Marek Ztracený a Marcela Skřivánková

Marek Ztracený a Marcela Skřivánková | foto: koláž iDNES.cz

Marek Ztracený je zamilovaný, randí s moderátorkou Óčka

  • 28
Zpěvák Marek Ztracený je zamilovaný stejně jako ve svých písničkách. Jeho vyvolenou se stala moderátorka hudební televize Óčko Marcela Skřivánková. "Dva roky jsem neměl vážný vztah, takže ten pocit už ani neznám. Zatím je ale vše na začátku," říká Ztracený.

Ve společnosti tmavovlasé moderátorky strávil Ztracený celý večer na nedávné soutěži profesionálních barmanů Havana Club Grand Prix v Praze, jiskra prý ale přeskočila ještě dříve. "S Marcelou se známe už déle. Potkali jsme se na mém koncertě v Krušovicích. Ona znala moje písničky a přišla pak za mnou do backstage. Jako poslední písničku jsem zahrál Pocity od Tomáše Kluse a na to jsem ji dostal," smál se Ztracený. "Nečekal jsem, že někdy dostanu holku zrovna na Tomášovu písničku, ale jí se naštěstí líbí i ty moje, takže příště už to snad nebude potřeba," vtipkoval.

Marcela Skřivánková

Nový pár českého showbyznysu se společně objevil už na festivalu Rock for People, momentálně si užívá kultury na Filmovém festivalu v Karlových Varech.

"Včera jsem je potkal na party, vypadali zamilovaně. Navíc bydlí ve stejném hotelu, kde jsem i já," uvedl pro iDNES.cz nejmenovaný svědek. "Nechci zatím zacházet do detailů, všechno je teprve v začátcích," mlžil Ztracený, ale informaci nevyvrátil. "Můžu jen říct, že z mé strany probíhá velká aktivita a velká snaha; a myslím, že i z druhé strany je všechno v pořádku," dodal.

Marek Ztracený

Že svůj boj bere zpěvák opravdu vážně, dokazuje i překvapení, které pro svoji novou lásku plánuje. "Rád bych Marcelku vzal s sebou na koncert U2 do Berlína nebo do Paříže. A protože U2 jsou pro mě zásadní životní kapelou, je jasné, že kdyby jela se mnou, stala by se podstatou mého života," uzavírá Ztracený.