Diskuze

VIDEO: Zdrogovaný řidič najížděl do protisměru, naboural několik aut

Mladý řidič pod vlivem alkoholu i drog v neděli ohrožoval ostatní vozidla na silnici I/52 poblíž jihomoravských Pasohlávek. Část zběsilé jízdy bílého audi, které do několika vozů nabouralo, natočila žena z auta za ním. Bezohledného šoféra později vypátrali policisté ve Znojmě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Dal bych mu aspoň 5 zákazů řízení, nebo možná šest.

0 0
možnosti
JN

Lidi, se tady rozčilujete, a on dnes opět jezdil. Nevzali mu ani řidičák.

0 0
možnosti
ZD

Jste ho viděl?

Ptám se seriózně.

0 0
možnosti
RP

Nedávno někdo vykřikoval cosi o legalizaci marihuany za hlasitého hýkání soukmenovců z nějaké "kliniky". Myslíte, že by to mělo pozitivní vliv na společnost v naší zemi? :-/

0 1
možnosti
Foto

Škoda že nejel nějakej bagr:-/

1 0
možnosti
VC

Vzhladom k tomu ze som s podobnym typom pred par dnami mal podobnu skusenost (na prazdnej dialnici pri beznom predbiehani znicoho nic vybocil do laveho pruhu, od zrazky nas delilo par cm), cestujem uz skoro vylucne lietadlom alebo vlakom, ak to len trochu ide. To co jazdi totiz na cestach, uz casto nema s ludmi nic spolocne.

0 0
možnosti
ZD

Včera ve zprávách chtěli klasifikovat protisměrný průjezd záchranářskou uličkou jako obecné ohrožení. V reportáži v televizi, tohoto mladíka pokutovali jelikož byl pod vlivem všeho možného a zakázali mu další jízdu. On pokračoval ohrožoval další řidiče až nakonec naboural řidičku a od této nehody ujel. Dle mého názoru by měl dostat doživotní zákaz řízení a obecné ohrožení bez jakékoliv diskuse a vozidlo, teda ten nabouraný krám, propadnout státu.

10 0
možnosti
MV

Jiný kraj, jiný mrav. Tady se ho zeptají jestli nechce dotankovatRv

0 0
možnosti
Foto

P67e63t80r 75P65i38l60a57ř

10. 7. 2019 8:40

A je to tu o5. Zjevně jde o synáčka někoho, koho se PČR bojí a nechají ho jezdit. OSTUDA POLICIE ČR!!! Du blejt , velebnosti :-(Rv

0 0
možnosti
OU
PS

To je neskutečný naše policie a zákony. Tak on jede zdrogovaný v autě, nabourá druhé a oni ho vůbec nezavřou. Takže on sedne do auta znovu a ohrožuje osttaní. Takže kdyby někoho zabil, tak je jejich smrt na rukou těch policistů.

On má být okamžitě zavřený za pokus o vraždu. To je fakt kocourkov.

9 1
možnosti

Policajti řešili dopravní nehodu a zakázali viníkovi pod vlivem další jízdu. Kde je ta krev, kterou by měli mít na rukou?

0 1
možnosti