z něj dělají superstar, ale, jehovýroky a názory mnohdy opravdu stojí za to
Má tam chybu! Červeného vina 1 litr pul omáčka a půl kuchař.
No jo UHO (univerzální hnědá omáčka) to dobře známe.
A lasagne? Na to jak je to jídlo "poměrně" složitý, jak dlouho se to vaří, co se přitom ušpiní nádobí, tak výsledek je (pro mne) naprosto neadekvátně (pod)průměrný. Zlatý špagety s dobrou omáčkou.
Simtě Pohlreich takový snobský jídlo? Takhle vypadaj správný lasagne
Ale předvařovat pláty těstoviny? To se nedělá, od toho je tam ten bešamel, kterým se provaří...což?
Vysvětlete to i Emanuelovi, jak to taky dělá blbě
Počítám, že sponzorem dnešního pořadu budou hotové omáčky Uncle Bens. U prvního dílu, kde učil dělat majonézu, to byl Hellmans, u druhého dílu, kde učil dělat vývary, to byl zase "poctivé vývary od Knorru" a vždy se sloganem "Vařte jako šéf"
asi tak nějak, taky se mi to dosti ekluje...
Boha jeho, lasagne jsou jako pizza. Co tam dáte, to tam bude a vždy to bude dobré, pokud to byly dobré věci.
Njn, tak to vysvětlujte některým restauracím, kde do toho naházejí 5. přes 9. podle toho co jim zbyde a pak se to zapeče s nějakým sýrem. V jedné pražské restauraci mi po objednaní lasagní přinesli zapečenou směs penne a fusilli s kuřecím masem a posypané (snad) eidamem.