casting do Naked News North America - Elizabeth Valentina

casting do Naked News North America - Elizabeth Valentina | foto: Profimedia.cz

V New Yorku vybírali nahé moderátorky do zpráv

  • 59
Zpravodajství, které rozhodně žádný muž nepřepne, již osm let úspěšně běží v americké satelitní televizi. Casting na nové moderátorky, které na konci zpráv zůstanou úplně nahé, proběhl v úterý v New Yorku.

Výběrového řízení do populární relace Naked News North America se zúčastnila desítka žen, do nejužšího výběru pak postoupily krasavice Elizabeth Valentina, Holly Eglingtonová a Kortney Kaiserová.

Absolutní vítězkou, která bude mít tu čest odhalit se před televizními diváky, se stala vnadná brunetka Holly Eglingtonová. Zařadí se tak mezi playmate a modelky, které televize ve svém Nahém zpravodajství zaměstnává.

Koncept televizního pořadu, kdy se moderátorka s každou novou zprávou zbaví kusu oblečení, vznikl kdysi na internetové burze, kde nahá žena povzbuzovala k obchodu s akciemi.

Před osmi lety jej přejala americká i kanadská televize. O pár let později Nahé zprávy dorazily do Austrálie, od roku 2004 běží také v Evropě. Vedle Velké Británie si zpravodajský striptýz užívají diváci v Irsku a ve Francii.