František Legerski, druhý výherce týdenní výhry v jarní Megahře portálu...

František Legerski, druhý výherce týdenní výhry v jarní Megahře portálu iDNES.cz (2. dubna 2024) | foto: František Lagerski

„Myslel jsem, že je to apríl.“ Druhá týdenní výhra putuje k čtenáři Františkovi

  • 0
Losování druhého výherce týdenní výhry v jarní Megahře o peněžní prémie na portálu iDNES.cz vyšlo příhodně na první dubnový den. „Myslel jsem si, že je to apríl,“ smál se proto František Legerski, který si jako druhý čtenář odnáší 10 000 korun. Dalšího výherce týdenní prémie losujeme již 8. dubna.

„Apríl, říkal jsem si nejdřív. Ale pak mi to došlo a radost byla veliká,“ svěřil se čtenář František Legerski se svými pocity po výhře týdenní prémie Megahry na portálu iDNES.cz.

Soutěží se účastní již od roku 2007, a novou podobu Megahry zkoušel už v loňském roce. Tam se mu nezadařilo. Letos už byl ale úspěšný a za sbírání mincí si odnáší 10 000 korun. „Jak s výhrou naložím, to ještě nevím ale nějaké uplatnění se jistě najde,“ usmívá se.

Číst iDNES.cz se vyplatí. Megahra o statisíce korun pro věrné čtenáře vrcholí

František Legerski je čtenářem iDNES.cz již od roku 2001. „Čtu prakticky vše ze zpravodajství, ekonomiky a sportu. Velmi kladně hodnotím rozdělení na krajské zpravodajství,“ říká druhý výherce týdenní prémie. První výherkyní se stala minulý týden Jana Ježková.

A soutěžit s iDNES.cz se vyplatí i nadále. Výherce denní prémie losujeme každý den. Třetí výherce týdenní prémie bude znám už 8. dubna ráno.


Témata: Megahra iDNES.cz