Miroslav Dubovický a Veronika Kopřivová (Praha, 25. srpna 2019)

Miroslav Dubovický a Veronika Kopřivová (Praha, 25. srpna 2019) | foto: Expres.cz

Jágrova expřítelkyně Kopřivová se zasnoubila, zvolila magické datum

  • 38
Veronika Kopřivová (30) se na sociálních sítích pochlubila zprávou, že se zasnoubila. Jako spousta párů si modelka a její partner, model Miroslav Dubovický (30), zvolili datum 22. února 2022.

„22. 02. 2022 vstupuji do nové aliance, aliance Dubáků,“ napsala Kopřivová na Instagramu k fotce se zásnubním prstenem a přidala hashtag „ano“.

Modelka a model mají spolu dceru Ellu, která se narodila loni v květnu.  „Udělala jsem našim překvápko a přišla na svět o několik týdnů dříve. Bylo to nečekané, napínavé a náročné. Ale vše dopadlo dobře. Mamka je statečná a taťka nám byl a je tou největší oporou,“ napsala modelka po porodu dcery.

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický spolu chodí od jejího rozchodu s hokejistou Jaromírem Jágrem. I když Kopřivová nechtěla svůj předešlý vztah srovnávat s tím současným, prozradila, že v momentálním vztahu společně partneři sdílejí více věcí. Zřejmě tak narážela na fakt, že když byla s Jaromírem Jágrem, často kvůli hokeji trávili čas odděleně.

S hokejistou se modelka seznámila v roce 2015 na Floridě, kam se vyučená kadeřnice a finalistka Miss, která si kdysi přivydělávala i tancem u tyče, vydala studovat angličtinu. Oznámení o rozchodu po čtyřletém vztahu s hokejistou přišlo poté, co Veronika Kopřivová přestala skrývat nového přítele, se kterým strávila dovolenou.

Palindrom, který se už nebude opakovat

Datum 22. 02. 2022 je palindrom složený ze dvou čísel. Jde o symetrický výraz, který lze číst stejně zprava doleva nebo zleva doprava, podobně jako slovo nezařazen nebo větu Kobyla má malý bok. 

Zároveň je toto datum také ambigram, tedy čte se stejně, i při otočení vzhůru nohama.

Další datumový palindrom, ovšem už ze tří čísel, bude 13. 02. 2031.