Diskuze

Jsme svoji i bez papíru, říká Lucie Bílá o vztahu s Radkem Filipim

Zpěvačka Lucie Bílá (53) prožívá šťastné období. Vydává novou desku, chystá velkolepý vánoční koncert, provozuje hospodu v kulturním domě, který koupila, a je stále zamilovaná. V pořadu Limuzína prozradila, jak to vidí se svatbou s přítelem Radkem Filipim (36).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Tak Noid se na jejich zádech svezl do šoubyznysu, proč by to nezkusil tento pán :D

0 0
možnosti
RP

Pusinečky, pusinky, srdička, ňuňuňu.

Lidičky miluju vás.

Pane bože. Nevyrovnaná Zaňáková stará ojetá rašple o kterou nikdo už nestojí.

A když tak muž zlatokop.

1 2
možnosti
DN

chudak zenska

po kratochvilovi porad nekoho zivi

1 1
možnosti
OU
MP

Jasně, kecy o papíru... Jen zadní vrátka do široka otevřená....jen málokterá hvězda si umí udržet partnera a být s ním "na celý život"

1 4
možnosti
DP

Není důvod. Ale proč si neužít pár pěkných společných let? On nejspíš asi bude chtít děti, takže na tom se vztah nejspíš rozpadne. Nicméně může zůstat přátelství.

3 0
možnosti
PS

Nekteri lide maji v zivote obrovske stesti, ze i kdyz nejsou jinak uplne chy..i, tak diky jistemu talentu nestradaji financne, coz je rek bych i pripad pani Bile. Vidite, ja dodnes nevel, kdo je pan Filipi, ale asi bude mit Filipa....

0 0
možnosti
PS

Nekteri lide maji v zivote obrovske stesti, ze i kdyz jsou jinak uplne h....i, tak diky urcitemu talentu nestradaji financne, coz je rek bych i pripad pani Bile.

0 0
možnosti
DP

Jenže Lucie Bílá je i schopná podnikatelka. Její jmenovkyně Věra Bílá měla taky talent.... Iveta Bartošová - stejnej ročník jako Bílá - a jak dopadla? Věčně pověšená na nějakého chlapa nevalné úrovně.

2 0
možnosti
MB

Vypadají spolu šťastně, tak proč jim přát něco jiného než aby jim to vydrželo? Lucii jsem mívala ráda, teď už je to s přibývajícím věkem čím dál tím větší diblík, což moc nemusím, ale štěstí jí přeju. Přijde mi jako typ ženy, která vedle sebe toho chlapa, o kterého se může opřít, potřebuje. Tak proč ne, snad ji tenhle už nezklame.

9 1
možnosti
JM

A ještě tu pohádku o ošklivém princovi, prosííím. Láska trva rok a pak teprve vznikne manželský vztah se vším co k tomu.......

0 0
možnosti

Až na pána přijde chut založit rodinu tak ho asi čeká cesta k nějaké mladší .. Pokud to nebude řešit je zajištěn do konce života . Potkal jsem ho osobně a je to fajn chlap .

1 1
možnosti