Diskuze

Musela jsem si zvyknout na virtualitu práce, říká Kozáková z CSG

Řídí HR aktivity v průmyslově-technologickém holdingu Czechoslovak Group (CSG), který sdružuje několik desítek výrobních firem v sedmi zemích a zaměstnává více než deset tisíc lidí. Někdy si ale Alena Kozáková podle svých slov připadá jako plovoucí korek, jehož směr a rychlost pohybu určuje proud dění. „Musela jsem si zvyknout na určitou míru virtuality své práce,“ říká Kozáková.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Je to velký problém, tyhle firmy v podstatě táhne dolů obří železná koule v podobě přebujelého byrokratismu. A je to nereformovatelné.

Podstatou dnešní politiky je právo podnikatelského subjektu na existenci, ať je jakkoliv (ne)efektivní, v podstatě se zcela rezignovalo na podstatu kapitalismu, ve kterém efektivnější nahradí méně efektivního, tomu se dnes různými způsoby brání.

V praxi se to pak projevuje např. tak, že management zorganizuje 3. schůzi v části podniku, který nutně potřebuje změny, ale ani po té 3. schůzi se nestane nic. Všichni si vlastně vzájemně svazují ruce tím, že kdyby někdo vykázal praktickou činnost, bralo by se to tak, že podrazil ostatní.

0 0
možnosti
MH

M49a90r68t59i82n 23H95o25l62y

23. 7. 2023 16:18

Nevim, jestli je fajn, ze se pani umi na zaver pochlubit titulem HR roku. Spise by to mela byt prace redaktora a pridat toto oceneni do osobniho sloupecku. Ale asi svoji praci dela dobre a podobna oceneni potesi kazdeho.

0 0
možnosti