Iveta Bartošová se chlubí svým zásnubním prstenem. | foto: Marek Navrátil

Zasnoubená Iveta Bartošová: Chci se jmenovat Pomeje

  • 254
Zpěvačka Iveta Bartošová a producent Jiří Pomeje se vrátili z desetidenní dovolené v exotické Dubaji. Bartošová se už na letišti chlubila zásnubním prstýnkem a dokonce prý prohlásila: "Chci se jmenovat Pomeje."

Pár svůj vztah dlouho tajil a všem tvrdil, že je pojí pouze pracovní povinnosti. Pomeje Bartošové pomáhal s návratem na pódium poté, co zpěvačka přerušila kariéru kvůli svým osobním a psychickým problémům.

Dnes oba svorně přiznávají, že jsou zamilováni. "S Jirkou bych opravdu ráda strávila zbytek života a myslím, že si získal i Artura, to je pro mě nejdůležitější," svěřila se deníku Blesk zpěvačka.

Iveta Bartošová, její syn Artur a Jiří Pomeje těsně po příletu z Dubaje
Iveta Bartošová, její syn Artur a Jiří Pomeje.

Pomeje prý Bartošovou požádal o ruku na dubajské pláži přesně o půlnoci. Před tím se ale zeptal malého Artura, jestli si může jeho maminku vzít.

Jelikož bude případná veselka pro Ivetu první svatbou v životě, hodlá si ji užít se vším všudy a rozhodně chce jít k oltáři v dlouhých bílých šatech. Pomeje je rozvedený, třináct let byl ženatý s herečkou Michaelou Kuklovou.

Zásnubní prsten v hodnotě 140 tisíc korun a také podle všeho velkou a tím pádem i nákladnou svatbu by měl hradit neznámý mecenáš - bohatý šejk, který bude kromě toho financovat i zpěvaččino srpnové turné v Dubaji.