VIDEO: Jak vyzrát na novoroční kocovinu? Známé tváře vám poradí

  • 9
Zná to téměř každý. Když to na silvestra přeženete s alkoholem, Nový rok většinou strávíte v posteli s kocovinou. Známé osobnosti na kameru iDNES.cz prozradily své tipy, jak být i po bujaré oslavě v pohodě.

"Já bych doporučil hodně vody. Já to ještě léčím mlékem. Piju hodně mléka druhý den," prozradil fotbalista Tomáš Ujfaluši.

Královny krásy z roku 2009, kdy ještě byly dvě soutěže Miss, mají každá svůj recept. Vycházejí však z osvědčených babských rad.

"Někdy není špatné se spravit trošku tím, čím se člověk zkazí, decentně. Ale také prolít se vodou a udělat si očistu, lehnout si a odpočívat," míní Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová.

"Vždycky zabere česnečka. Klasika," dodala Česká Miss 2009 a moderátorka Iveta Vítová.

Zatímco herec David Suchařípa prý kocovinu nemívá, a proto nemá ani recept na její vyléčení, herečka a moderátorka Michaela Dolinová se spoléhá na léky.

"Já mám takovou tu pilulku, která se bere před požitím alkoholu. Ale to člověk musí domyslet, že se tam opije. Většinou to zjistí až posléze. Já ale většinou vím, že jdu na akci, kde se bude pít, tu pilulku si vezmu. Ona je na přírodní bázi a je fakt skvělá, pomáhá mi. Ale důležité je nemíchat nápoje," míní Dolinová.

Eva Decastelo

"Já se léčím jen pomocí záchoda a pohledu do něj. Žádnej lék nemám, protože já to vůbec nezvládám. Proto radši moc nepiju," prozradil juniorský mistr ČR v kickboxu Dan Navara.

Moderátorka Eva Decastelo se s kocovinou, ani s radou jak na ní vyzrát, moc nepáře. "Já vím stoprocentní lék na kocovinu a ten zní: Nechlastejte!"

,