Diskuze

Japonci v Londýně cílí na masožrouty, hovězí tam vyjde na dvacet tisíc korun

Japonský podnik Aragawa okouzlil gastroscénu Londýna hovězím steakem. Porce připravená z masa Wagyu tam vyjde v průměru na 20 tisíc korun. Tajemství perfektního bifteku tkví v jeho mramorování, díky krémově bílému tuku má nezapomenutelnou chuť.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MU

Berou stravenky?

0 0
možnosti
VH

...ale jo, proč ne?

Dík za tip.

2 0
možnosti
PB

P31e64t86r 45B17a63r79t93o66š

29. 10. 2023 12:51

Tak to maso se da i koupit a steak si udelat doma. Pak vas to vyjde levneji.

2 0
možnosti
JM

J94a55n 30M34a21r84t85i95n

30. 10. 2023 7:49

ano, to sa da. To si ale mozte povedat o vsetkom.

0 0
možnosti
PV

Dnes žereš ty a zítra budeš požírán,tak hlavně si pak nestěžuj😎

1 10
možnosti
TH

T26o74m34a12s 57H77a84c65e76k

30. 10. 2023 8:39

Toz nesetrit ani na steaku ani na deratizaci, pokud mate doma stenice. Ale vetsinou lidi co maji na takovy steak nezijou mezi stenicema nebo krysama. Mate-li tento problem, urcite se najde nejaka pomoc.

2 0
možnosti
MH

tak porci bych mohl posadit - a ještě by mi z důchodu zbylo skoro deset tisíc

0 0
možnosti
MS

To počítáte i s láhvinkou Château Margaux

2 0
možnosti
JP

Na můj vkus hodně prorostlé,ale nejsem gurmán :-)

0 5
možnosti
VP

Tak ono to není jak šlachy ve dvě hodiny mučené kližce ve školní jídelně.

Chutná to delikatesně. Je to opravdu lahůdka. Měl jsem jednou příležitost.

14 0
možnosti