Batman a Bumblebee na nákupech. Poznáte všechna auta ze známých filmů?

  • 10
Největší světový obchodní řetězec Walmart rozjel novou reklamní kampaň, která má zvýšit počet zákazníků, kteří nakupují online a své nákupy si pak přijedou do obchodu jen vyzvednout. A využil k tomu vozidla známých filmových hrdinů, kteří si v jejich reklamním spotu přijeli do Walmartu nakoupit.

Reklamu představil Walmart poprvé stylově během přenosu z udílení filmových cen Zlatý globus. Ve spotu vyzývá zákazníky k nákupu online a vyzvednutím zdarma, a - „je úplně jedno, čím jezdíte“. Existuje několik verzí a v té nejdelší pozorný filmový fanoušek napočítá hned dvanáct ikonických vozidel ze slavných hollywoodských snímků.

Pro nákup si přijede Batman, Flintstoneovi, Lovci duchů, Scooby Doo, rodinka Griswoldových nebo Popelka, jejíž kočár se pohádkově vyloupne z dýně. Objeví se i K.I.T.T. ze seriálu Knight Rider, džíp z Jurského parku, animovaný hrdina z filmu Auta, a stylová psí dodávka z filmu Blbý a blbější. A pro nákupy doslova přiletí poslední filmový transformer Bumblebee a legendární DeLorean z filmové série Návrat do budoucnosti

Walmart je americká společnost se sídlem v Bentonvillu v Arkansasu, založená už v roce 1962. Jen v USA má největší nadnárodní společnost  světa 34 000 prodejen, které každý týden navštíví 100 milionů Američanů. Mimo USA má Walmart sít prodejen v dalších 15 zemích světa.

Poslední reklama Walmartu s filmovými auty má na kanálu youtube už téměř 17 milionů shlédnutí.