Renée Zellwegerová

Renée Zellwegerová | foto: Profimedia.cz

Bridget Jonesová je zase sama: Zellwegerová se rozešla s Cooperem

  • 6
Jednačtyřicetiletá představitelka Bridget Jonesové Renée Zellwegerová a o pět let mladší herec Bradley Cooper nikdy oficiálně nepřiznali, že jsou pár. Rok a půl byli ale stále spolu a nikdo o jejich vztahu nepochyboval. Podle magazínu People je mu teď konec.

Cooper a Zellwegerová se tajně začali scházet už v srpnu 2009, ale nikdy netoužili po veřejném odhalení a zájmu novinářů. Jejich vztah byl dlouho tajný a oba o něm odmítali v rozhovorech mluvit.

"Prostě ji miluji. Miluji hraní vedle ní. Mohu se od ní mnohému naučit," mlžil Cooper loni v létě v rozhovoru pro  Entertainment Tonight.

Letos v lednu společně čelili požáru v Pensylvánii na návštěvě u Bradleyho rodičů. Cooper byl zase předtím údajně představen rodičům Zellwegerové.

O jejich rozchodu se začalo spekulovat už v únoru po oscarové party, kam oba přišli, ale mnoho času spolu nestrávili.

Důvod rozchodu nebyl zveřejněn a mluvčí obou herců odmítají jejich vztah či jeho konec jakkoli komentovat.

Renée Zellwegerová a Bradley Cooper na společném výletu do Paříže

Cooper, známý z filmů A-Team nebo Pařba ve Vegas, se s Zellwegerovou poprvé setkal před šesti lety při natáčení thrilleru Případ číslo 39. Tehdy byli oba zadaní, ale ani jedno manželství nevydrželo dlouho. Cooper byl krátce ženatý s herečkou Jennifer Espositovou a Zellwegerová si vzala country zpěváka Kennyho Chesneyho. Za několik týdnů se ale rozešli.