Helena Vondráčková a Martin Michal si vyměňují polibek k osmému výročí

Helena Vondráčková a Martin Michal si vyměňují polibek k osmému výročí | foto: Marek NavrátiliDNES.cz

Polibky a pugét růží. Vondráčková s manželem oslavili osmé výročí

  • 51
Manželství Heleny Vondráčkové a Martina Michala patří v českém showbyznysu k těm nejstabilnějším. A to již osm let. Výročí oslavili na romantické večeři, na níž nechyběly polibky ani růže.

"Helča je úžasná a bezvadná ženská. A to je také záruka kvalitního vztahu," řekl iDNES.cz Martin Michal, manažer a manžel Heleny Vondráčkové.

Osmé výročí svatby oslavili jako již tradičně romantickou večeří, na kterou pozvali své nejbližší, mimo jiné i dlouholetou přítelkyni Zuzanu Baudyšovou, která jim na obřadu v roce 2003 byla za svědka.

Helena Vondráčková s dlouholetou přítelkyní Zuzanou Baudyšovou

"Helence každý rok objednávám květiny, které má ráda. Využívám moderní doby a internetu, přes který můžu všechno zařídit. Vždycky k tomu připojím i hezké přání," doplnil Martin Michal, který letos uspořádal večeři v luxusním hotelu Four Seasons, kde zpěvačka celý den fotila snímky pro své připravované DVD.

Manželé přiznávají, že se i po osmi letech společného soužití umí neustále překvapovat. Nápaditý je v tomto směru především manžel Vondráčkové. "Pamatuji si, jak jsem ji před lety oznámil, že pojede zpívat na Malorku důchodcům. Vůbec se jí nechtělo, protože byla zima a argumentovala, že se na Malorku jezdí v létě. Nakonec jsme letěli na Mauricius a ona se to dozvěděla až v letadle," líčí se smíchem Michal.

Osmé výročí svatby oslavili Helena Vondráčková a Martin Michal v kruhu nejbližších přátel

Čtyřiašedesátiletá Helena Vondráčková a o dvanáct let mladší Martin Michal si řekli ano před osmi lety na Karlštejně. Jejich vztahu ale všichni nepřáli. Především zpěvaččina rodina, která kvůli tomuto sňatku svou slavnou příbuznou prakticky zavrhla.

"Že bychom se všichni udobřili, asi nehrozí," uzavírá už smířeně Martin Michal.