Diskuze
Hospody nevaří podle vyhlášky
Děkujeme za pochopení.
Radek
Kladivo na čarodějnice
jpb
NEVÁŽÍTE SI ZDRAVÍ???!!!!!
Měl jsem tu "čest" navštívit jedno restaurační zařízení v centru Prahy po povodních - měli vytopený sklep, kde byla kuchyň. Nepřál bych vám vidět, tu špínu a bordel, ve které se vařilo! Hrůza! Většina restaurací (jestli je tak vůbec mohu nazvat) v Praze (a asi i jinde) nedodržuje elementární hygienické zvyky (natož zákonné předpisy). Byly tu řeči o krysách, muších vajíčkách, vlasech apod. Je to tak! Najezte se radši doma - za tu cenu, kterou za jídlo zaplatíte v levnější restauraci, si doma uvaříte mnohem zdravější jídlo (ryby, zeleninu, apod.). Máte-li ovšem dost peněz, choďte se najíst do luxusnějších restaurací! - i když po tom, co tu psali někteří kuchaři, nejsem si jist ani jimi... Jsem jednoznačně pro přísná hygienická pravidla, přísnou kontrolu atd. Nejde o buzeraci - ale o ochranu zdraví! To je ovšem spoustě lidí jedno (což neprosto nechápu - je to to nejcennější, co máme hned po samotném daru života). Běžný zákazník nemá šanci do kuchyně nahlédnout a personál na to spoléhá! To je celé - myslí si, že si mohou dělat, co chtějí. Když ale nedokáží kvalitou konkurovat, pak nemají na trhu co dělat. Je rozdíl čepovat desítku a dvanáctku, ale je setsakramentský rozdíl podávat maso čerstvé a maso, které bylo celý den v pokojové teplotě!USAma
Nevstupujme do EU - a budeme mít normálůní české hospody
Kubosh
Re: Nevstupujme do EU - a budeme mít normálůní české hospody
Kudlak
Jinej návrh
Já bych hostinské neobtěžoval těmito hovadinami, které jen napomáhají korupci, ale udělal bych zákon, že host smí na požádání nahlédnout v hospodě do kuchyně.James
V jídelnách už to platí
Ve školních jídelnách to platí už od nového roku. Obec stály vejce a jiné hovadiny kolem milionu. Nadruhou stranu, když vidím úroveň některých hospod, tak se divím, že se někdo pořádně nepo...Byl jsem kuchař po vyučení..
Byl jsem kuchař po vyučení..
Byl jsem kuchař po vyučení a byl jsem také vychován k dobru ak čistotě... (avšak po vyučení jsem prošel několik restaurací,,, kde se šlapalo, podle starších kuchařů, a především podle šéfa,,, nic se nevyhazovalo !!!! až do té doby než jsem přišel já, a udělal aspoň něco k dobru, vařil jsem s čerstvého masa, a dával čerstvou zeleninu, vařil jsem výborně,, nadřel jsem se nadlidsky,, protože kvalita se vaří déle,,..,,, Všichni kuchaři,, říkám všichni kuchaři,, v restauracích jsou prasata,, ještě že jsem nechal toho vaření,,,,a proč ??? jsem nechal vaření ???? protože jsem se nemohl dívat na ty prasata,,,, teď jím v hospodě jen topinku :)Pivo
Re: Byl jsem kuchař po vyučení..
Taktak ... to neni o EU, to je o lidech.hugo
.
Mam navrh - zruste normy a predpisy, jenom zavedte moznost navstiveni kuchyne hosty, pokud si to budou prat - at je na nich, jestli budou jist rizek spadly na zem, nebo nebudouPetr
Hm
Takže takový gulášek, který je ze zvěřiny nejlepší na druhý den.....Samozřejmě v chladu a v lednici. A ty opékané párky ve stáncích??? Ty jsou hygienické? A jak to vypadá v restauracích McDonalds. Tam to někdo kontroluje? Ty umělohmotné hambáče?Nikola
:0((
Hospody nevaří podle vyhlášky...no kdo tu vyhlášku četl a zapamatoval si všechno, co v ní je, tak před tím smekám. A kontroly, ať chodí, a kontrolují, ale k nám když kdykoli hygiena přišla, dala si kafčo, obídek, vzala si 2,000,-- a zaplatili jsem kilčo oficiálně za "drobné nedostatky"..Prostě KOcourkovHello Kitty slaví padesátiny. Celý svět si myslí, že je to kočička, jenže není
Kulatý obličej se dvěma trojúhelníkovýma ušima, drobný čumáček, vousky a červená mašle na uchu....
Číst iDNES.cz se vyplatí. Megahra o statisíce korun pro věrné čtenáře vrcholí
Na portálu iDNES.cz vrcholí Megahra o peníze. Do pondělí 29. dubna může každý čtenář s registrací...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Nová vábnička pro miliardáře: ponorná superjachta jako pevnost plná luxusu
Rakouská firma vyvíjí hračku pro super bohaté zájemce o cestování, bezpečnost a luxus. Je to 165...
Z prodejen mizí košíky do ruky. Hodily se na malý nákup, skuhrají zákazníci
Z českých obchodů začínají mizet malé příruční nákupní košíky. Zákazníci se tak často musí spokojit...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Německá atomová kauza pokračuje. Opozice hledá viníky za odklon země od jádra
Německem v posledních dnech hýbe kauza zveřejněných dokumentů německého měsíčníku Cicero týkající...
Hallstatt brojí proti turistům. Omezuje počty autobusů, zastavuje reklamu
Rakouské oblíbené místo Hallstatt dlouhodobě bojuje s velkým náporem turistů. Místním s návštěvníky...
Plán na města bez zavíraček naráží. Místní ani policie nechtějí žít nonstop
Rostoucí náklady, obavy o bezpečnost a stížnosti na hluk dusí po setmění ekonomiky od Londýna po...
Od ropy k technologiím. Saúdská Arábie přezbrojuje na umělou inteligenci
Ve vývoji umělé inteligence hrají klíčovou roli dva faktory - peníze a energie. Obojího má Saúdská...
Pražské letiště změnilo platby za parkování, zdarma je nově jen 10 minut
Mezinárodní Letiště Václava Havla v pražské Ruzyni od května změnilo systém parkování. Doba na...
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!