Diskuze

Putin na Ukrajině nezmění kurz až do prezidentských voleb v USA, míní experti

Ruský prezident Vladimir Putin patrně nepoleví ve snaze pokračovat v ruské invazi na Ukrajinu až do konce roku 2024, kdy USA zvolí svého příštího prezidenta, domnívají se podle stanice CNN vysoce postavení američtí a evropští představitelé. Putin totiž podle nich doufá v porážku současného prezidenta Joea Bidena, která by s sebou mohla nést snížení podpory USA Ukrajině.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Kdyby v USA prezidentoval Trump, Putin by Ukrajinu nikdy nenapadl. Sám to prohlásil.

0 2
možnosti
MB

Trump den pote co ruska armada napadla Ukrajinu verejne prohlasil, ze to byl od Putina genialni kousek a poblahopral mu. Pozdeji to jeste opakoval nekolikrat. To je dost znamy fakt. Takze to nejak neladi s tim, co tvrdite.

1 0
možnosti
MK

Klaun Trump je stejně mimo.

2 1
možnosti
JC

USA je jediná země, která ještě může ze západu Ukrajinu podporovat, evropské země už moc nemají čím. Ve prospěch Ukrajiny jistě do této doby hrál fakt, že u moci jsou ve spoustě zemí pravicově liberální strany, které se vůči putinovskému Rusku rády vymezují; tato skutečnost ale jistě nebude platit natrvalo. Takže se nevyhnutelně blíží doba, kdy bude z Evropy více vyvíjen tlak na nastolení míru.

0 0
možnosti
Foto

Vojenska podpora Ukrajiny je ovsem pro nastoleni miru to nejlepsi.

A zradce zapadu Donald J. Trump je Putinova posledni nadeje.

4 1
možnosti
KK

Pokud Ukrajina nezvítězí, neudělali jsme dost a tvrdě na to doplatíme. USA se stáhnou do splending isolation a z Evropy se stane protektorát Číny a Ruska.

5 2
možnosti
Foto

Musíme dělat víc a Rusko přinutit ke kapitulaci.

3 0
možnosti
MC

Divné. Tak to tam přeci jen řídí USA, když se kurz změní po jejich prezidentských volbách. Dokonce už to přiznají i nejsledovanější média v zemi. To je mrzeníčko.

2 4
možnosti
SK

Prectete si to jeste jednou. USA nic neridi a neni tam o tom ani slovo. Putin jen doufa, ze by se mohla zmirnit materialni podpora Ukrajiny, kterou USA (stejne jako naprosta vetsina demokratickych zemi) v soucasne dobe vynaklada.

7 0
možnosti
Foto

Experti předpokládají, že nový americký prezident předá za dva roky Ukrajinu do Putinových rukou. Chybí ale expertíza generála Šedivého.

0 3
možnosti
JO

J47i48ř45í 18O24p39l14t

5. 8. 2023 17:39

putin je vyřízený

2 1
možnosti
PN

P30e32t83r 85N57o47v97ý

5. 8. 2023 12:07

Putler uz tam napachal takovych veci ze kurs kohokoliv muze zajimat tak maximalne toho kterej prijde po nem.

7 1
možnosti
MP

Tak Putin napadl Krym za vlády Obamy, zatímco za vlády Trumpa byl zalezlý v koutě, a za Bidena vlítl přímo na Ukrajinu. A přesto si máme myslet, že si Putin přeje Trumpovo zvolení - protože podle jednoho z nejmenovaných zdrojů stanice CNN „Putin ví, že mu Trump pomůže. A ví to i Ukrajinci a naši evropští partneři. Všichni si to myslí.“

Aha. Všichni si to myslí. Takhle se dělá dnešní zpravodajství a utváření veřejného mínění.

6 9
možnosti
JT

J64i92r52i 72T61o14m72a54s

5. 8. 2023 13:09

Za Trumpa Putin zbrojil a připravoval se na obsazení celé Ukrajiny. Sice bylo štěstí, že velká část peněz šla do flotily jachet, ale dokázal dost věcí připravit. Ten hlavní rozdíl byl v tom, že nástupem Bidena Ukrajina začala dostávat relevantní zpravodajské informace a mohla se částečně připravit na ten útok.

10 0
možnosti
JP

A stejně je Amerika zajímavá země. Těm silným zastáncům boje proti bezpráví (republikáni) musí ti slabí ukázat, že za své ideály je potřeba i bojovat (demokraté).

Je hezké, jak se dějiny stále vrací a my děláme pořád ty stejné chyby. A je to jen 80 let co si mysleli, že se jich to netýká a pak je to stálo daleko více. A byli to právě republikáni, co křičeli, že už se nikdy nic takového nesmí opakovat, proto by Amerika měla převzít odpovědnost za bezpecnost ve světě, protože prostě musí.

No, je taky pravda, že Trump není žádný republikán, on je jen žvanil a oportunista.

Je smutné, že jsme zřejmě odsouzeni zažít to co naši prarodiče jen proto, že nemáme odvahu se vypořádat s jedním zmetkem a jeho partičkou.

4 0
možnosti