Pamela Andersonová a Tommy Lee

Pamela Andersonová a Tommy Lee | foto: Profimedia.cz

Pamela Andersonová laškovala s exmanželem, došlo i na žhavé polibky

  • 3
Americká sexbomba Pamela Andersonová se zřejmě stále nepoučila z několika marných pokusů udržet se svým bývalým manželem Tommym Lee fungující vztah. Kontroverzní pár se spolu opět objevil na veřejnosti a choval se k sobě více než přátelsky.

Andersonovou s frontmanem metalové skupiny Motley Crue přistihl deník The Sun v klubu Body English v Las Vegas. Pár se ve městě objevil poté, co Motley Crue odehráli svůj koncert v hale The Joint. Po celou dobu se manželé oddávali mazlení a žhavým polibkům nebo si navzájem okusovali náhrdelníky vyrobené ze sladkých bonbonů.

Pamela Andersonová a Tommy Lee

"Celou noc se líbali a ochutnávali si svoje sladké náhrdelníky. Později pokračovali na další party do Vince Neil's Paradise Tower," uvedl pro deník svědek, který byl ve stejné době také v klubu.

Lee a Andersonová se vzali v roce 1995 a obřad se odehrával na pláži, kde na sobě svatebčané měli pouze plavky. Rozvedli se po třech letech bouřlivého společného života, během kterého si pořídili dva syny, Brandona a Dylana. Andersonová se poté vdala ještě dvakrát. V roce 2006 si vzala rockera Kida Rocka, se kterým však manželství vydrželo pouze čtyři měsíce.

Pamela Andersonová a Tommy Lee

V roce 2007 vstoupila do manželství s Rickem Solomonem, jenž se proslavil svým vztahem s hotelovou dědičkou Paris Hiltonovou a především pak pornografickým videem One Night Paris, které zachycuje jejich sexuální život.

I když od rozvodu Andersonové s Leem uplynulo už jedenáct let, bývalí manželé k sobě stále mají blízko a pokusů o návrat proběhlo hned několik, všechny však až doposud skončily opětovným rozchodem.