Diskuze

Zavolal a děkoval za záchranu života. To mě dojalo, říká Gentleman silnic

Miroslav Filipin ze Strakonicka získal za záchranu lidského života ocenění Gentleman silnic. S manželkou pomohli staršímu řidiči, kterého za jízdy postihla zdravotní indispozice. Většina šoférů kolem vážných nehod jen projede a nezastaví, upozorňují policisté.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

To, že lidi nezastaví je zvláštní. Podle mně se to děje spíš na větších silnicích, kde mají pocit, že zastaví někdo jiný a nebo, že už je nehoda dlouho a proto není třeba řešit. Jinak si to těžko představit. Osobně jsem už u pár nehod pomáhal. To sebou roky ježdění nesou.

A toho, že bych někdy ignoroval nehodu si vědom nejsem. Ale ne vždy to co člověk vidí musí vyhodnotit správně.

0 0
možnosti
PP

Dobří lidé existují. R^

4 0
možnosti
TB

Chlape, normálně si mě dojal, jsi frajer!!!

11 0
možnosti
KJ

K39a84r69e73l 29J27a95n93d62a

17. 3. 2022 10:36

Mne taky. Dobří lidé!

1 0
možnosti
MT

Lhostejnost. Vím o čem pan mluví. Několik let zpět, jsem ráno cestou do práce, na čtyrproudu našel polamanyho kluka. Byl jsem jedinej co tam zastavil. Já ve veste, auto v pravém pruhu na varovkach, maximálně někdo zpomalil, divím se že si to nešly vyfotit. Ale nezastavil nikdo.

2 0
možnosti
PB

já teda mám opačnou zkušenost, stalo se 2x že jsem zastavovala u nehody, a nikdy jsem nebyla sama. Ale obecně to může být jinak. Ale to že řidiči ani nezpomalí, to je fakt. To je děje i při pracech na cestách. Já protože vím jak je nepříjemné se pohybovat při okraji vozovky, tak jedu jak pako pomalu a ostatní se mi lepí na kufr (myslím situace, kdy se tam opravdu někdo pohybuje)

0 0
možnosti