Moderátor Čestmír Strakatý s manželkou přivítali na svět svého prvního potomka

  • 20
Moderátor Čestmír Strakatý (38) a jeho manželka, fotografka Hana Strakatá, se stali poprvé rodiči. Radostnou novinu oznámili svým sledujícím ve středu na Instagramu.

„Successful replication (úspěšná replikace),“ napsala Hana Strakatá krátce ke společné fotografii s manželem a jejich novorozeným potomkem.

Těhotenství manželé Strakatí oznámili v show 7 pádů Honzy Dědka, kde v říjnu prozradili, že čekají potomka.

„Tímto bych se chtěla omluvit všem svým kamarádům, kteří toto uvidí, protože my jsme to vůbec nikomu neřekli, kromě asi třech lidí. Jít s tím do televize je určitě správná volba,“ řekla tehdy fotografka Hana Strakatá Makovcová, která těhotenství dokázala skrýt až do sedmého měsíce.

Successful replication

#family

13. prosince 2023 v 12:10, příspěvek archivován: 13. prosince 2023 v 14:22

S novinářem Čestmírem Strakatým, kterého proslavil kontroverzní rozhovor s Jaroslavem Duškem, se dali dohromady během covidu. „My se známe díky hudbě. Poprvé jsme se viděli na technoparty, ale tam jsme si jen podali ruce, a nic se nedělo. Pak ten vztah pokračoval skrze internet,“ vzpomínala Hana Strakatá.

„Začalo to tak, že jsem olajkoval Hance fotku,“ dodal Čestmír. „Asi bych si toho nevšimla, ale internet mi ho začal nabízet zpátky. Podívala jsem se na jeho profil a tam měl napsanou stěžejní věc, že poslouchá Boards of Canada. Zjistila jsem, že má velice dobrý vkus, to jen tak někdo neposlouchá. Začali jsme se bavit, a tak to začalo,“ vyprávěla Hana.

Situace po rozhovoru s Duškem byla extrémně nepříjemná, přiznává Strakatý

Díky těhotenství manželky mohl Čestmír Strakatý vyvrátit fámu, která o něm běžela společností. „O mně běžel drb, že mám partnera. Ten drb nebyl pravdivý, ne že by na tom bylo něco špatného,“ bavil se moderátor, který se vypracoval na uznávaného novináře, ačkoli není vystudovaným žurnalistou.