Diskuze

Přítelkyně mě zaskočila svou inteligencí, říká o miss Kotkové zpěvák Lexa

Česká Miss World 2016 a první vicemiss Natálie Kotková (26) a její partner, zpěvák skupiny Slza Petr Lexa (29) se rozpovídali o svém seznámení i o tom, v čem jsou nejvíce rozdílní. V rozhovoru pro Magazín DNES také prozradili, kde je jim společně nejlépe a kde stráví letošní dovolenou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

M46a31r50t96i44n 84H45o53l79y

15. 6. 2020 23:30

Mne take zaskocila svou prudkou inteligenci, kdyz uz si ani nevzpomene na sve vyjadreni nekolik mesicu po navratu z Miss World, kde tvrdi, jak stale bydli sama... Společné bydlení zatím zamilovaný pár neřeší a každý bydlí ve svém. „Petr bydlí sám a já s bráchou. Umíme být bez sebe. Zatím nejnáročnější bylo období, když jsem odjela do Washingtonu na světovou soutěž Miss World.". Asi ti lide z showbusinessu obecne moc inteligence pobrat nemohli, kdyz chybi dalsi vzdelavani, ale to jim nemuzeme vycitat, zivi se jinym zpusobem a je to podobne jako u vrcholovych sportovcu. To je samozrejme v poradku, neceho v zivote dosahli a budiz jim to prano, jenom bych na jejich miste to slovicko inteligence moc nepouzival.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
LB

Vona je hotovej Ajnštajn pane vachmajstr. Výrony inteligence a všeobjímající moudrosti oběma srší z tváře..

3 0
možnosti
JM

Já myslel, že je to Lexa z Comebacku.

:-)

3 0
možnosti
MK

pan Lexa není zrovna můj šálek kávy, ale aby byl obviňován ze šovinismu, když zmíní, že mu imponuje inteligence u žen a ocení ji u své partnerky, to už je opravdu síla.

5 0
možnosti
PD

P38e85t29r 77D77r81a32p48a17l

15. 6. 2020 10:43

ale to je jako z učebnice korektnosti, ten výrok vlastně říká "myslel jsem, že je úpně pitomá jako ostatní missky". sexistický prasátečko uděluje ceny za mnohem menší sexismus

4 0
možnosti
EK

Podle všeho by ho inteligencí zaskočila i automatická pračka.;-D

9 2
možnosti
Foto

hodně jsem přeskakoval, ale ať jsem v textu skočil kamkoliv, všude bylo jen "bla bla bla". divný 8-o

6 0
možnosti
JU

Zatím ne, ale prý skvěle aportuje.

0 0
možnosti
PD

tak cenu za šovinistický výrok roku bychom pro letošek měli

jínak, když v 26 chodí na koncerty pro 13ky, tak ho to možná fakt zaskočilo

2 1
možnosti
EH

Jak si většinou všímám, kdo se něčím holedbá, má v tom konkrétním vážné nedostatky. "Slušní lidé" postrádají slušnost, antirasisté diskriminují vlastní rasu, Hate free jsou plní nenávisti atd.

Takže bych se nedivila, kdyby pan zpěvák nesnesl inteligentnějšího partnera, než je on sám. Inteligence jde naštěstí skrývat a ženy to často dělají pro hladký chod rodiny. :-)

7 3
možnosti