Helena Zeťová - natáčení videoklipu k písni Já jsem jako ty

Helena Zeťová - natáčení videoklipu k písni Já jsem jako ty | foto: Dalibor PuchtaiDNES.cz

Zamilovaná Zeťová: Jsem živá a mám novou lásku

  • 15
Helena Zeťová je znovu zamilovaná. Zpěvačka, která prožila několikaletý bouřlivý vztah s hokejistou Jaroslavem Bednářem, našla štěstí v jiné chlapské náruči. "Jsem šťastná. Konečně jsem potkala úplně normálního kluka," řekla iDNES.cz Zeťová.

Jak se její nová láska jmenuje a koho jde, nechce Helena prozradit. Bojí se, aby nový vztah nenabouraly ataky ze strany některých novinářů, kteří jsou jí v patách.

Helena Zeťová a její přítel Jaroslav Bednář v pražském Harley´s baru
Vztah Heleny Zeťové a Jaroslava Bednáře je už minulostí

"Není důvod říkat, kdo to je. Navíc jde o člověka, který pracuje mimo mou branži. Řeknu vám jen to, že jsme spolu měsíc," dodala zpěvačka.

Helena Zeťová má momentálně starosti se zprávou, která vyšla v deníku Aha!. Deník uvedl, že zpěvačka před více než rokem bourala opilá, a navíc zranila jistého Tomáše S. Za to měla inkasovat tučnou pokutu ve výši 100 tisíc korun nebo padesátidenní vězení.

"Nehoda se skutečně stala, ale ne tak, jak ji popisují. Nikdo nebyl zraněn a je nehorázné tahat na veřejnost něco, co bylo před rokem," uvedla zpěvačka, jež navíc od rána zvedá telefony a svým známým, kteří viděli jen titulní stranu, vysvětluje, že je v pořádku. "Jsem živá a zdravá," uzavírá.