Leona Machálková a Bořek Šípek - Premiéra muzikálu Dracula (2009) | foto: Marek Navrátil

Leona Machálková a Bořek Šípek se prý rozešli

  • 13
Zpěvačka Leona Machálková a architekt Bořek Šípek se po téměř desetiletém soužití rozešli. Důvody odloučení ale zůstávají nejasné, píše deník Blesk. Pár spolu vychovává syna Artura.

O problémech známé dvojice se podle informací iDNES.cz ví již několik týdnů. Redakce Revue se snažila se zpěvačkou spojit před několika dny, ale poté, co jsme jí položili otázku na tělo, telefon zavěsila. "Tohle je soukromá záležitost, o tom se bavit nebudu," řekla iDNES.cz Machálková.

Šípek se od Machálkové již odstěhoval, vše podle Blesku bylo sice rychlé, ale ne tak úplně překvapivé. "Bořkovi se nelíbilo, že Leona často mluví o svatbě," tvrdí jejich známí.

Leona Machálková, ArturZpěvačka je momentálně v Chorvatsku i se synem Arturem, architekt zase v Japonsku a ve středu byl jeho telefon nedostupný. Před dvěma týdny se přitom spolu veselili na oslavě Šípkových šedesátin, kterému přišel popřát i exprezident Václav Havel. "Bořek s Leonou se podle očitých svědků chovali tak, že nic nenasvědčovalo jejich krizi," píše deník. "Druhý den už bylo všechno jinak. Bořek se stěhoval ze Strahova a Leona sháněla last minute do Chorvatska," dodal Blesku Bořkův blízký přítel.

Zpěvačka Leona MachálkováParadoxem je, že se Šípek letos po letech rozvedl se svou bývalou manželkou, baletkou Bambi Uden, a Machálkovou tak mohl požádat o ruku. "Bořek je rozvedený již delší dobu. Pro mě je to úleva a myslím, že svatba bude, ale zatím ji neplánujeme," řekla zpěvačka iDNES.cz v únoru. "Já nikdy nic neplánuju, vždycky čekám, co bude zítra, a plány jsem nikdy neměl," komentoval tehdy situaci slavný architekt.

Leona Machálková a Bořek Šípek vychovávají šestiletého syna Artura, který přišel na svět v bangkocké nemocnici v Thajsku. Šípek má z předchozího manželství dvě děti.