Jennifer Lopezová

Jennifer Lopezová | foto: Profimedia.cz

Nevím, jestli se chci znovu vdát, říká Jennifer Lopezová

  • 3
Dvaačtyřicetiletá Jennifer Lopezová má za sebou už tři nevydařená manželství. Přestože po boku o osmnáct let mladšího přítele Caspera Smarta jenom kvete, další svatba zatím není na pořadu dne.

"Uvidíme, nevím. Zatím nad tím neuvažujeme, víte co myslím? Je to ještě příliš čerstvé," řekla Lopezová v pořadu Today Show.

Smart se s Lopezovou seznámil v květnu a zapojil se do sboru jejích tanečníků. "Věk, postavení, ani názory ostatních nehrají roli. Naše srdce nemají hranice a naše duše jsou věčné. Náš věk nám připomíná jen to, kolik hodin jsme prožili na Zemi a čas, který nám ještě zůstává," napsal na Twitteru mladý tanečník o svém vztahu s Lopezovou.

Herečka a zpěvačka se s milencem začala na veřejnosti ukazovat pár měsíců poté, co loni v létě oznámila rozchod s manželem Marcem Anthonym.

"Mám se příliš ráda na to, abych zůstala," řekla Lopezová v časopisu Vanity Fair o konci třetího manželství.

"Všechno, co jsem chtěla říct o rozvodu, jsem řekla v tom článku. Marc a já jsme souhlasili, že už o tom na veřejnosti nebudeme mluvit," dodala v televizi zpěvačka, která s Anthonym pořád spolupracuje na talentové show.

"Marc a já jsme byli přátelé, než jsme se vzali. Byli jsme přátelé léta a vždy milovali jeden druhého. Vždy jsme spolupracovali, takže to pro nás není nepřirozené pokračovat v práci. A samozřejmě, máme spolu děti, takže to není, že by neexistoval v mém životě. Bude tam napořád," prohlásila herečka.

Jennifer Lopezová a Ojani Noa (1997)

Jennifer Lopezová a Cris Judd (2001)

Jennifer Lopezová a Marc Anthony

Lopezová byla třikrát vdaná. Poprvé v roce 1997 za číšníka Ojani Nou a jejich manželství skončilo po jedenácti měsících. S tanečníkem Crisem Juddem, kterého si vzala v roce 2001, vydržela jen devět měsíců. Třetím manželem zpěvačky byl Marc Anthony, s nímž má tříletá dvojčata Maxe a Emmu. Svatbu měli v roce 2004.