Diskuze

Domácí lasagne nemusí vypadat, ale hlavně chutnat, tvrdí Pohlreich

Zdeněk Pohlreich zkouší z omáček. Žádná koprovka nebo rajská, ale základní omáčky, které jsou vstupem do kvalitní gastronomie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lasagne populárný jídlo ,kde,tady

0 1
možnosti

tenhle "blbeček" mě už začíná štvát, všichni z něj dělají superstar, ale, jehovýroky a názory mnohdy opravdu stojí za toRvRvRvRv

3 11
možnosti

Má tam chybu! Červeného vina 1 litr :-P pul omáčka a půl kuchař.

1 3
možnosti

No jo UHO (univerzální hnědá omáčka) to dobře známe.

A lasagne? Na to jak je to jídlo "poměrně" složitý, jak dlouho se to vaří, co se přitom ušpiní nádobí, tak výsledek je (pro mne) naprosto neadekvátně (pod)průměrný. Zlatý špagety s dobrou omáčkou.

3 7
možnosti

Nebo s kečupem, ca? :-P

5 0
možnosti

Simtě Pohlreich takový snobský jídlo? Takhle vypadaj správný lasagne;-D;-D

http://www.youtube.com/watch?v=TRLr3gLNCyM

7 0
možnosti

Ale předvařovat pláty těstoviny? To se nedělá, od toho je tam ten bešamel, kterým se provaří...což?

1 4
možnosti

Vysvětlete to i Emanuelovi, jak to taky dělá blbě ;-)

3 0
možnosti
Foto

Počítám, že sponzorem dnešního pořadu budou hotové omáčky Uncle Bens. U prvního dílu, kde učil dělat majonézu, to byl Hellmans, u druhého dílu, kde učil dělat vývary, to byl zase "poctivé vývary od Knorru" a vždy se sloganem "Vařte jako šéf" ;-D

13 0
možnosti

asi tak nějak, taky se mi to dosti ekluje...

3 0
možnosti

Boha jeho, lasagne jsou jako pizza. Co tam dáte, to tam bude a vždy to bude dobré, pokud to byly dobré věci.

3 4
možnosti

Njn, tak to vysvětlujte některým restauracím, kde do toho naházejí 5. přes 9. podle toho co jim zbyde a pak se to zapeče s nějakým sýrem. V jedné pražské restauraci mi po objednaní lasagní přinesli zapečenou směs penne a fusilli s kuřecím masem a posypané (snad) eidamem.

4 0
možnosti