ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Hrozivý návrat domů. Žena objevila v kuchyňské stěně zazděného muže

  • 45
Ve Francii svěřila žena před odjezdem na delší pobyt v zahraničí manželskému páru byt, aby ho během její nepřítomnosti zrekonstruovali. Po návratu spatřila v kuchyni novou zeď, kolem které létaly mouchy a byla cítit dezinfekce. V neděli tam přivolaní policisté našli zazděné rozkládající se mužské tělo.

Nájemnice bytu na pařížském předměstí Livry-Gargan odjela na šest měsíců do Alžírska. Najatý muž měl během této doby provést v bytě předem domluvené stavební úpravy, uvedla AFP s odkazem na policejní zdroj. Žena znala jen dělníkovo křestní jméno.

Po návratu našla nájemnice v bytě novou zídku 1,5 metru dlouhou, metr vysokou a 40 centimetrů širokou.

Vietnamský zahradník byl zazděný v pěstírně několik měsíců

Poté, co si všimla silného zápachu bělidla a přítomnosti much na místě, zalarmovala policii. Vyšetřovatelé na místě udělali díru do zdi a zjistili přítomnost nekrofágního hmyzu a larev, uvádí policejní zdroj.

Když zeď zničili, našli tělo muže v poloze plodu. který byl zakrytý přikrývkou. Vyšetřováním byla pověřena soudní policie v Seine-Saint-Denis, píše server The Limited Times.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Témata: Francie

Video