Diskuze

Policisté marně hledají motiv sebevraždy dvanáctiletého chlapce

Nad základní školou v Lednici se ráno objevil černý prapor. Smutně zplihlý v dešti připomínal pondělní tragédii. Odpoledne tu spáchal sebevraždu teprve dvanáctiletý chlapec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

kacinecka

20. 5. 2008 21:28
Začíná být podezřelé

...že několik posledních sebevražd spáchali mladí lidé bez jakýchkoliv problémů, introverti a hodní a vzorní studenti... Možná opravdu dospívají dřív a dřív a všímají si na té cestě věcí, které už my bereme jako samozřejmost a jsme s nimi tak nějak smířeni (i když leckdy remcáme...), a vidí i bubáky, jen trochu jiné, než jaké vidí mimina a jaké vidíme naopak my. Jsou vnímaví a hlavně jsou sami a ačkoliv mají milující rodiče a sourozence a kamarády, ví, že ten opravdový Čas si na ně neumí dneska udělat už nikdo. No a tak se jim tu nelíbí.

Je to tragédie pro rodiče, kteří přišli o jediného syna, to bez pochyby, ale kdo z nás tuší, jaká tragédie se odehrává v hlavě toho děcka, než se vůbec rozhodne? Není hodno odsouzení ("Cos nám to jen udělal....."), ale chtělo někoho dovézt k zamyšlení ("Proč jsi to udělal").

Možná, že ta civilizace, kterou si tu teď všichni hojně užíváme (mě nevyjímaje), není až tak spásná, jak by se mohlo zdát :-( 

0 0
možnosti
JR

afrousek

20. 5. 2008 16:29
Nešťastná náhoda?

Jak mohlo jít o nehodu, když se zabarikádoval v domě? Ale je to strašné, hlavně pro rodiče, když přišli o jediné dítě.

0 0
možnosti