Pavla Tomicová a Ondřej Malý (2020)

Pavla Tomicová a Ondřej Malý (2020) | foto: Profimedia.cz

Malý opustil Tomicovou kvůli mladší těhotné milence, píše bulvár

  • 191
Herečce Pavle Tomicové (60) se po devatenácti letech rozpadlo manželství. Ondřej Malý (56) ji opustil kvůli herecké kolegyni Kristýně Kociánové (37). S mladší milenkou, která je v pokročilém stádiu těhotenství, žije herec nyní společně v bytě v Praze.

Pavla Tomicová a Ondřej Malý se rozešli loni v prosinci. Důvodem je podle informací a fotografií Blesku hereččina mladší kolegyně ze seriálu Slunečná Kristýna Kociánová, která je s manželem Tomicové těhotná.

„Ondra od Pavly odešel. Pavla se k tomu nechce vůbec vyjadřovat, tak ji, prosím, respektujte. Není na tom dobře,“ cituje Blesk člena rodiny.

Herečku Kristýnu Kociánovou znají diváci například ze seriálů Přístav či Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárnila sestřičku Mirku. Zahrála si také moderátorku Sabinu v seriálu Krejzovi nebo herečku Eriku ve Slunečné.

Tomicová, známá například z filmu Snowboarďáci nebo seriálů Slunečná, ZOO či Ulice, i kvůli stresu zhubla během krátké doby víc než pětatřicet kilogramů. Manželé odmítají zprávy ohledně nového vztahu Malého i rozvodu komentovat.

Pavla Tomicová má s manželem Ondřejem Malým dceru Anežku (22). Z prvního manželství má ještě syna Adama (30).

Neshody ve vztahu naznačovalo i to, že letos dělal na karlovarském filmovém festivalu herečce doprovod jen syn. Manžel ji nedoprovázel na představení jejího nového filmu A pak přišla láska…, což Tomicová tehdy omluvila jeho pracovní vytížeností.

Pavla Tomicová výrazně zhubla a s kolegy oslavila šedesátiny

Herečka od loňského podzimu výrazně zhubla. Hodně kil shodila i po květnové nehodě. Byla na skútru s kolegyní Dášou Zázvůrkovou, když do jejich vespy před Národním divadlem nabouralo auto. Herečky pak skončily v nemocnici. Podle bulváru ovšem za výrazné hubnutí mohl hlavně rozchod s manželem, který ji v roce 2018 pravidelně podporoval ve StarDance.

Manželé si spolu zahráli ve filmech Mrtvej brouk, Vánoční hvězda, Hany, Padesátka, Bezva ženská na krku, Léto s gentlemanem, Vlastníci nebo Deníček moderního fotra a také v seriálech Ulice a Četníci z Luhačovic.