Tereza Pergnerová a Jiří Chlebeček

Tereza Pergnerová a Jiří Chlebeček | foto: Profimedia.cz

Tereza Pergnerová po pěti letech odešla od přítele

  • 46
Sedmatřicetiletá moderátorka Tereza Pergnerová se rozešla s o čtyři roky starším Jiřím Chlebečkem. Pronajatý dům v Chvatěrubech, v němž skoro rok žili i s dětmi, musela podle některých médií údajně opustit kvůli dluhům. Moderátorka to ale nechce blíže komentovat.

Moderátorka se rozhodla po pěti letech ukončit svůj vztah. S jedenáctiletým synem Samuelem a tříletou dcerou Natálkou se vystěhovali z pronajatého domu u Kralup nad Vltavou.

"Mohu potvrdit, že jsem opustila svého partnera. Odstěhovala jsem se a začínám opět stavět život od začátku," řekla Tereza Pergnerová pro iDNES.cz.

Vztah moderátorky a jejího partnera provázely v minulosti různé neshody a krize. V roce 2010 Chlebeček moderátorku i s dětmi po hádce vyhodil z bytu. Tentokrát se ale Pergnerová rozhodla pro odchod sama. Podle některých médií se musela vystěhovat kvůli dluhům.

"Opravdu se nebudu vyjadřovat k anonymům, kterým dává některý tisk prostor. Taková pravidla neuznávám. Okolnosti, za kterých jsem musela dům opustit, nepřeju žádné mamince dvou dětí. A vlastně ani nepříteli," dodala moderátorka.

Pergnerová ale s dluhy nemá nic společného, tvrdí její bývalý partner Chlebeček, který měl dům pronajatý na svoji společnost s tím, že ho pak odkoupí.

"V tom domě samozřejmě nešlo topení, nešla tam spousta věcí, které jsem udělal a byl jsem dohodnutý s majitelem, že ten nájem se platit nebude. Společnosti se nevedlo, peníze jsem na ten dům neměl. Řekli jsme si, že ho do června opustíme. Měli jsem pak s Terezkou nějaké životní neshody a já jsem šel pryč. Oni tam potom najeli a začali jí vyhrožovat i dětem," řekl Chlebeček pro VIP zprávy televize Prima.

Tereza Pergnerová

Tereza Pergnerová působí v médiích od roku 1994, kdy se stala ikonou náctiletých díky pořadu Eso. Po drogové minulosti se k mediální práci vrátila v roce 2004 poté, co nastoupila do Frekvence 1. O pár měsíců později se stala hlavní moderátorkou VyVolených a vrátila se na obrazovku ve velkém stylu. V Ordinaci v růžové zahradě si zahrála roli problémové matky Marcely Rosické, kvůli níž si musela nechat obarvit vlasy namodro.