Diskuze

Blokovali dopravu v Londýně 40 hodin, ve vězení stráví v součtu téměř šest let

Britský soud v pátek poslal do vězení dva ekologické aktivisty, kteří loni na podzim vyšplhali na dálniční most přes Temži na obchvatu Londýna, a na frekventovaném tahu tím na 40 hodin zablokovali dopravu. Podle soudce má přísný trest odstrašit další aktivisty, kteří by se mohli tímto způsobem protestu inspirovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Se zelenými se má jednat jak se škůdci společnosti. Čím větší škoda, tím větší trest!

6 0
možnosti
MC

A může mi někdo vysvětlit, proč kvůli dvěma úchylům přerušili dopravu a ještě pro ně lezli, aby je zachránili? Podle mne naprosto zbytečné náklady na "záchranu" dvou naprosto zbytečných tvorů. A kdyby snad spadli byl to jen jejich risk a mormálním lidem by se ulevilo.

1 0
možnosti
VR

To je nekonečněkrát víc, než kolik dostane většina grooming gangů. Ta nedostane nic a dokonce s nimi tamní policie regulérně spolupracuje, protože se bojí nařčení z rasismu.

Na druhou stranu je to řádově méně, než kolik dostal muž za položení slaniny před mešitou, ten dostal trest smrti, když ho doslova předhodili do vězení islamistickým hrdlořezům.

1 0
možnosti

Hřib říkal, že to nejde ani zakázat.

1 0
možnosti
MD

Když on má to podhoubí...

5 0
možnosti
PB

P36e37t84r 56B89a22r93t32o62š

21. 4. 2023 23:58

Super, kez by to dorazilo i k nam. Napr. na ty chytraky co chteji v Praze 30...

10 1
možnosti
Foto

Tak by měli dostat taky 30.

1 0
možnosti
MZ

Tleskám a volám bravo, soudy v GB!!!

7 1
možnosti
JM

V pořádku! Jen doufám, že to je bez možnosti předčasného propuštění. Ale ke zmírnění toho trestu bych jim na celu dala nějaké lepidlo. Aby si mohli občas k něčemu přilepit. :-) Třeba k nějakému spoluvězni.

7 1
možnosti
JP

Britské právo, kde víc než v kontinentální Evropě hraje roli volná úvaha soudce, má občas cosi do sebe. A pokud říkám občas, zdaleka tím nemyslím vždy. Tentokrát to sedlo. R^

18 1
možnosti
TN

Jaký rozdíl s neschopným českým státem, kdy si z něho 30 km teroristi dělají dobrý den...

16 1
možnosti