VIDEO: Žena držela vyděšenou prodavačku jako rukojmí. Střílelo se

  • 41
Policie v americkém Mississippi zastřelila v supermarketu Walmart ženu, která držela jeho zaměstnankyni jako rukojmí. Ozbrojená žena křičela, že nechce nikoho zastřelit, požadovala mluvit s moderátorem zpráv. Policie uvedla, že nikdo další nebyl při střelbě zraněn.

Ke střelbě došlo podle informací serveru CBS News na předměstí Jackson v Richlandu. Zabitou policie identifikovala jako Corlundu McGinisterovou, jednadvacetiletou ženu z krajského města West Helena ve státě Arkansas, uvedla mluvčí policie Bailey Martinová.

Lidem se podařilo natočit video, které koluje na sociálních sítích. Pachatelka držela v jedné ruce pistoli a druhou rukou držela vyděšenou osobu, která měla na sobě zaměstnaneckou vestu Walmart.

V americkém obchodě střílel šéf směny, oběťmi byli jeho kolegové

Žena s pistolí křičela, že potřebuje pomoc, a chtěla mluvit s moderátorem zpráv. Další video na sociálních sítích ukazovalo policii, jak ozbrojené ženě říká, aby zvedla ruce. Žena křičela, že se nesnaží nikomu ublížit.

Šéf richlandské policie Nick McLendon pro WAPT-TV řekl , že nikdo další nebyl při střelbě zraněn.

„Je to zničující pro všechny zúčastněné strany - důstojníky, každého, kdo byl do této situace zapojen,“ řekl McLendon. „S přicházejícím vánočním obdobím je duševní zdraví velkým problémem kvůli stresu,“ dodal.

Obyvatelé Mississippi stanici řekli, že se stále více obávají o svou bezpečnost při nakupování, zejména během vánočních svátků.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video